Зимна селекция сезон 2007/2008 г.
Автор |
Съобщение |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
браво,сега и Ники Петров да се махне,ще стане много добре 
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Съб Дек 15, 2007 1:08 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 kofti
E tova mu beche grechkata na Stevica preeba takav talant kato Orlinov
Mn jalko mojeche pone da go chitneme v 4ujbina
A Niki da se maha kolkoto se moje po barzo
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Съб Дек 15, 2007 1:39 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Говедото си е говедо
|
Съб Дек 15, 2007 2:29 pm |
|
 |
ITALIANECA86
Пристрастен
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 11:32 am Мнения: 179 Местоположение: SOFIA CITY
|
Нали само плачеше да го пускат  Срещу "Ботев" само бягаше от топката и се криеше нени триябва тоя мамин син 
_________________ FORZA SLAVIA!!!!!
|
Съб Дек 15, 2007 3:04 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4209 Местоположение: София
|
Електричката: Имам оферти от Русия и Турция
Сега почивам, а след това ще мисля за бъдещето си, сподели Здравко Лазаров
Нападателят на Славия Здравко Лазаров сподели пред Топспорт.бг, че интерес към него има от турски и руски клубове, но на този етап не пожела да назове имената им.
"Сега съм се отдал на почивката. След това ще мисля за бъдещето си. Не крия, че имам оферти от руски и турски клубове, но засега не мога повече да говоря. Нищо не се знае. Може да остана и в Славия", сподели Лазаров.
Най-сериозното предложение към Електричката до момента е отправено от Ризеспор, за което Топспорт.бг информира преди дни. Босненският мениджър на турския клуб Сафет Сушич търси спешно усилване на атаката, тъй като за поредна година тимът от черноморското крайбрежие е в зоната на изпадащите. Лазаров беше в списъка на Ризеспор и за лятната селекция, но тогава клубът нямаше места за чужденци.
"Лазаров е единственият български футболист, към когото проявяваме интерес. Хубавото за нас е, че той не подписа с друг турски клуб, защото тогава щеше да бъде много трудно да го привлечем", коментира преди дни мениджърът Сафет Сушич.
Съб Дек 15, 2007 3:59 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
Саша Симонович: Няма нищо случайно, че Славия е в челото
В "Левски" направиха големи циркове, не се отнасят добре с играчите, смята халфът
Сърбинът Саша Симонович е от почти 6 години в България. Халфът направи име у нас с "Левски", където спечели титла и национална купа. После Симонович мина за кратkо през Вихрен, за да се утвърди окончателно като един от най-добрите чужденци в първенството със Славия. Именно халфът е с основен принос за възхода на белите тази есен.
"Левски" е голям отбор, но постъпи правилно с играчите си, смята Саша Симонович
- Саша, как ще коментирате сезона?
- Преди да започне първенството, бяхме малко скептични относно представянето си. Знаете, че се разделихме с много футболисти. Имахме желание да направим нещо по-сериозно. Третото място е престижно и аз съм доволен от свършената работа.
- Изненадан ли сте от тази позиция на Славия?
- Не. Показахме много добра игра през сезона. Не сме случайно на толкова високо място. Направихме хубави мачове. Напълно заслужено се намираме на това място. С изключение на две-три срещи се представихме на ниво.
- На какво се дължи възходът на тима?
- Когато един отбор подобри значително играта си, отговорен най-вече е треньорът. Стевица Кузмановски дойде и каза, че имаме качества да бъдем между първите три отбора в България. Само трябва да си повярваме и да мислим за футбол. Ние лека-полека започнахме да схващаме какво трябва да направим. Просто намерихме най-правилния начин за игра. Само така може да се върви напред и ние го показахме.
- Какво се случи срещу Богев?
- Отпаднахме. Стана доста странен мач. Лош терен, а и малко ги подценихме през второто полувреме. Момчетата от "Ботев" си играха добре, раздаваха се. Заслужено спечелиха. По-бързо се адаптираха към тежкия терен. Първото полувреме стояхме добре. След това ни вкараха бързи попадения. Виновни сме ние, целият отбор.
- За какво бяхте изгонен?
- Получих два жълти картона. Единият беше справедлив, другият не. Показаха ми го за симулация. Играчът на "Ботев" ме ритна отстрани, аз паднах, реферът ме изгони. Имаше си чиста дузпа. За другия картон нямам оправдание.
- Следите ли какво става в "Левски"?
- Информирам се от вестниците. От време на време се чувам и с някои от момчетата в отбора. Целият сезон тръгна лошо за "Левски". Започнаха по време на първенството да гонят футболисти, да купуват други. Малко ги объркаха нещата. Не може да гониш играчите, докато имаш още мачове. За един сериозен отбор като "Левски" това си е цирк. Остави момчето да изкара сезона, тогава си прави сметките кой какво е играл. Не е редно между две срещи да правиш такива циркове и да гониш хората, които досега са играли много добре. Още от началото на сезона не беше сериозна работата.
Непрекъснато имаше скандали и драми които нямаше как да не се отразят. Но това си е тяхна работа. "Левски" сами са си виновни.
- Ще се оправят ли нещата при сините след Нова година?
- Само от тях зависи. Ако продължават по същия начин, не вярвам да се оправят. Трябва нещо да променят. Хубаво е, че пускат и налагат младите. Но си има футболисти, които още имат качества да играят в "Левски". Не е честно, че искат да изхвърлят по-опитните. 30 години е добра футболна възраст. Виждате Боримиров на колко години, а играе на много добро ниво. Като не върви отборът, нормално е да търсиш вината. Всеки пази себе си и я търси на друго място. "Левски" е голям отбор в България, голямо име. Този сезон нищо не направиха и няма как да оставят нещата така.
- В България сте играли в три отбора. Къде най-много ви хареса?
- Нормално е "Левски" да е на първо място. Целта в този клуб е постоянно да печели първенството и купата, непрекъснато има напрежение. Това, от една страна, е хубаво. Славия през последните години не са имали големи резултати. След като са станали шампиони, май не са играли в Европа. Надявам се това да се промени. Иначе като организация отборът е на високо ниво. Има перфектни условия и за мъжете, и за юношите. В това отношение Славия не изостава от "Левски". Просто последните години не са направили нищо сериозно
Но за сметка на това продават доста футболисти. Явно такава е политиката на отбора. Да намира млади таланти и да ги продава в чужбина.
- Вихрен?
- Това е млад отбор в "А" група. Имат амбициозен президент. Надявам се да вървят напред. Човекът е коректен към футболистите. Приятно ми беше една година да играя там. Докато намери място в елита, ще има трусове. Но влагат пари в базата, направиха изкуствен терен.
- От шест години сте в България. С какво се промени първенството за това време?
- В последните две-три години Локо (Сф) правят изненадите. Намесиха се в борбата за титлата. През миналия сезон бяха сред фаворитите до последно. "Левски" влезе в групите на Шампионската лига. Първенството ви върви към по-добро. Но трябва да се свършат доста неща. Да се реши проблемът с базите. Отборите да знаят с какво разполагат. Трябва да се направят по-добри терени. Оттам се почва.
- Как виждате България след толкова време?
- Развива се правилно. Влязохте в Европейския съюз. Нещата поскъпнаха, но това е нормално. Трябва да има период, в който страната да се адаптира към изискванията. Но нещата се променят към добро. Дано да стане по-бързо, особено това, което касае футбола и спорта.
- Децата ви занимават ли се със спорт?
- Синът ми Лазар започна да тренира със Славия преди два месеца. Идва два пъти на седмица, харесва му. На тези години е важно децата да почувстват топката, футбола. Анастасия учи във втори клас. Ходи на плуване и тенис.
- Интересувате ли се от футбола в Сърбия?
- Следя какво става. Доста се пормени националният отбор. Много млади момчета влязоха в него. Имат голяма перспектива. В момента играят отлични футболисти. Станкович, Видич, Лазович, Красич са класни играчи. Би трябвало да се класират в следващите квалификации. Имат бъдеще.
През този цикъл вървяха добре но подобно на България се издъниха срещу слабите отбори. Сърбия загуби точки от Казахстан и Армения. България на два пъти от Албания. А се справиха срещу фаворитите. Загубиха борбата в по-малките мачове. Ако искаш да направиш нещо, е задължително да биеш по-малките отбори.
- Одобрявате ли вариант чужденец да води националния отбор?
- Навсякъде по света това стана практика. Нещо съвсем нормално. Партизан влезе в Шампионската лига с Лотар Матеус. Германецът дойде и свърши хубава работа. С Клементе беше същото. Сърбия игра добре срещу Португалия, Полша, Белгия. Издъни се с малките отбори. Дали ще е чужденец, няма значение. Трябва да е сериозен човек. Футболният съюз също да бъде сериозен към него. Момчетата пък, когато идват да играят за националния отбор, трябва да се раздават на 100%.
- Преди време ходихте на проби в Китай. Имате ли още желание да играете в чужбина?
- Нормално е да искам. Миналата година бях там, до последно се надявах да остана. Това, което аз трябваше да направя, го направих. Изиграх два добри мача. Бяха доволни от мен. Но не стана работата. В Славия също се чувствам добре. Ако излезе нещо добро, надявам се, че ще намерим общ език с шефовете и няма да ме спират.
- Къде ще празнувате?
- Още една седмица съм в София, дъщеря ми още учи. След това се прибираме в Сърбия.
- Докъде може да стигне Славия?
- Показахме играта, която трябва да ни дава съмочувствие и желание за работа. Имаме възможност за всичко. Показахме израстване, другите отбори вече гледат по друг начин на нас. Ще се подготвим сериозно и продължаваме напред.
7sport.net
Съб Дек 15, 2007 7:16 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
mishkar написа: Говедото си е говедо
За тоя, същото се отнася
|
Съб Дек 15, 2007 7:50 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
mishkar написа: mishkar написа: Говедото си е говедо За тоя, същото се отнася За мене тоя даде мача с говедата сега ама айде ...
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Съб Дек 15, 2007 8:21 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
jjfoxi написа: mishkar написа: mishkar написа: Говедото си е говедо За тоя, същото се отнася За мене тоя даде мача с говедата сега ама айде ...
- В България сте играли в три отбора. Къде най-много ви хареса? - Нормално е "Левски" да е на първо място. 
Съб Дек 15, 2007 9:30 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
sandokan написа: jjfoxi написа: mishkar написа: mishkar написа: Говедото си е говедо За тоя, същото се отнася За мене тоя даде мача с говедата сега ама айде ... - В България сте играли в три отбора. Къде най-много ви хареса? - Нормално е "Левски" да е на първо място.  Не знам дали гледа мача ама тоя просто не искаше да вкара второто полувреме ... а след това така отигра една контра,където бяха 3 на 2 в наша полза че ... ревеше ми се
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Съб Дек 15, 2007 11:55 pm |
|
 |
|