Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 04, 2025 12:54 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 213 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Следваща
 Славия - ""Левски"" 

Как ще завърши мача?
Анкетата свършва на Пон Дек 03, 2007 4:33 pm
С победа на Славия 79%  79%  [ 60 ]
Равен резултат 12%  12%  [ 9 ]
С победа на "Левски" 9%  9%  [ 7 ]
Общо гласове : 76

Славия - ""Левски"" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Хора слезте малко на земята - сега сме декември месец 2007 г. - през август месец 2007 /вижте какво се пишеше в този форум/кой си е помислял за такова представяне - победи над Латекса и Доко София,равен мач с говедата и минимална загуба от чорбата след съдийски брадви.Всичко това плюс напълно реални шансове за УЕФА и наистина хубави и атрактвини победи този полусезон.Аз също искам да бием "Левски" с 3:0 след хиператрективна игра - но си позволявам да бъда поне малко реалист.Този полусезон е УСПЕШЕН за Славия не го забравяйте.През лятото ние си продадохме най-добрите играчи -Тошко Колев и Асен Караславов и без да харчим фантастичени суми за трансфери сме в играта за УЕФА.

Последна промяна saract на Съб Дек 08, 2007 11:08 pm, променена общо 1 път

Съб Дек 08, 2007 10:18 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
На земята сме! Но през август, също така, никой не е очаквал, че в навечерието на мача с говедата ще има толкова трагичен "Левски". Аз изкритикувах това че днес не бихме, а не че сезона е неуспешен. Е яд ме е, че не бихме! Всички видяха, че днес нищо не играхме. Който се кефи на тоя Х, потвърждава поговорката, че сиромах човек и на половин женски полов атрибут се радва!

П.П. Който ще спори по този въпрос с мен, да знае, че не ми пука :wink:

Съб Дек 08, 2007 10:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Подкрепям. Яд ме е, че не бихме не защото съм маниак и не приемам друго освен победи, а защото предишните мачове показахме, че може да отвинтим тия палячета. Второто полувреме срещу цска беше може би най-силното през сезона... а,
туко що видях втория пропуск на Саша. Леле ако им беше вкарал...

Съб Дек 08, 2007 10:44 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Съгласен съм със Саракт, дори да съм сиромах :) Доволен съм,защото същата тази Витоша ни би преди 6 месеца с 3-ка. Не са слаби, но наистина имат проблеми в атака. Ние също бяхме зле в атака, арабина изяде Електричката. Ако Орлинов играеше, не се знае. Сега да мислим за Тракия. Браво за подкрепата!!!

Съб Дек 08, 2007 10:56 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
От показаното в мача трябва да сме доволни от хикса много бяха се одървили нашите и не показаха играта която им е присъща този сезон,все пак не може чудеса за 6 месеца аз лично се гордея с белите в този полусезон и се надявам пролетта да е още по успешна.Все пак последните мачове го нямаше Ортега и Здравко не може сам това се вижда.

Съб Дек 08, 2007 11:03 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение da
Prez proleta trjabva da naberat mn goljama skorost na6ite i da natrupat to4ki taka 4e poslednite 2 kraga s doko i dobitak da ne sa ot zna4enie
razbirate li

Съб Дек 08, 2007 11:10 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
1. Като агитка - нямаше го викането от мача с илиенските жълтурковци ...
Агитката долу второто полувреме - я ми кажете - кое й беше доброто на тая агитка ? Нищо не й беше наред ! Горе като бяхме по-малко - повече се викаше! И вместо да дойдете горе, при знамената, при факлите, където се виждахме - зор да сме долу ...
2. Като игра - такъв бетон ... нямаше как да вкарат ... и личното ми мнение е, че Саша просто не искаше да вкара. После като бяха трима срещу двама на контрата как я подаде на Петков .... Трябва ни стабилен халф! Трябва да се опита с Дюлгеров!
3.Рогатковци нямаше много в А, ама имаше някакви сини семкари.
4.Говедата - много слаби - и като агитка,и като отбор.
5.Евала за знамето - просто много приятно съм изненадан единствено от него май!

САМО СЛАВИЯ!

Съб Дек 08, 2007 11:17 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение pokajete go
pokajete go znameto

Нед Дек 09, 2007 12:20 am
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
майка им дееба говедаркса деба седеха точно до мойта седалка и викаха че илииката е циганин аз ги запсувах и им разправам че нещата отиват така както требва да са демек да са на 4 място те ми викат ние стигнахме до ШЛ аз викам е ние поне не се излагахме с автоголове казах му за полуфинала замълча си след което ЕДИН ДЕБЕЛАК СЕЛЯНИН напсува още некой от наще и аз полудех добре че беше баща ми иначе щех да ги изпотрепам КАТО СА У СЕКТОР А да си мълчат боклуците и постоянно говореха за дузпи е затва "Левски" са боклуци и им мраза феновете игра
1вото полувреме добре започна
пенсионера нарочно не иска да вкара гол срещу бившия му отбор
аве с 2 думи
сасъд ЗА "Левски"

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Нед Дек 09, 2007 12:23 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 213 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Следваща