Автор |
Съобщение |
white_di
Напреднал
Регистриран на: Пон Сеп 15, 2008 2:52 pm Мнения: 133 Местоположение: София
|
Здравков е много добър вратар ама се съмнявам да се върне във футбола. Все пак е на сериозна възраст и отдавна не играе. За Кирев ще е голям успех ако успее да впечатли Ювентус, но и тук малко се съмнявам. Стискам му палци, но мисля, че не е дорасъл за отбор от този ранг...Има още хляб да яде.
_________________ WHITE POWER - FOREVER !!!
|
Сря Дек 17, 2008 12:02 pm |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
Взимаме бразилския плеимейкър Бето от Беласица ако си разтрогне договора...ще има и още две бразилчета на проби...директно от копакабана
ПС:"Спартак" Варна ще взимат Ангел Стойков 
Сря Дек 17, 2008 10:38 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
white_di написа: Здравков е много добър вратар ама се съмнявам да се върне във футбола. Все пак е на сериозна възраст и отдавна не играе. За Кирев ще е голям успех ако успее да впечатли Ювентус, но и тук малко се съмнявам. Стискам му палци, но мисля, че не е дорасъл за отбор от този ранг...Има още хляб да яде.
Ако Кирев впечатли Юве това не означава автоматично, че ще е титуляр или въобще ще е в групите за мачовете. Най-вероятно ще бъде преотстъпен на някой друг отбор да се обиграва, както Ливърпуул направиха с една друга надежда. Разликата ще е в това, че на Кирев баща му не е шеф на футболна федерация и ако постигне трансфер, ще е изцяло заради качествата му.
Пожелавам му успех, но все някой трябва да остане да играе и за Славия напролет.
|
Сря Дек 17, 2008 11:57 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
От Сапарева баня до Торино пътят е огромен. Според мен Кирев ще се задържи още няколко години в Славия, но този воаяж до Деле Алпи ще се отрази добре на кариерата му - ще попадне в полезрението и на селекционерите на националните отбори, на мениджърите, на медиите. Всичко това е добре за него и за Славия.
|
Чет Дек 18, 2008 12:02 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3229 Местоположение: Гетото
|
Цитат: Марио Кирев мина прегледи в Ювентус
Тренировка заедно със звездите от първия състав на Ювентус - от австрийския страж Манингер до капитана на бианконерите Алесандро дел Пиеро, направи Марио Кирев. 19-годишният юноша на Славия премина медицински прегледи на клубната база във Виново. Той бе определен от местните медии като "обещаващ млад талант". Ако двата клуба приключат преговорите през януари, Кирев ще може да се присъедини веднага към Ювентус. Както написа италианският всекидневник "Гадзета дело Спорт", Юве се опитва да привлече млад вратар, който евентуално да замести Джанлуиджи Буфон.

Чет Дек 18, 2008 12:16 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Не знам все си мисля че на Марио Кирев с неговите пет мача в А група / или май бяха шест/ му е бекрайно рано да ходи където и да е.Още по-малко в Ювентус.Нека първо се наложи в Славия и направи един-два силни сезона и тогава да мисли за трансфер навън.За мене обещавашите таланти да се трансферират още юноши е дълбоко погрешна политика.
|
Чет Дек 18, 2008 9:47 am |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
На Марио наистина му е прекалено рано ... перфектния вариант за него е да подпише с Юве, а те да го пратят тука да играе ...
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Чет Дек 18, 2008 3:15 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 Super Mario
http://www.sport1.bg/sport1/node/120963
Strahotna novina,ne moga da povjarvam,koga slavist e bil na probi v Italia i to v Juventus
Da e jiv i zdrav Mario
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Чет Дек 18, 2008 5:47 pm |
|
 |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Чет Дек 18, 2008 9:07 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3229 Местоположение: Гетото
|
В Ювентус харесаха вратаря Марио Кирев
"Браво, Стивън!", извика чешкият бранител Зненек Григера на Ювентус на българския вратар Марио Кирев, който кара от три дни проби с отбора на Клаудио Раниери. 19-годишният юноша на Славия си спечели този прякор заради приликата със звездата на Ливърпул Стивън Джерард.
Междувременно пред торинския вестник "Ла Стампа" спортният директор на бианконерите Алесио Секо изрази надежда, че талантливият българин ще бъде привлечен в тима.
- Кирев е доста обещаващ и ако го вземем, което ми се иска, ще го дадем в началото под наем, за да придобие опит - заяви той.
Както е известно, в Ювентус възлагат сериозни надежди, ако се стигне до трансфера, да подготвят българина за заместник на най-добрия вратар в света Джанлуиджи Буфон.
Пет Дек 19, 2008 12:59 am |
|
 |
|