трансфери,селекция,кражби и продажби
Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Ако ще си идва Тодор Колев защо ни е Еньо?И колко гола трябва да вкара Мартин Стефанов за да го забележат?
|
Чет Юни 25, 2009 8:05 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Новият наставник на Славия Велислав Вуцов бе представен официално днес, лично от президента на клуба Венцислав Стефанов. Шефът на "белите" пожела успех на новия треньор и да донесе много радост на феновете на тима.
Привържениците на Славия посрещнаха Вуцов с аплодисменти, като му подариха шалче, шапка, книгата на Славия и протокола от създаването на клуба. От името на фен-клуба му пожелаха да заобича Славия въпреки, че сърцето му е синьо, тъй като "белите" са най-стария софийски отбор. Селекционерът отвърна в характерния си стил, че най-хубавата година за него като футболист е била, когато е вкарал голове на ЦСКА и "Левски" с белия екип, и с тези мачове Славия е завършила с победа над грандовете.
Вуцов представи екипа си. Негови помощници ще бъдат Асен Букарев, Деян Ангелов и Валентин Букарев, който ще е треньор на вратарите. Останалите от щаба си остават, остават същите както до сега. "Искам да благодаря за топлото посрещане и да кажа, че въпреки синьото ми сърце, както казаха феновете, аз ще дам всичко от себе си и ще работя професионално, за да може Славия да върви напред. Навсякъде, където съм работил съм държал на реда и дисциплината, и със сигурност и в този отбор дисциплината ще бъде на ниво. Ще продължим ад разчитаме на млади футболисти. Радвам се, че основното ядро на отбора се запази, тъй като аз ще вляза малко в противовес с ръководството, защото според мен боеспособен тим се гради с години и това във всеки трансферен прозорец да продаваш 5-6 футболисти и да взимаш нови не е добре. Връщаме си някои от играчите, които бяха преотстъпени. Това са Николай Петров, Николай Дюлгеров и Стоян Георгиев. Новото попълнение е Борислав Георгиев и още двама-трима чужденци. Разбира се, селекцията продължава и тя се прави във движение. Според мен отбора има потенциал, въпреки, че завърши на девето място. Не ме питайте да правя разбор или да обяснявам защо са девети, тъй като не е редно", сподели Вуцов, цитиран от БГНЕС.
Босът на "белите" призна, че Еньо Кръстовчев е пред трансфер в Славия и, че имат само още съвсем малко детайли за доуточняване.
|
Чет Юни 25, 2009 5:27 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Някой има ли точния списък на футболистите започнали подготовка?
|
Пет Юни 26, 2009 9:09 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Браво за посрещтането.... ще видите че Вили е нашия човек, стига ВС да не продължи с бакалските си истории
|
Пет Юни 26, 2009 1:02 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Защитникът на Славия Владимир Иванов-Фугата се отказа от футбола, пише „Меридиан Мач".
„Стига толкова, Смятам, че 20 години на това ниво са достатъчни", заяви Иванов.
Вчера Славия направи първата си тренировка за новия сезон. На нея имаше само трима нови - Борислав Георгиев, Детелин Димитров и Джунйет Яшар. Очаква се към тима на Вили Вуцов в близките дни да се присъединят още Еньо Кръстовчев и Елин Топузаков.
|
Пет Юни 26, 2009 4:32 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
|
Съб Юни 27, 2009 8:18 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Да го духа лакомият Еньо , нека си търка скамейката на Герена тогава 
|
Съб Юни 27, 2009 11:24 am |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
Славия се отказа от Еньо и Топчо
„Мисли се за Роналдо и иска много пари", отсече Венци, „Не са чак толкова много", контрира Кръстовчев
Въпреки че трансферът на Еньо Кръстовчев в Славия се считаше за сигурен, той няма да се осъществи. Това разкри пред „Меридиан Мач" шефът на „белите" Венцеслав Стефанов.
„Този от Дупница се мисли за Кристияно Роналдо. Иска ми по-голяма заплата от тази, която взима в "Левски". Няма да го привличаме. Той си мисли, че като е изпотил два пъти екипа на „сините", може да претендира за нещо. Не ни трябва. И без това си имаме доказан голмайстор, какъвто е Тодор Колев", каза Стефанов. „Меридиан Мач" потърси за коментар и Кръстовчев. „Просто не се разбрахме, а и парите, които пожелах, не са чак толкова много. Оставам в "Левски", защото имам договор за още една година", контрира нападателят на „сините".
„Нещата с Елин Топузаков също няма да станат. Няма да го привличаме в Славия", допълни още шефът на Славия. „Сега ще подпишем договор с Александър Младенов и повече футболисти по всяка вероятност няма да взимаме. Можем да помислим за още един защитник и това е", категоричен бе Стефанов.
Той сподели, че играчът от школата на клуба Иван Дойновски ще отиде на втори проби в английския гранд Челси. Преди известно време Дойновски бе на тестове при „сините" от Лондон, а сега е привикан отново от треньорите в академията на тима. Той е на 12 години и от година и половина тренира в ДЮШ на Славия. На 9 август Иван и треньорът му Здравко Колев трябва да заминат за столицата на Англия.
Съб Юни 27, 2009 12:14 pm |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
Вили Вуцов взима 29 футболисти на лагера в Тетевен
От Топспорт.бг
Лагерът е от 29 юни до 11 юли
Старши треньорът на Славия Велислав Вуцов определи група от 29 футболисти за първия подготвителен лагер в Тетевен, който започва на 29 юни и ще завърши на 11 юли с контролна среща срещу Калиакра (Каварна), съобщи официалният сайт на „"белите".
За лагера заминават: Емил Петров, Йордан Господинов, Раис Мболи, Роберт Петров, Мартин Кавдански, Георги Самокишев, Бето - Веберт да Силва Мигуел, Радослав Рангелов, Асен Николов, Дениран Ортега, Виктор Дениран, Радослав Димитров, Богомил Дяков, Павле Попара, Дубала - Едуардо дос Сантос, Галин Иванов, Йордан Петков, Милан Коприваров, Александър Младенов, Андон Гущеров.
В тима се завърнаха преотстъпените: Тодор Колев от Макаби, Израел; Николай Петров от "Спартак" (Вн); Стоян Георгиев от "Спартак" (Вн); Николай Дюлгеров от Миньор (Пк).
Новопривлечените в тима са: Борислав Георгиев (от Лерейкос, Гърция), Детелин Димитров (от Калиакра), Джунейт Яшар (от Калиакра).
Юношите на тима, които ще заминат за Тетевен са: Иван Иванов и Мартин Минев. Двамата ще се присъединят към отбора, след като завърши лагерът на националния юношески отбор за родени 1992 г. в Правец.
Съб Юни 27, 2009 7:46 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Слабите места ми изглеждат две:центъра на защитата и липсата на остри флангови играчи.
|
Съб Юни 27, 2009 8:19 pm |
|
 |
|