Автор |
Съобщение |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Селекцията
Много интересно...поредния "млад специалист", който ще се учи на наш гръб. Освен това Мариян не веднъж се е изказвал остро срещу Славия като играч на "Левски".
Всички обаче знаем колко чепат характер има Христов. Много ми е любопитно дали и как ще играе по свирката на Венцито...
Новината ми се струва малко вероятна защото до момента след края на футболната си кариера Христов не се е бутал много много да продължава да се занимава с футбол под някаква форма. Или поне не е влизал в обсега на обективните ни медии:)))
Както и друг път съм казвал - едва ли може да е по-зле от Кушката (изключвам Данчо задната греда)
|
Сря Ное 07, 2012 8:54 am |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
За можене -знаете какво е казал оптимиста -сега по темата -ние да не сме училище и все абсолютно недоказани -нямам нищо против Мариан -много ме радваше като играеше за нас -но на какъв принцип се избират треньорите в любимия клуб -сигурно има някаква стажантска програма от ЕС с изискване да вземеш напълно неподготвен специалист и те да му плащат заплата и осигуровки за 1 година?
|
Сря Ное 07, 2012 11:13 am |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3904 Местоположение: Sofia
|
Мариян е ученик на Кано - дай Боже да може да надмине учителя си! Но и аз съм на мнение, че на Славия сега й трябва доказано можещ и опитен треньор за да посрещнем по-оптимистично поне юбилея!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Сря Ное 07, 2012 11:52 am |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Spiro написа: Мариян е ученик на Кано - дай Боже да може да надмине учителя си! Но и аз съм на мнение, че на Славия сега й трябва доказано можещ и опитен треньор за да посрещнем по-оптимистично поне юбилея! + 10000000000000000000
Сря Ное 07, 2012 5:44 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Пълна глупост би било пак да ставаме училище на треньори, тъпотиите на Свинята нямат край. Но аз смятам, че Кукушев е бетон, все пак има да загуби още цели 4 мача от първенството и да отпадне за Купата, не може да бъде прекъсван преди да си е свършил работата 
|
Сря Ное 07, 2012 9:43 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Нечувано в А група: Славист сам предложи да му намалят заплататаФутболист на Славия сам предложи да намали заплатата си. Уникалната за България инициатива поде испанецът Уго Лопес, който е контузен и не играе вече близо два месеца за „белите". Халфът се лекува, но се почувствал конфузно, че не може да помогне на съотборниците си. Лопес предложил на ръководството да ореже заплатата му с 30 процента в съпричастност към клуба. Все още не е ясно дали шефовете ще приемат предложението. Но и президентът Венцеслав Стефанов, и цялото ръководство са били сериозно изненадани от жеста, нетипичен за родните футболни нрави. Испанецът не е сред най-скъпоплатените играчи в Славия. 24-годишният Лопес дойде през лятото от португалския втородивизионен Атлетико (Лисабон). Футболистът е юноша на Барселона, но никога не е играл за първия тим. В Славия той започна със силни изяви в подготовката, но в мача от втория кръг на „А" група се контузи. Увредени бяха коленни връзки и прогнозата е, че ще може да играе в края на ноември. 
|
Съб Ное 10, 2012 11:22 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Трима футболисти на Миньор (Пк) може да подсилят столичния Славия през зимата. Това са бойкотиращите Крум Бибишков, Борислав Стойчев и Милен Василев. Очаква се и тримата да скъсат договорите си и да станат свободни агенти, разбра "Меридиан мач".
По този път вече мина Ванчо Траянов, който разтрогна с Миньор и е пред завръщане в Черноморец. От триото единствено Бибишков може да се счита за сигурно попълнение, тъй като тимът от "Овча купел" спешно търси централен нападател, тъй като разполага на този пост единствено с Владислав Златинов, който не се намира в добра форма.
Другите двама футболисти са желани и от "Левски" и Славия едва ли ще успее да се пребори с колоса от "Герена" за подписите им.
|
Чет Ное 15, 2012 9:59 am |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
saract написа: Трима футболисти на Миньор (Пк) може да подсилят столичния Славия през зимата. Това са бойкотиращите Крум Бибишков, Борислав Стойчев и Милен Василев. Очаква се и тримата да скъсат договорите си и да станат свободни агенти, разбра "Меридиан мач".
По този път вече мина Ванчо Траянов, който разтрогна с Миньор и е пред завръщане в Черноморец. От триото единствено Бибишков може да се счита за сигурно попълнение, тъй като тимът от "Овча купел" спешно търси централен нападател, тъй като разполага на този пост единствено с Владислав Златинов, който не се намира в добра форма.
Другите двама футболисти са желани и от ""Левски"" и Славия едва ли ще успее да се пребори с колоса от "Герена" за подписите им. Бибишков е пълно дърво и не ни трябва, Милен е страхотен футболист, но почти съм убеден че ще подсили говедата. За щастие на Дебеличкия пазара е пълен с анонимници, така че ще има да си ги бере без парички. Все пак религията не му позволява да дава пари за закупуване, само доказани свободни агенти.
|
Чет Ное 15, 2012 11:02 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
От свободен агент до свободен агент има разлика. Бибишков все пак е доказано име и е по-добра алтернатива от един като Калоянов да речем. А Милен Василев си е един от най-талантливите млади български футболисти Иначе най-актуалното име на свободен агент е на Мартин Камбуров така като гледам. Не че ще дойде де 
|
Чет Ное 15, 2012 12:41 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Бившият вратар на ЦСКА и Локомотив Пловдив Иван Караджов има подписан договор със Славия до края на полусезона. Караджов първоначално тренираше с „белите“, за да поддържа форма, търсейки си отбор в чужбина. Заради наказание на Георги Петков за натрупани жълти картони и липсата на трети вратар, се е стигнало до споразумение между Караджов и най-старият столичен клуб.
Петков пропусна мача за Купата на България срещу Любимец, а като титуляр излезе Емил Петров. Липсата на трети вратар остави Иван Караджов на пейката, след като той е подписал своя контракт.
Договорът е до края на първенството, като може да се удължи, ако не бъде намерена добра възможност извън граница.
|
Чет Ное 15, 2012 2:34 pm |
|
 |
|