Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Юли 01, 2025 12:35 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 266 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 27  Следваща
 "Ботев" Пловдив - СЛАВИЯ 1/8 финал за Купата 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Debelija kato prodade 2-3 igra4i sega i ne mi se misli za proleta i Messi da vzemat pak njama da vidime evropa
Trjabva ni vednaga Vanja zefirovic
nenujnijat ot 4orbata brazilec
halfove se tarsjat
Leketo Niki da se maha
Sacha e iz4erpen kakto bi kazal Raev, po dobre da se varne v stadoto
Otbora na Mitio S,6tom ni razmazaza 9min
Kakvo da govorime

Сря Дек 12, 2007 3:23 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Само да не е наредено за пореден път - Цецка е титлата, Фк. Дузпа Говежда с купата...аз им пожелавам на "Ботев" да вземат купата, а не да падат с 3 гола още като се качат на магистрала Тракия към София....можехме нещо да постигнем тая година за купата, но уви хитът на сезона демек ние не е Славия, а съжелявам, че го казвам ВенциСлавия..... за втория полусезон ще трябва да се наравят някой наложителни трансферим, а не сбора на годините на халфовете ни и фугата да е повече от 100!!Все пак бихме в Китай Евала за което, равен с Фк Говедо - приемливо, "нещастна" загуба от Цска....айде нема нужда!И не на последно място раздвижването на бялата публика и ангажирането на все повече хора с идеята Славия.....дано втория полусезон играенм още по добре и да изместим китайците и говедата от зона Уефа...парадокс е, но сега май ще трябва да стискаме палци купата да я вземат Говедата или Китайците при положение, че сме 4-ти.....аз си пожелавам 2-място, за титла не смея да мечтая и с купата да бъде един измежду "Ботев" или Черно Море!

Изображение
www.zone1913.com

Сря Дек 12, 2007 3:26 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
За купата вече съм за Черно Море, те ни се кефят и аз им симпатизирам. Говедакис и буферакис им пожелавам отпадане за купата и да са след нас в класирането.
САМО СЛАВИЯ!

Сря Дек 12, 2007 3:30 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Кога се регистрирахте,кога се разпсувахте.
Момчета - да не би за първа година да сте от Славия ? Или това го виждате за първи път :roll:
Закономерна загуба от силен съперник и то в последния мач от полусезона. Майната му, продължаваме напред.

Борис ІІІ, личи си, че доскоро си бил в чужбина. Тука тия загуби са най-малкото нещо нормално, лично за мен - очаквано. Не може винаги да се побеждава. А някой искам да ми каже да помни по-силен сезон от десетина години (поне аз от тогава насам съм ориентиран и следя резултати). Може би само когато бяха Чавдар,Благо,Асен Николов,Рангелов,Кушев,Иванович .. тогава играехме толкова приятно ;)

САМО СЛАВИЯ!

Сря Дек 12, 2007 4:05 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Аз не псувам клуба, а лошото стечение на обстоятелствата. Лично аз съм имал членска карта от НКС, когато съм бил на годинка, ходя сам на мачове от преди шампионския ни сезон и това кога съм се регистрирал във форума няма точно никакво значение. С посредствеността няма да се примиря. Факт, че играем добре, но никога няма да спря да се ядосвам от безхарактерна игра.
Иначе ясно е за всички ни:
САМО БЕЛИ, АЛЕ!

Сря Дек 12, 2007 4:19 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Неприятна загуба но живота продължава.Трябва обаче да се направят нужните изводи.Нужна е определо нова селекция и освежаване на отбора.През пролетта цикълът ще доста по сгъстен а Илия Илиев,Симонович и Фугата трудно издържат цикъл сряда - събота.Добре е че се връща Ортега и ставаме много по креативни в атака.

Сря Дек 12, 2007 4:46 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение zikala
Kato ne izdarjat na cikala kakvi profisionalisti sa togava Raian Gigs ot Man.Und. na kolko e i na kolko cikala izdarja na sedmiva?i za nacionalnijat na Uels igrae o6te edin cikal

Сря Дек 12, 2007 4:51 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Пламен Николов: Започваме преговори с ЦСКА за Маркиньос

Помощник-треньорът на Славия Пламен Николов заяви, след загубата на неговия тим с 2:4 от "Ботев" в турнира за купата на България, че белите в най-скоро време ще започнат преговори с ЦСКА за Маркиньос.
"Честитя победата на домакините. Стана много интересен и зрелищен мач на тежкия терен. Започнахме много добре, поведохме в резултата, можехме да вкараме и втори гол, но пропуснахме.
За мен е необяснимо как направихме толкова грешки през второто полувреме и допуснахме домакините да ни отбележат набързо три гола. Не сме подценявали "Ботев". Напротив бяхме нащрек защото съперникът не е за подценяваме. Тепърва ще преговаряме с ЦСКА за Маркиньос", обяви помощникът на Стевица Кузмановски.

Сря Дек 12, 2007 4:52 pm
Профил WWW
Пристрастен

Мнение 
"Неприятно,но факт"!Дигаме главите и продалжаваме!Не може само победи!Лесно е да бъдеш фен когато отборът само печели.В тагива моменти сме нужни на отбора!Мислиме за втория полусезон и този мач го забравяме!Мачкай лавина!

Сря Дек 12, 2007 5:14 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Само Дебелака да не вземе да продаде всичко що годе дето играе и да не вземе нищо, за капак да махне и Кузмановски....тогава ще стане интересно, дано да не е символика това, че момчето което беше нарисувало плаката за Венци преди много време се регистрира скоро във форума!Да бехме били животните на нашия стадион - ДА...бих ти приостил евентуалната поредна покупко-продажба!Мен друго ми прави впечатление вече 10-та година трупаме точки есента и пролетта го раздаваме кръводарители....., дано да има някаква макар и малка промяна!Не може тия смешни китайци и ония селяни от Латекс да играят, а ние да отказваме интертото и да се стараем да играем "красив" футбол!

Изображение
www.zone1913.com

Сря Дек 12, 2007 5:31 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 266 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 27  Следваща