Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Селекцията - 2018/2019
Славия привлече в началото на септември хърватският халф Дени Валентич-Бара. За този футболист в интернет няма почти никаква информация. Знае се само, че някога е бил в скромния хърватски Цибалия Винковци.
"Има някакви проблеми с неговата документация. Все още не знам кога ще бъде уреден и ще мога да разчитам на него. Дано да стане другата седмица", коментира наставникът на "белите" Златомир Загорчич.
Другите две последни нови попълнения на Славия - Тейнур Марем и Стефан Ашковски, отдавна бяха картотекирани в БФС. Македонецът дори дебютира при нулевото равенство с "Ботев" (Пд) в София, докато бившият футболист на Лудогорец все още чака първия си мач за "белите".
|
Чет Сеп 27, 2018 8:20 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4215 Местоположение: София
|
Загорчич потвърди идването на Илиян Мицански !
Чет Сеп 27, 2018 8:05 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13186 Местоположение: SOFIA
|
Дано да стане! Страхотен футболист с опит и в чужбина (40 гола в 59 мача за Кайзерслаутерн), който по манталитет приляга на Славия.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Сеп 27, 2018 9:54 pm |
|
 |
valio1996
Луд за връзване
|
Типично за нас,но този път съм много доволен,поне от името,ако успее да си върне 70% от формата в Германия и Полша ще бъде много голям удар
|
Чет Сеп 27, 2018 11:58 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
|
Официално: Славия привлече Мицански
Славия привлече Илиян Мицански, потвърдиха от клуба. Нападателят, който тренира с отбора през последните седмици, подписа договор с носителите на Купата на България. 32-годишният Мицански премина през полските Корона Келце, Заглембе Любин, Лех Познан, българския "Левски", германските Кайзерслаутерн, Франкфурт, Инголщад, Карлсруе и корейския Сувон. Той има 13 мача и 4 гола с екипа на България. Бившият национал ще се конкурира с Милчо Ангелов и Цветелин Чунчуков за титулярно място в атаката на "белите".
Пет Сеп 28, 2018 3:26 pm |
|
 |
рони
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 31, 2010 10:27 pm Мнения: 295 Местоположение: София
|
Успех на Мицански и много голове с бялата фланелка.
_________________ И в радост и в тъга - САМО СЛАВИЯ!!!
|
Пет Сеп 28, 2018 3:33 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Според мен много добър трансфер, който ще засили атаката ни, доволен съм!
|
Пет Сеп 28, 2018 3:42 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
|
Мицански: Разбрах се със Славия за 2 минути, подписах за 2 години
Новото попълнение на Славия Илиян Мицански говори преди началото на мача на "белите" с "Ботев" (Враца). Той разкри как се е стигнало до договора между него и най-стария столичен клуб.
"Съвсем нормални преговори, разбрах се за две минути с президента. За мен е най-важно да играя футбол в момента. Без официален мач съм от доста време, за съжаление. Не ми пречи, това се случва във футбола, подготвях се нормално в Славия и в Сандански. Във футбола всичко рано или късно си идва на мястото пак. Контрактът ми е за две години, най-важното е да се приспособя към стила на игра и да покажа, че вкарвам много голове. Познаваме се с момчетата, аз съм име в България, малко или много. Нямам планове за националния отбор, най-важното е да вкарвам голове за Славия. След такава контузия и едногодишно отсъствие от терена е най-важно да се забавлявам на терена и отново да играя футбол", каза бившият национал.
Пон Окт 01, 2018 6:58 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3448 Местоположение: Sofia
|
Енерги (Котбус) предлага заплата от 500 евро на Димитър Рангелов Димитър Рангелов ще получи странно предложение да подпише с Енерги Котбус, който се намира в Трета Бундеслига. Тимът е в затруднено финансово състояние, поради което контрактът, който клубът може да даде на българина, е аматьорски. "Искаме да го привлечем, защото неговият опит може да ни бъде полезен. Вярвам, че той може да помогне за подобряването на финансовата и спортната ситуация в клуба. Със сигурност, обаче, ако иска да печели пари, ще трябва да отиде да играе другаде", заяви треньорът Клаус-Дитер Волитц. 35-годишният Рангелов тренира от месец и половина с Енерги, а ако склони да подпише с клуба ще получава месечна заплата от порядъка на 500 евро. https://topsport.bg/bulgarians-abroad/e ... gelov.html
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пон Окт 08, 2018 10:29 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13186 Местоположение: SOFIA
|
7 настоящи и бивши наши взеха участие в мача на младежите в Словения.
Карабельов, Йомов и Стоев (той е преотстъпен само на "Ботев" Вр) Калоян Кръстев, Петко Христов, Стефан Велков - продадени в чужбина Наско Милев - осовободен
Други двама останаха неизползвани резерви - Буров и Андреа Христов.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Окт 13, 2018 7:15 pm |
|
 |
|