Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 08, 2025 3:01 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
 Писмо 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение 
Българското първенство не може да стъпи и на малкия пръст дори на Втора дивизия в Англия, да не говорим за Първа дивизия и Чемпиъншип. Вие това много добре го знаете. В случая правите паралели между Давид и Голиат, от които просто няма нужда. КПР, Тотнъм... Естествено, че трябва да взимаме пример от тези титанически първенства, но когато му дойде времето. Сега нашата "А" група е на дъното, където е в последното десетилетие.
Техните фенове не псуват играчи и ръководство поради няколко основни причини:
-манталитет (спирам до тук - и това го знаете);
-загубите не са от типа "Славия" - "Родопа";
Ако се стигне до недоволство от тяхна страна, то това ще бъде от некачествено свършена работа, грешки на треньора и прочее. Но в никакъв случай в АНГЛИЯ не може да говорим за липса на чест, от където и за уговорени мачове. Честта там е върховна ценност, каквато нашите футболисти (поне 90% ) не притежават. Но и това се оправдава със социалния статус на държавата ни и жизнения стандарт.

Отклонихме се от темата, така че да се върнем към писмото...
Надявам се да дойдете на срещата, Божо ви обясни къде се намира клубът.

Пет Юни 10, 2005 8:33 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ako 6te q ima taq sre6ta v Triadica dnes AZ sam gotov da doida i da podkrepq vsi4ki vas!

BOYS SOFIA ULTRAS

Пет Юни 10, 2005 8:39 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение ЗА ПИСМОТО !
ОТ ИМЕТО НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА НКС-РКС СИЛИСТРА,ИЗКАЗВАМ ПОДКРЕПАТА СИ НА ВСЯКА РЕДАКЦИЯ НА ПИСМОТО. ЗАС-
ТАВАМЕ ЗАД ВСЯКА ДУМА И МНЕНИЕ,ИЗРАЗЕНИ В НЕГО ! TAKA ПОВЕЧЕ НВ МОЖЕ!!!

НЕКА И ДРУГИ КЛУБОВЕ В СТРАНАТА ИЗРАЗЯТ ПОЗИЦИЯ ПО ТОЗИ ВЪПРОС,ПОТЪРСЕТЕ И ТЯХНОТО МНЕНИЕ!

БОРИС ХАДЖИСТОЕВ

ЧЛЕНСКА КАРТА № 0807

Пет Юни 10, 2005 9:09 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Здравейте торсида,
мисля си че в връзка с писмото, което искате да напишем до ФК Славия трябва да ви кажа , някои основни неща, защото не сте помислили за тях !!
Такова писмо трябва да има. Но според мен не в този вариант който вие искате. Недопостимо е в правова държава като България, без да имаме доказателства, да твърдим нещо за което после може да ни съдят. Никой от нас няма доказателства за продадени мачове и уговорени срещи.........(въпреки че на всички това ни е ясно). Така че нямаме право да включваме тези неща в писмото...., защото просто след това ФК. Славия може да ни съди за клевети и уронване на престижа. Също така не можем да говорим и за курупция във футбола..... пак по същата проста причина....нямаме абсолютно никакви доказателства.
Можем да изразим протест срещу слабата игра на отбора в писмото, но нямаме право да говорим за продажби и уговорки. Можем да поискаме да ни кажат какви са целите на отбора. Можем да усведомим Футболния клуб за мнението ни за стадиона.....но не можем да искаме конкретни срокове.
Това са част от нещата по писмото, и си мисля че трябва да се вслушате в тях.
Аз ще подкрепя това писмо .... САМО АКО Е В ПРАВОВИТЕ НОРМИ НА СТРАНАТА И Е НАПИСАНО ИНТЕЛИГЕНТНО И НОРМАЛНО !!!!!

ps. Ако ще има среща довечера и желаете да чуете моето мнение и предложения.....обадете ми се по телефона и ще дойда !!!!

ВИНАГИ С ВАС !

Пет Юни 10, 2005 11:39 am
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Подкрепям напълно Стефан. В писмото не трябва да има обвинения, основаващи се на предположения, а само на очевидни факти. Какво е очевидно:
1. Пред отбора се поставят ниски цели - да е трети или четвърти, че да влезе в Европейските турнири.
2. Отборът не може да достигне и тези ниски цели - играе слабо и безотговорно, петни името на славния клуб.
3. Няма силна селекция.
4. Славия стана училище за прохождащи треньори и резултатите са налице, т.е. няма резултати.
5. Като отражение на горното, публиката се топи и предпочита да гледа истински мачове от истински първенства по телевизията.

За съжаление не мога да дойда на срещата, защото няма да съм в София. Но написах какво мисля.

И също така мисля, че последна редакция на писмото трябва да се направи от професионалист, т.е. това може да направи някои от журналистите, списващи нашия вестник. Помислете

Пет Юни 10, 2005 12:00 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
И също така мисля, че последна редакция на писмото трябва да се направи от професионалист, т.е. това може да направи някои от журналистите, списващи нашия вестник. Помислете[/quote]

Da i za men taka trqbva da se napravi!

BOYS SOFIA ULTRAS

Пет Юни 10, 2005 12:09 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Значи, чакам ви всичките, които имате възможност в 18.30 часа. Моля ви, бъдете точни!

Пет Юни 10, 2005 12:47 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Чак сега виждам информацията за срещата. Вината си е в мен, след като Божо е обявил още в старата тема... Няма да мога да се освободя... Приемам всяко решение, което вземете. Пишете на чисто едно официално писмо, ако трябва ми го пратете на мейла от профила, оформям го като съобщение и го заключвам. Ще седи на челна позиция докато не му обърнат внимание който трябва...
Ще изпратя писмото на всички медии, чиито електронни адреси знам, с молба да му отдадат внимание. Но трябва да имам на какво да стъпя- официална позиция на форума и( или на НКС.

Глупостите за Тотнъм и Кю Пи Ар въобще няма да ги коментирам- нашата инициатива е много бледо и безобидно копие на това, което хората по света предприемат. Справка- Глейзър в Ман Юнайтед. Нито КПР, нито Тотнъм могат да се мерят със Славия по успехи. Ние сме трети в БГ, те са никой в Англия.

Не знам какви са глупостите за нападателите на Славия, които ругаем. Ние от 2 години играем без нападатели.

Пет Юни 10, 2005 2:31 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
bodzhov_zv написа:
Нито КПР, нито Тотнъм могат да се мерят със Славия по успехи. Ние сме трети в БГ, те са никой в Англия.

Шпорите нямат ли купа на УЕФА?

Пет Юни 10, 2005 3:58 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Haide Belite написа:
bodzhov_zv написа:
Нито КПР, нито Тотнъм могат да се мерят със Славия по успехи. Ние сме трети в БГ, те са никой в Англия.

Шпорите нямат ли купа на УЕФА?

А колко шампионски титли имат? А на кое място по трофеи са в Англия? М? А като разкарат Владимиров ще взимаш ли участие във форума въобще?

Пет Юни 10, 2005 5:05 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща