Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 08, 2025 3:17 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
 Кушев разтрогна с Литекс 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Като бях по-малък Кушев ми беше любимия български футболист,защото Благо беше на 17-18 години тогава :)...след това какво стана продадоха го в Германия там горе-долу играеше и след това този смотан трансфер във Русия...след като се прибра в България започна със Славия...отново се зарадвах че евентуално Кушев може да заиграе при нас...след като му гледах интервюто по Ринг в което каза че в България ще играе само за Славия бях убеден че ще се завърне където му е мястото...но какво стана...БААААМ в последния момент ми отива да играе във Мароко(Ловеч)...и заради какво заради парите на Гришата разбира се...е като го направи това колко съм го псувал не е истина...и сега ако направи същото вече незнам... :!:

Пон Юли 11, 2005 12:30 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
На мача ни с Белите Орли много добре се представил Григорио и най-вече Гиошевски които показал завидни умениия и се смята за наследника на Чаво!Кушев дано остане при нас макар да ми стана много кофти като утиде в Литекс!

Тая кирилитца ме измачи максимално!

BOYS SOFIA ULTRAS

Пон Юли 11, 2005 1:45 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Аз си мисля, че в крайна сметка е по-добре да остане с нас , защото по този начин ще имамe още 1 класен нападател и ще има и конкуренция в нападението => по-добри резултати в мачовете. Мисля и че средната линия ни е добре подредена за момента и отново проблемите ни ще бъдат в защитата :?

Пон Юли 11, 2005 2:19 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Защо защитата...централни Караславов и Вълканов отдясно Кюмюрджиев отляво Мечеджиев :)

Пон Юли 11, 2005 2:21 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ok, mersi za Mechejiev :lol: Toi e nashata zvezda prosto ! She gi vidime.

Вто Юли 12, 2005 12:55 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Славия загуби с 1:3 от "Спартак" (Плевен) в контрола, играна днес в Правец. През първата част наставникът на "белите" Петър Хубчев пусна в игра по-младите футболисти, които не успяха да се противопоставят добре на съперника.

Светлин Симеонов откри резултата още в седмата минута за "Спартак". Той получи пас от дясно и не даде шансове на Славчо Тошев. В 35-ата минута Ангел Русев удвои. След почивката на терена за Славия излязоха по-голямата част от титулярите.

"Белите" взеха инициативата, но трудно достигаха до голови положения. Все пак две минути преди края Петър Колев успя да намали, но в ответната атака спартаковци отново възстановиха аванса си от два гола за крайното 3:1. Футболистите на Славия изглеждаха поуморени, след като преди двубоя имаха две тренировки и това се отрази на качеството на играта им.

"Не мога да бъда доволен от резултата. Имаше умора в действията ни, но това е нормално, защото сутринта направихме две тренировки. Очаквах, че ще имаме проблеми, но това е подготовка, така че резултатите не са от най-съществено значение", заяви наставникът на Славия Петър Хубчев.

Отборът се прибира в София тази вечер, а от 13-и е на лагер в Германия, където ще участва в минитурнир. "В Германия сме до 24 юли и ще имаме шест контролни срещи. Всички футболисти, които участваха в лагера в Правец ще пътуват", обясни Хубчев. Той отказа да коментира информацията, че националът Благой Георгиев е преотстъпен на ЦСКА за една година.

BOYS SOFIA ULTRAS

Вто Юли 12, 2005 12:04 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Наставникът на Славия Петър Хубчев призна, че все още не е наясно дали нападателят Мартин Кушев ще подсили състава на "белите" за новия сезон.

Както е известно, голаджията бе пред подписване с тима от "Овча Купел", но в последния момент получи покана от руския Амкар (Перм) за едноседмични проби.

"Наистина не знам каква е точно ситуацията с Кушев. Надявам се, че след като направи няколко тренировки в Русия и сам ще си изясни какво точно желае и ще ни извести", сподели той.

Неприятно е, защото и ние не знаем ще играе ли в Славия или не", коментира Хубчев пред радио "Гонг" преди заминаването на "белите" на втория им подготвителен лагер в Германия.

В Ашафенбург отборът ще изиграе и поне 6 контроли, като първата е утре срещу немските аматьори от Дармщадт.

В групата попаднаха само 23 футболисти, като Велимир Иванович Кирил Джоров и Георги Владимиров не намериха място в нея. Според Хубчев обаче той вече е намерил техни заместници в състава си.

BOYS SOFIA ULTRAS

Сря Юли 13, 2005 6:15 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3