Победата беше страхотна наистина! Най-хубавото е , че и 2та нападатели вкараха! Всичко беше перфектно! НО не искам да бъда черната станция, обаче искам да ви обърна внимание на един факт :
нашия треньор е пълен лаик! Просто грам го няма като психолог! Чета му след мача изявлението : "съгласен съм с колегата мача беше посредствен, не съм доволен..." и т.н. в същия дух! Значи вместо да похвали момчетата които цяла седмица са се надъхвали и са направили всичко което се искаше от тях и той накрая им вика ми нищо кой знае кво не направихте.Не че не прав до някаде ама да си пази негативното мнение за себе си в този радостен момент а пък после през седмицата да им каже от какво не е доволен . Така им срива морала и аз съм сигурен, че следващия мач пак ще играем на под средното ниво , въпреки че ще бием Родопа! И ако тренера продължава да се даржи така и момчетата ще продължават да редуват силни със слаби мачове и ще продължаваме да си седим на абонаментното 5то място!
Иначе има светлина в края на тунела и тя със сигурност не е приближаващ се локомотив (защото ние го дерейлирахме

)