Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13187 Местоположение: SOFIA
|
Просто трябва да си изясниш какво означава преквалификация на даден футболист, този термин се използва навсякъде по света. Точно заради Бекъм освободиха Луиш Фигу, скоро четох огромно интервю с Лушембургу. Там казва също, че търси заместник и на Роберто Карлуш след този сезон, защото е загубил голяма част от бързината си и увлечен в атаки допуска много грешки в дефанзивен план. Що се отнася до Благо, може да има някои епизоди в които е играл отляво срещу грандовете, но ефект няма. За Вълканов съм категорично против, че е универсален защитник. Допуска грешки, когато е в центъра. И при Кишишев ли е от възрастта? 
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Сеп 26, 2005 7:47 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
и аз имам твърдо мнение по вапроса за Рангелов че няма място в титулярния състав,това момче тича като муха без глава по цял мач. А Ангел Стоиков е прекалено бавно мислещ футболист-бавноразвиващ се  смотаняк 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Вто Сеп 27, 2005 9:41 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Аз пък съм гледал интервю с Кишишев, който каза ,че играе там само защото няма по-добър избор за този пост в националния и че никъде другаде не е играл десен бек.
Фиго го продадоха според мен точно заради възрастта обаче и че му плащат много за малко работа и става вече старче. Виж Зидан и след 2 години сигурно пак ще е на същото ниво! За Фиго това май не важи.
А от Благо ква ефективност повече искаш като обикновено в тези мачове само той играе на ниво. Сам обаче не може да бие никой от тези отбори. Срещу Родопа може и така да стане , но срещу един от по-добрите сам не става.
Сря Сеп 28, 2005 12:19 am |
|
 |
seth
Администратор
|
Точно това повтарям от 3 дни. Кишишев се преквалифицира в десен бек в националния. Това няма нищо общо със смяната на местата по време на мач. Както виждаш доста по- различно е. Едно е Карлуш да слиза по крилото, но да си гледа предимно и основно зоната в защита, друго е да сложат друг защитник и да го сложат крило. Има съществена разлика.
Точно това ме дразни при опитите с Вълканов.
Що се отнася до Благо, пропускате нещо друго... Той може да е ефективен и отляво и в центъра, но когато си партнира с качествени полузащитници. Едно е да си сменяш позицията с Бебето, Веле и Чаво, съвсем друго е да го правиш с Ангел Стойков, Сперанца и т.н. Където и да го сложат, Благо не може да се клонира на 2-3 места и винаги ще се усеща празнина в неговата зона. Просто качеството на другите е ниско. В този ред на мисли... Хубчев няма много печеливши варианти при разиграването на подобни схеми. Какъвто и картбланш да му се дава, не му ли отпуснат повечко средства за по- прилична селекция той не може да постигне чудеса. При тези условия на работа никой сериозен и успял треньор не би се захванал с нас. Никой не е луд да се излага. А Хубчев сега гради име на треньор и за него не е фатално и да не се представяме чак толкова добре. Всеки успех, дори и минимален е само в негов плюс. Освен това е кадърен, амбициозен и интелигентен човек и от него можем да очакваме само добро. Всеки друг вариант на поста ще е по- лош от Хубчев.
|
Сря Сеп 28, 2005 7:58 am |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Темата за какво е,а вие за какво говорите...
|
Сря Сеп 28, 2005 10:00 am |
|
 |
seth
Администратор
|
Говорим точно по темата. Когато искаш да изразиш сериозно становището си по някой въпрос трябва и да го обосновеш, като е допустимо да правиш отклонения. А ти вместо да се караш  :Dза отклоняване от правата линия:D:Dсе научи да пускаш темите в съответните раздели- например на тази за екскурзията до Пловдив мястото й беше във Фензоната. За да се развиват равномерно всички части на форума е добре все пак темите да се пускат където им е мястото. 
|
Сря Сеп 28, 2005 10:34 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Кишишев не го преквалифицират в националния отбор. Да го преквалифицират означава да го карат да играе на непривична за него позиция често , всеки мач за да свикне да играе там и там да си остане. Ето това е преквалификация на футболист! Мачовете в националния са през няколко месеца. Просто момчето е надарено и може да играе на различни позиции и понеже се налага в националния играе десен бек. Това не е преквалификация.
Сря Сеп 28, 2005 12:17 pm |
|
 |
|