Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 11, 2025 4:06 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 30 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
 "Ботев" - Славия 0-0 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
И какво му е толкова доброто, че е написано "звездата" Благой и как ги бил порязал съдията или "27 бели фена" ?

Сря Сеп 28, 2005 11:57 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Да бе верно кво му харесвате на тоя коментар. "Дузпите" не бяха дузпи! Сложил си некъв селянин жълтите очила и си мисли,че "Ботев" е най-вликия тим на света! Вобще не е обърнал внимание на това, че Славия е правила много по-опасни полужения пред вратата на "Ботев". Ако четеш този "коментар" без да си гледал нищо от мача ще решиш , че тия са ни смазали!

Сря Сеп 28, 2005 12:12 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
А кои коментар да четеш като в нашия саит не е написано нищо за този мач?!

Сря Сеп 28, 2005 5:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Тук не става ли въпрос дали е хубав коментара а не дали го има в нашият сайт ?

Сря Сеп 28, 2005 6:40 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
9500 БУЛТРАСА
30 ТИНА БУЛТРАСА ПО ПОКРИВИТЕ И ТЕРАСИТЕ НА БЛОКОВЕТЕ 8)

(/С\)
САМО СЛАВИЯ

Сря Сеп 28, 2005 8:33 pm
Профил
Познат

Мнение 
Коментарът е отличен. Талкова информация нямаше в нито един български електронен всекидневник. И какво точно не ви хареса?

"В тези минути на вратата застана младият Петър Станев, който замени напусналия поради контузия Арсов. Младокът в началото явно беше налял гипса, но след 10-на минутки се ориентира правилно на терена и спаси няколко опасни ситуации. „Звездата” Бл. Георгиев, който първото полувреме прекара в лежане на тревата и в стойки пред агитката на "Ботев", показа все пак, че има заради какво да играе в национала и направи няколко доста сериозни атаки и солови изпълнения."

Това, че звезда е в кавички е съвсем резонно предвид слабите мачове на Благо напоследък, а и за национала като цяло! Не ставайте дребнави.

Много ме изкефи следния абзац:

"Освен тотално провалилият се национален селекционер Стоичков и редовните ВИП персони,в ложите на стадиона ни беше и една ламаринена глава,която чака 50 години за да признае ,че е фен на отбора с падналият стадион.Резонно по време на мача,тенекиеното човече отнесе множество псувни а днес следобед ще бьде дезинфекцирана и седалката му,за да се отмие карька и другите гадни неща които вьрвят след него."

А иначе, на бултрасите им завиждам, че подлудиха Селския и никога не се предадоха, дори и в Б група! А ние какво? Ми ние сме 27 фена и толкова! ;-))

пп. Споко! Артмедия изнасили Порто. Има надежда! ;-)))

Сря Сеп 28, 2005 11:38 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Ако Славия не беше клуб с такива яки темели и такава традиция с това управление и ние можеше да сме на мястото на Ботев- асансьор между А и Б група...
Иначе от "Ботев" ми харесаха много Станев и Саидходжа. Смятам, че можем да продължим традицията да им взимаме добрите играчи и да привлечем турчето.

ПП. Според мен не наричат Благо пренебрежително "звезда" в началото на коментара. По принцип е правилно това и имената на отборите да се слагат в кавички. Всички неспортни вестници спазват това правило, спортните по цял свят не го спазват. Тук изглежда авторът е решил да спази правописа.

Чет Сеп 29, 2005 12:00 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Аз пък смятам, че кавичките са израз точно на ирония(което всъщност ме дразни най-много в целия материал).

Чет Сеп 29, 2005 1:51 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Айде без турци в Славия! :evil:
Кавичките са точно израз на ирония в случая. Кво толкова им се радвате на тия канарчета застреляни?!

Пет Сеп 30, 2005 11:33 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Преди ако не се лъжа имаше един турчин в Славия които ми приличаше на самураи :)

Съб Окт 01, 2005 12:16 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 30 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3