Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 31, 2025 5:54 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 49 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
 Славия - Литекс 0-0 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Васко написа:
Момчета, аз очаквам вие да го изчислите, вие сте компютърните спецове, сложете надписа в подходяща програма и после мащабно го увеличете, като височината на плата я направете 70 см и тогава ще получите дължината на плата и височината на буквите!
Ако всичките букви се побират на формат А4, мога да ви ги отпечатам и да ви ги дам да ги изрежете, за да станат на шаблони! А с какво ще се боядиса плата, имате ли идея?

Много много не ги разбирам тези програми ама познавам едно момче което маи ще се справи.
Със боя или със спреи,със спреи маи става по-бързо и лесно.

Вто Окт 04, 2005 12:45 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
nai dobre spored men e da se poqdisa s textilna boq edno burkan4e 6te svar6i rabota az sam rabotil s takava boq i stava dobre

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Вто Окт 04, 2005 10:19 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Gospodin_2_Lica написа:
nai dobre spored men e da se poqdisa s textilna boq edno burkan4e 6te svar6i rabota az sam rabotil s takava boq i stava dobre

Ти верно можеш да доидеш да го направим,имаш опит :wink:

Вто Окт 04, 2005 11:03 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
FeverNew написа:
Да прехвърлиш вратата от два метра пред голлинията си е за Книгата на Гинес!

Който не е играл футбол , той не е пропускал . Всеки е правил такива пропуски пред вратата точно като този. Дори и много по-големи футболисти от Митко.

Митко, ние вярваме в теб
ТВОЙ РЕД Е ДА БЕЛЕЖИШ

Това е перфектно! Ако стане ще е страхотно. Аз мога да го разцъкам на Фотошопа, но ми кажете с какъв плат ще бъде. Бяло предполагам или да има някви шарки?

Искам да кажа, че момчетата играха страхотно и много мотивирано. Създадоха и много голови полужения , което винаги е добър знак.Явно срещу отборите като латекс, и двете локота играем мотивирано и на ниво. А като излезем срещу "Марек" си мислят че те сами ще си вкарат топката във вратата и почти не се движат по терена. Ако играем така всеки мач 3то мястно поне не ни мърда. Само да не излизат насрани срещу "Левски", че срещу цска и без това от години е така а пък сега съвсем сигурно.

Вто Окт 04, 2005 9:28 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
C/\ABuCTA написа:
FeverNew написа:
Да прехвърлиш вратата от два метра пред голлинията си е за Книгата на Гинес!

Който не е играл футбол , той не е пропускал . Всеки е правил такива пропуски пред вратата точно като този. Дори и много по-големи футболисти от Митко.

Митко, ние вярваме в теб
ТВОЙ РЕД Е ДА БЕЛЕЖИШ

Това е перфектно! Ако стане ще е страхотно. Аз мога да го разцъкам на Фотошопа, но ми кажете с какъв плат ще бъде. Бяло предполагам или да има някви шарки?

Искам да кажа, че момчетата играха страхотно и много мотивирано. Създадоха и много голови полужения , което винаги е добър знак.Явно срещу отборите като латекс, и двете локота играем мотивирано и на ниво. А като излезем срещу "Марек" си мислят че те сами ще си вкарат топката във вратата и почти не се движат по терена. Ако играем така всеки мач 3то мястно поне не ни мърда. Само да не излизат насрани срещу "Левски", че срещу цска и без това от години е така а пък сега съвсем сигурно.

На бял плат,деистваи :wink:

Вто Окт 04, 2005 9:42 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
http://img93.imageshack.us/my.php?image=501508nj.png
Tова ми се струва като най-добро като размери. Направил съм го 50 на височина и 150 на дължина така че да може да се вижда отдалеч. Ако кажете може и да се сменят размерите , но 70 за височина е много според мен. Шрифта не е проблем да се смени ако този не може да се направи или ако се прави на ръка, но това би трябвало да ви даде основна идея за това как ще изглежда. Кликнете на image-a за да го видите в реален размер.

Вто Окт 04, 2005 11:32 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
a we slavia twa e bulgariq! ama prosto trqbva da izgonat rangelov za toq 6iban propusk! to se ne trae ve4e! sled ma4a s loko sf se uspokoih 4e se e otpu6il ama toi ve4e naistina po4wa da me drazni! da se vkarvat golove ot taq poziciq se u4i v 1 klas da mu eba maikata! Beli bogowe

Сря Окт 05, 2005 9:29 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
C/\ABuCTA написа:
http://img93.imageshack.us/my.php?image=501508nj.png
Tова ми се струва като най-добро като размери. Направил съм го 50 на височина и 150 на дължина така че да може да се вижда отдалеч. Ако кажете може и да се сменят размерите , но 70 за височина е много според мен. Шрифта не е проблем да се смени ако този не може да се направи или ако се прави на ръка, но това би трябвало да ви даде основна идея за това как ще изглежда. Кликнете на image-a за да го видите в реален размер.

Кое е 50см, аз имам предвид, че стандартната височина на плата е 70см, това значи че двата реда, както и отстоянията трябва да са в тези рамки! Колко идва височината на буквите, ще могат ли да се направят шаблони на А4 или трябва да са на А3 и можеш ли да извадиш всяка буква във файл, примерно на jpg, да ми ги пратиш, за да ги отпечатам и да ги дам на момчетата да ги изрежат?

СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ

Сря Окт 05, 2005 10:46 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ми за височината на буквите не знам, но ги писах с шрифт по 300 и 280 , за сравнение в момента пиша с 10-12 май. 50 см е височината на плата,а 150 е дължината. Като кликнеш на изображението което излиза СЛЕД като си кликнал на линка ще видиш в 1:1 това , което би излязло на плата. Това с буквите не е проблем мога да го направя , но виж 1во как изглежда в 1:1. Със сигурност ще се съберат на А4 , щом се събират на монитора една по една. Дай ми e-mail за буквите.

Сря Окт 05, 2005 11:38 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ВИЕ ОПРЕДЕЛЕНО НЕ СТЕ ДОБРЕ<НО АКО СТАНЕ НЯКАКВО ЧУДО С ТОЯ ПЛАКАТ И МИТЬО-ВЗЕМЕ ДА БЕЛЕЖИ-В КОЕТО АЗ СЕ СЪМНЯВАМ<ЩЕ ВИ КАЖА ЕВАЛА :!: :wink:

Сря Окт 05, 2005 12:29 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 49 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща