Евротурнири или победа над ""Левски""?
Евротурнири или победа над ""Левски""?
Автор |
Съобщение |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Ей Левскар ,радвам се ,че още има левскари като теб.Харесва ми отношението ти към славистите и отбора.Продължавай в този дух.Ако това е истинското ти мнение за "Славия" мога само да ти кажа едно браво!Съжалявам ,че и моето не е такова по отношение на твоя клуб(не ми харесват някои определения за него)!Иначе за Караславов много е съмнително преминаването му при вас,но него ще го преживея,за разлика от Благо!
_________________ 100
|
Чет Дек 22, 2005 12:02 am |
|
 |
SSFC
Пристрастен
Регистриран на: Пет Дек 24, 2004 10:31 am Мнения: 178 Местоположение: Sofia
|
Абе ние по тая логика,дай изобщо да не ходим в УЕФА,и кво ше стане каго паднем?Нима ще сме първият отбор отпаднал от турнира,поне ще успеем да изживеем 90 мин и да усетим духа на европейския футбол на нашия стадион!
Иначе съм съгласен,че Интертото е турнир за нас,особено сега като има някви нови правила и т.н,но уви калпаво ръководство и кофти управление ни доведоха до това дередже,та примерно в една Германия отбрите ще се избият за местата от 7-9 място,само и само да играят в Европа,а ние,ние големите футболисти с големите претенции,не искаме,щото току виж им разстроим семейната почивка на футболистите.
Карата е стабилен защитник но няма да го вземете
_________________ SLAVIA DO GROB!!!
|
Чет Дек 22, 2005 12:07 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13189 Местоположение: SOFIA
|
Левскар написа: За пример ще ти дам същите тези Локо Пд. Те отпаднаха рано-рано, но точките, които другите отбори изкараха, се делят на четири, защото стартирахме с четири отбора. А ако бяхме стартирали само с три (както Румъния), сега щяхме да сме преди румънците в класирането. Казано простичко, щяхме да сме на 15 място, а то дава право на два отбора да се пробват за ШЛ.
Коефициентът за евротурнирите се изчислява по доста сложна схема. Спечелените точки се делят само на броя на отборите от дадена държава, достигнали съответната фаза, а не на всички започнали в турнирите, т.е. факторът "отпадането на Локо Пд" е оказал влияние само при изчисляване на коефициента за трети предварителен и първи кръг.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Дек 22, 2005 1:26 am |
|
 |
Левскар
Пристрастен
|
bodzhov_zv написа: Коефициентът за евротурнирите се изчислява по доста сложна схема. Спечелените точки се делят само на броя на отборите от дадена държава, достигнали съответната фаза, а не на всички започнали в турнирите, т.е. факторът "отпадането на Локо Пд" е оказал влияние само при изчисляване на коефициента за трети предварителен и първи кръг.
Признавам си, че тази материя не ми е много ясна, но все пак не съм съгласен с теб. Продължава да се дели на четири или с други думи, на отборите, с които е стартирала в турнирите съответната държава. Към момента нашите отбори са изкарали 25 точки. В предварителните кръгове се дава по една, а после - по две за победа. 25 делено на 4 е равно на 6,25, колкото ни е коефицента за тази година. В "Дон Балон" я има класацията и е обяснено добре. На 10-то място сме за годината. Ако мразиш това списание виж този сайт. Ще видиш, че имаме 25 "пойнтс", а коефицента ни е толкова, колкото казвам.
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... f2006.html
|
Чет Дек 22, 2005 10:04 am |
|
 |
Левскар
Пристрастен
|
Josif написа: Ей Левскар ,радвам се ,че още има левскари като теб.Харесва ми отношението ти към славистите и отбора.Продължавай в този дух.Ако това е истинското ти мнение за "Славия" мога само да ти кажа едно браво!Съжалявам ,че и моето не е такова по отношение на твоя клуб(не ми харесват някои определения за него)!Иначе за Караславов много е съмнително преминаването му при вас,но него ще го преживея,за разлика от Благо!
Хехех, мерси, аз вече минавам за старо куче във вашия форум. Аз и не искам да харесваш моя клуб, ние си го обичаме достатъчно.  И аз мога да кажа какво не харесвам в Славия, но със сигурност харесвам феновете. Защо?
Много сме говорили за това. Ние се бием в гърдите, че сме ощетени от тоталитарния режим, но в действителност създателите на цефека са ощетили най-много вас. И въпреки всичко, въпреки че много се ядосвате последните години не сте изоставили отбора и продължавате да го подкрепяте. Това си е за уважение.
Във вашия форум битува отрицателно отношение към левскарите, но не може да съдите за всички нас само заради изцепките на някой неосъзнат пикльо. Освен това достатъчно се псуваме на стадиона, Интернет е място за дискусии.
|
Чет Дек 22, 2005 10:13 am |
|
 |
DIMITAR CHUPAROV
Пристрастен
Регистриран на: Вто Авг 09, 2005 1:08 pm Мнения: 179 Местоположение: SOFIA BULGARIA
|
Съгласен съм, че мачовете с "Левски" са като всички други. Верно е, че напоследък трудно играем срещу тях, но е имало периоди, в които си ги биехме редовно.
И с още нещо съм съгласен - факт е , че навремето ЦСКА е разсипала и разформировала СЛАВИЯ. Факт е, че НЕ ни даваха да станем шампиони, а имахме най-добрия отбор, факт е, че им лягахме, факт е, че са ни крали играчи с джипки от лагерсборовете и още много други КОМУНИСТИЧИСКИ ХУБАВИНИ са ни направили....
_________________ Гордея се, че съм СЛАВИСТ и ще бъда такъв ВИНАГИ!
|
Чет Дек 22, 2005 1:02 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Левскар написа: bodzhov_zv написа: Коефициентът за евротурнирите се изчислява по доста сложна схема. Спечелените точки се делят само на броя на отборите от дадена държава, достигнали съответната фаза, а не на всички започнали в турнирите, т.е. факторът "отпадането на Локо Пд" е оказал влияние само при изчисляване на коефициента за трети предварителен и първи кръг. Признавам си, че тази материя не ми е много ясна, но все пак не съм съгласен с теб. Продължава да се дели на четири или с други думи, на отборите, с които е стартирала в турнирите съответната държава. Към момента нашите отбори са изкарали 25 точки. В предварителните кръгове се дава по една, а после - по две за победа. 25 делено на 4 е равно на 6,25, колкото ни е коефицента за тази година. В "Дон Балон" я има класацията и е обяснено добре. На 10-то място сме за годината. Ако мразиш това списание виж този сайт. Ще видиш, че имаме 25 "пойнтс", а коефицента ни е толкова, колкото казвам. http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... f2006.html
Цитираният от теб сайт е любителски и статистиката в него не е вярна. Най- малкото защото точките от трети предварителен кръг се делят на две, а от първите два предварителни кръга изобщо не се смятат. Нали се сещаш, че в днешно време абсолютно всеки второкласник може да си направи сайт и затова има много сайтове все с различна статистика. Тук
съм превел и преписал кой български отбор колко точки е спечелил през сезона, според сайта на УЕФА. Честно казано, там всичко е твърде объркано и сега не можах да намеря къде точно се намира това, просто има един куп линкове и търсачки, а сега нямам време. Но е оттам. А иначе формулата е горе - долу такава - точките от предварителния кръг се делят на 4, точките от първи кръг- също, от групите- на три. Нататък- ще се делят на две. Спомни си Галатасарай с една купа на УЕФА и два рейда в ШЛ как спечели толкова места за Турция. Всички други турски отбори отпадаха като круши в лигата.
Коефициентът на Румъния е по- висок именно заради класирането на Стяуа на четвъртфинал миналата година и въобще стабилното представяне на този отбор през последните 5 години.
Другото нещо от твоето изказване, по което искам да взема отношение е, твърдението ти, че ако бяхме започнали с 3 отбора, щяхме да имаме по- висок коефициент... Ами, не забравяй, че именно четвъртият отбор, Литекс, е спечелил най- много точки до момента. Явно класирането във вътрешния шампионат не е съвсем меродавно за това кой е готов за турнирите и кой не е... [/b]
|
Чет Дек 22, 2005 1:13 pm |
|
 |
LucaBrazi
Пристрастен
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 3:01 pm Мнения: 235 Местоположение: София
|
 SSFC написа
SSFC написа: Абе ние по тая логика,дай изобщо да не ходим в УЕФА,и кво ше стане каго паднем?Нима ще сме първият отбор отпаднал от турнира,поне ще успеем да изживеем 90 мин и да усетим духа на европейския футбол на нашия стадион!
Във връзка с евротурнитирите е вярно, че не сме участвали отдавна, но последният мач на Славия за купа на UEFA, на който съм присъствал беше края на 80-те срещу Партизан. 5:0 в Белград и 5:0 в София-мерси за такова изживяване.Последният път когато бихме "Левски" беше преди три сезона на Герена с 2:1 и какви бяха резултатите:
1. - "Левски" не стана шампион.
2. - Всички глупаци начело с Наско Сираков подадоха оставка. Е на това му се вика кеф.............
|
Чет Дек 22, 2005 1:50 pm |
|
 |
Левскар
Пристрастен
|
Е сега съвсем се обърках...  Сайтът, който ти показвам е любителски, вярно е, но коефицентите в него са си съвсем истински. Всъщност единственият ни е спор е на колко се делят точките. Може и да си прав, а тия коефиценти са си направо сложна материя.
Ако ти си прав това означава, че ако Литекс и "Левски" постигнат заедно 3 победи и при условие, че Румъния не спечели нищо, имаме сериозен шанс за въпросното 15 място... На мен обаче то ми изглежда илюзорно.
|
Чет Дек 22, 2005 1:52 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Просто трябва да се представяме стабилно няколко поредни години и всичко ще си дойде на мястото.... Видя се, че един успешен сезон може да направи много за мястото ни в ранглистата, представи си колко могат да направят 2-3-4 поредни представяния като тазгодишното...
|
Чет Дек 22, 2005 2:03 pm |
|
 |
|