Вашите очаквания за представянето през пролетта
Автор |
Съобщение |
LucaBrazi
Пристрастен
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 3:01 pm Мнения: 235 Местоположение: София
|
SSFC написа:
Бием Черно море
Бием Буферите насрани
Бием Родопа
Бием останалите си домакински мачове без говедата
падаме от Литекс,ЦскА,Вихрен,въртим Х с "Марек" и Нафта,и може да ударим Локо Пд,шото са смешни в момента...
аз имам по-добър вариант бием "буферите", бием "говедата", традиционният хикс с литекс, бием "чорбата", а останалите мачове са без значение.
|
Чет Фев 23, 2006 8:50 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
LucaBrazi написа: аз имам по-добър вариант бием "буферите", бием "говедата", традиционният хикс с литекс, бием "чорбата", а останалите мачове са без значение.
приема се 
|
Чет Фев 23, 2006 9:59 pm |
|
 |
SSFC
Пристрастен
Регистриран на: Пет Дек 24, 2004 10:31 am Мнения: 178 Местоположение: Sofia
|
аз имам по-добър вариант бием "буферите", бием "говедата", традиционният хикс с литекс, бием "чорбата", а останалите мачове са без значение.[/quote]
xax важи 
_________________ SLAVIA DO GROB!!!
|
Пет Фев 24, 2006 2:50 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3226 Местоположение: Гетото
|
А бе няма да изпаднем ами ще завършим някаде посредата а пък може да ни се случи това което се случи миналата година на Локо Сф  ама ми се иска от все сърце да бием или Говедата или Чорбата тогава ще съм многоооо щастлив 
|
Пет Фев 24, 2006 6:52 pm |
|
 |
NIKI-T
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 1:42 pm Мнения: 414 Местоположение: Г.Делчев
|
Защо пък да не бием всички наред.
|
Съб Фев 25, 2006 8:58 am |
|
 |
doomed
Познат
|
NIKI-T написа: Защо пък да не бием всички наред.
shtoto padnahme ot marek 3;1
|
Съб Фев 25, 2006 1:59 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Повечето ни играчи са много млади и това ме притеснява най-много, заедно с контузиите. Иначе сега имаме големи шансове да се класираме в евротурнирите
|
Съб Фев 25, 2006 2:04 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3226 Местоположение: Гетото
|
NIKI-T написа: Защо пък да не бием всички наред.
Тва ако стане ще почерпя цялата агитка !!! 
Съб Фев 25, 2006 4:29 pm |
|
 |
doomed
Познат
|
lureno19 написа: Повечето ни играчи са много млади и това ме притеснява най-много, заедно с контузиите. Иначе сега имаме големи шансове да се класираме в евротурнирите
kakvi golemi shansove izostavame ot 3-tiya s 13 tochki. Oniya trybva da sput za da gi nastignem.
|
Съб Фев 25, 2006 8:41 pm |
|
 |
SSFC
Пристрастен
Регистриран на: Пет Дек 24, 2004 10:31 am Мнения: 178 Местоположение: Sofia
|
Стига сме се заблуждавали момчета,дори режисьор като мен  и оптимист не смята,че можем да се доберем до местата даващи право за Интертото,па камо ли за Евротурнирите!Та погледнете ни каква подготовка направихме с 5 мача с/у многоооо ама мното посредствени отбори,еднствения ни по-стойностен мач с "Марек" го загубихме,погледнете каква звездна селекция напраихме,сравнете нашата подготовка с тази на другите отбори,дори Поморие бяха на лагер в Италия,за кво изобщо говорим,тоя сезон ако не изпаднем или сме над 10 място ще си бъде успех,за жалост май нещата за 1-2 години напред ще си останат така,ако не стане некво чудо!
Аре бе Венци кога че те утепат?!?!
Важно е феновете да сме на стадиона и да подкрепяме нашата Славия,докато ни има и нас,ще има и Славия!
_________________ SLAVIA DO GROB!!!
|
Съб Фев 25, 2006 9:10 pm |
|
 |
|