Селекция 2006/2007 - какво мислите?
Автор |
Съобщение |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
C/\ABuCTA написа: Абе за кво ни е некъв 29 годишен дъртофелник от Б група?!
Не ни трябва, не е лош футболист, но не става за А група.
Нед Май 14, 2006 1:25 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
lureno19 написа: C/\ABuCTA написа: Абе за кво ни е некъв 29 годишен дъртофелник от Б група?! Не ни трябва, не е лош футболист, но не става за А група.
Как така решихте,че не ни трябва?
Годините не играят футбол,ако ще и на 40 да е,но да се раздава всеки мач.
|
Нед Май 14, 2006 1:38 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Нали се сещаш колко е класен щом е на 29 и играе в регионална Б група , а ?
Нед Май 14, 2006 4:55 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Това много добре го знаем, но нали се сещате, че ще правим селекция с 20- 30 бона. Дайте да говорим реални неща, за тия пари кой да вземем?
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Май 14, 2006 5:19 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Надявам се и догодина Джовани Сперанца да играе при нас,а доколкото знам договорът му изтича това лято,дано ръководството се заеме с подновяването му.
|
Нед Май 14, 2006 8:26 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
Xunep`ToH4e написа: Надявам се и догодина Джовани Сперанца да играе при нас,а доколкото знам договорът му изтича това лято,дано ръководството се заеме с подновяването му.
Наистина Сперанца е много необходим за отбора.
|
Пон Май 15, 2006 11:11 am |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Капитанът на Славия казва "да" на немци
Голмайсторът на Славия Димитър Рангелов ще подпише с немския Ерцгебирге Aye след края на първенството, пише "Меридиан мач". Нападателят се прибра вчера в България, след като три дни бе на проби във втородивизионния тим. "Засега не искам да коментирам нищо", заяви Рангелов. "Меридиан Мач" обаче научи, че немците са харесали бившия младежки национал и са излезли с конкретно условие за финансовите параметри,които нападателят е приел. Ерцгебирге Aye завърши сезона във Втора Бундеслига на седмо място. "Единствената реална оферта за мен е тази на Славия, за да преподпиша за още две години. Смятам да я приема, пък ще видим", каза още таранът. Настоящият контракт на Митко с най-стария столичен клуб изтича в края на юли. Рангелов е наказан за два мача и ще пропусне срещата на "белите" с Нафтекс в Бургас утре. Той обаче ще играе срещу Пирин 1922. "Сега мисля главно за мача с ЦСКА. През първия полусезон двубоят беше специален за мен и сега имам да вземам реванш", закани си нападателят. По време на мача в "Овча купел" Рангелов бе изгонен от съдията Димитър Димитров, който го обвини, че е ударил без топка Велизар Димитров. Междувременно от "Овча купел" съобщиха, че има голяма вероятност най-старият столичен клуб да привлече още един нападател след края на сезона. Това ще бъде таранът на "Спартак" (Пл) Светлин Симеонов-Пинчера.
|
Пон Май 15, 2006 12:20 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Светльо Симеонов добре играеше за Локото, дано дойде в Славия. А за Рангелов нищо не е сигурно Цитат: "Единствената реална оферта за мен е тази на Славия, за да преподпиша за още две години. Смятам да я приема, пък ще видим"
Пон Май 15, 2006 8:10 pm |
|
 |
Altafini
Луд за връзване
|
Трябва ни някой добър нападател. От Б група такъв е Мирослав Манолов от Конелиано.
|
Сря Май 17, 2006 11:50 am |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Славия предложи нов договор на Димитър Рангелов
Ръководството на Славия предложи нов две-годишен договор на Димитър Рангелов, предаде “Гонг”. Нападателят на “белите” има оферта от Торпедо (Москва), както и от отбор от Втора Бундеслига. Засега ръководството на клуба не желае да се разделя със своя голмайстор.
Благой Георгиев няма да играе в български отбор, имал оферти от Испания и Русия
Благой Георгиев няма да играе в българското първенство през следващия сезон. Това съобщи самият той на пресконференция в Актуално студио "Дерби" с водещ Георги Симеонов. "Имам оферти от два руски отбора и един испански. Най-важното е да играя редовно, защото искам да си върна добрата форма и да бъда на ниво в националния отбор", заяви халфът, чийто досегашен отбор Алавес изпадна драматично от испанската Примера дивисион в последния кръг. Благой Георгиев бе преотстъпен за шест месеца от Славия, но не успя да си извоюва титулярно място. Според него причината е, че не е бил напълно възстановен от операция от херния. Благо е тренирал само една седмица, след което е влязъл в игра срещу Барселона и получил нова контузия. Халфът останал учуден от решението на президента на Алавес Дмитрий Питерман да не го пусне в националния отбор за турнето в Япония. "Той беше обещал това на Христо Стоичков", заяви Благой Георгиев.
|
Сря Май 17, 2006 3:49 pm |
|
 |
|