Автор |
Съобщение |
smotan
Пристрастен
|
Полузащитникът блести при победата на тима си с 2:1 срещу втородивизионен отбор.
Българският национал Благой Георгиев се разписа в дебюта си за сръбския шампион Цървена звезда, съобщи официалният сайт на "червено-белите".
Бившият играч на Славия и Алавес откри резултата в срещата с втородивизионния австрийски Граткорн в 21-ата минута. Двубоят е част от лятната подготовка на "звездашите" в Австрия.
20 минути преди края Рене изравни за Граткорн, но в 80-ата минута Никола Трайкович отбеляза победното попадение за Звезда.
Следващиата контролна среща на 24-кратните шампиони на Сърбия е срещу вицешампиона на Чехия Млада Болеслав.
|
Чет Юли 06, 2006 2:17 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Направо мечтан старт за Благо, ако направи още 2 такива мача ще е сигурен титуляр поне до края на първия полусезон!
Чет Юли 06, 2006 4:29 pm |
|
 |
blagoj_fenka
Пристрастен
|
в тоя отбор ще има по-голям успех от колкото в Алавес =)
Чет Юли 06, 2006 5:35 pm |
|
 |
fisher96
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Юни 01, 2006 8:32 pm Мнения: 493 Местоположение: София
|
Важно е и отбора да има по-голям успех от Алавес.
|
Пет Юли 07, 2006 11:50 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Колко все пак е трансферната сума?Май няма никакви индикации в тази насока.
|
Съб Юли 08, 2006 9:56 am |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
fisher96 написа: Важно е и отбора да има по-голям успех от Алавес.
едва ли звезда ще отпаднат! въпреки че не може да се сравняват двете първенства
колкото до благо дано играе в групите на ШЛ!!! 
Съб Юли 08, 2006 12:02 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Това е снимка от сайта на УЕФА!!!!
Съб Юли 08, 2006 9:39 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Благо Георгиев титуляр за Звезда във втория предварителен кръг на Шампионската лига
11 юли 2006 | 17:13 | Агенция "Фокус"
Белград. Българският национал Благой Георгиев ще бъде титуляр за Цървена звезда във втория предварителен кръг на Шампионската лига. “Звездашите” ще играят с победителя от мача между Корк Сити и Аполон, а според водещия сръбски всекидневник “Глас явности” титуляри за шампиона на Сърбия и Черна гора ще бъдат единайсетте футболисти, които започнаха в последната контрола на тима срещу Щурм (Грац), завършила 1:1. Това са вратарят Ранджелович, защитниците Башта, Туторич, Бишевац, Перович, халфовете Янкович, Милованович, Ковачевич, Георгиев и нападателите Жигич и Джокич. “Напредъкът в играта е очевиден. На път сме да играем така, както искам. Радва ме, че футболистите оформиха добър колектив и че настроението в отбора е добро. Кръгът на кандидатите за титуляри се стеснява, а с малкото смени исках да видя какво е физическото състояние на отбора”, заяви след контролата с Щурм наставникът на “червено-белите” Душан Байевич.
Вто Юли 11, 2006 4:20 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
|
C/\ABuCTA написа: Благо Георгиев титуляр за Звезда във втория предварителен кръг на Шампионската лига
11 юли 2006 | 17:13 | Агенция "Фокус" Белград. Българският национал Благой Георгиев ще бъде титуляр за Цървена звезда във втория предварителен кръг на Шампионската лига. “Звездашите” ще играят с победителя от мача между Корк Сити и Аполон, а според водещия сръбски всекидневник “Глас явности” титуляри за шампиона на Сърбия и Черна гора ще бъдат единайсетте футболисти, които започнаха в последната контрола на тима срещу Щурм (Грац), завършила 1:1. Това са вратарят Ранджелович, защитниците Башта, Туторич, Бишевац, Перович, халфовете Янкович, Милованович, Ковачевич, Георгиев и нападателите Жигич и Джокич. “Напредъкът в играта е очевиден. На път сме да играем така, както искам. Радва ме, че футболистите оформиха добър колектив и че настроението в отбора е добро. Кръгът на кандидатите за титуляри се стеснява, а с малкото смени исках да видя какво е физическото състояние на отбора”, заяви след контролата с Щурм наставникът на “червено-белите” Душан Байевич.
Супер, успех Блажко!!!
Вто Юли 11, 2006 8:38 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Благой Георгиев с три асистенции за Цървена звезда
Полузащитникът на националния ни отбор Благой Георгиев беше в основата и на трите попадения за новия си отбор Цървена Звезда, който победи с 3:0 Либерец в контрола.
В 35-та минута след добро постепенно нападение Георгиев изведе в добра позиция участвалия на Световното първенство Никола Жигич, който не сгреши и откри резултата.
Българинът асистира и за второто попадение, дело на Милованович, а в 66-та минута след започната от него атака отново се разписа двуметровият Жигич.
Бившият играч на Славия, който премина в Цървена Звезда точно преди месец, вкара гол за новия си отбор в дебюта си срещу австрийския Граткорн /2:1/.
|
Съб Юли 15, 2006 11:31 am |
|
 |
|