Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юли 07, 2025 11:34 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 39 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
 Янко Вълканов отива в "МТЗ-РИПО" (Минск) 
Автор Съобщение
Модератор
Аватар

Мнение 
beli_bogove написа:
не знам имаше ли или нямаше място в славия, ама ще остане последният играч на славия, вкарал гол за националния отбор. и ще е така много дълго време. казвам го със съжаление.

Дано не се окажеш прав. Карата повече не вярвам да го викнат, Фугата също не го викат отдавна, пък и те са защитници, а нямаме други национали.

Вто Юли 04, 2006 12:41 pm
Профил ICQ YIM WWW
Пристрастен

Мнение 
lureno19 написа:
beli_bogove написа:
не знам имаше ли или нямаше място в славия, ама ще остане последният играч на славия, вкарал гол за националния отбор. и ще е така много дълго време. казвам го със съжаление.

Дано не се окажеш прав. Карата повече не вярвам да го викнат, Фугата също не го викат отдавна, пък и те са защитници, а нямаме други национали.

единственият вариант да не съм прав е да купим някой национал в близките месеци или 1-2 години. или да си върнем чаво или благо.
стоичков си каза, че няма да вика караславов. жалко...

Сря Юли 05, 2006 12:13 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Нямаме пари за национали и не помня някога да сме купували национал. Най-лесно беше да хвърли цялата вина върху Карата. Съмнява ме, че Стоичков ще извика вече някой от нашите. :?

Пет Юли 07, 2006 10:47 am
Профил ICQ YIM WWW
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
matador написа:
Янко нямаше място в Славия, много добре се видя в последната година. Къде ли не го пускаха, не си намери място. Той си е бек или покривач, но покривачи вече няма...
Не ви ли се струва, че трябваше да бъде задържан Петър Колев? Сега и без това няма нападатели, а той е бърз и техничен. Жалко, че Хубчев му еба майката и не му даде шанс дори в 1 официален мач!

Глупости имаше място и той го доказа. Според теб и Митака нямаше място в Славия, а и по-добре че не задържахме Петър Колев. Добре, че ти не определяш кой да играе щото щяхме да сме в Б група вече.

Пет Юли 07, 2006 11:27 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
lureno19 написа:
Нямаме пари за национали и не помня някога да сме купували национал. Най-лесно беше да хвърли цялата вина върху Карата. Съмнява ме, че Стоичков ще извика вече някой от нашите. :?

Ааа, взимали сме много национали, недейте така.... Даже четвърти в света сме прибирали- Наско Сираков(свободен агент, но с огромни лични плащания) , Боби Михайлов (от Рединг). После Бонев разчиташе на Илиан Илиев (за над 1 млн. марки от Бенфика), Мъри Стоилов (от Кампомайорензе за над 500 000 марки)... А младежки национали колко сме изкупили...
Но lureno19 е прав, че скоро едвали ще купим национал, а и двамата с beli_bogove са прави, че скоро няма да вземат някой от настоящия отбор. Наистина за съжаление, но просто няма и кой...

Последна промяна seth на Пет Юли 07, 2006 4:25 pm, променена общо 1 път

Пет Юли 07, 2006 11:57 am
Профил WWW
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Да ама в чужбина имаме и то не един национал. Тия които ги казваш колко от тях сме ги купили? Наско дойде след разправия с Лафчис, за Боби май също не сме плащали, за Илиян и Гмури не помня плащахме ли или не. Не съм много съгласен, че скоро няма да викнат никой от Славия в националния. Имаме добри футболисти и се надявам да викнат някой.

Пет Юли 07, 2006 12:18 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
fisher96 написа:
Да ама в чужбина имаме и то не един национал. Тия които ги казваш колко от тях сме ги купили? Наско дойде след разправия с Лафчис, за Боби май също не сме плащали, за Илиян и Гмури не помня плащахме ли или не. Не съм много съгласен, че скоро няма да викнат никой от Славия в националния. Имаме добри футболисти и се надявам да викнат някой.

Е, тия от чужбина не играят вече в Славия.
За всички споменати сме плащали, а Наско дойде от "Ботев". През 1997 дадохме повече от 10 милиона марки за трансфери и завършихме пети. Дано си прав за другите неща, но това времето ще покаже.

Пет Юли 07, 2006 1:00 pm
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
Да Наско дойде от "Ботев", Илиян от Бефика но много отдавна беше това. Още не е ясно кои ще играят в Славия през следващия сезон. Ма много се отклонихме от темата май.
п.с. Мразя числото 22

Пет Юли 07, 2006 4:22 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
вярно е, че се отклонихме, но не съм в час с изявленията на Стоичков за Караславов...какво е казал и в прав текст ли е било??

Съб Юли 08, 2006 9:33 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
http://www.slaviasofia.com/forum/viewto ... 3&start=10

Отговор на въпроса на makaveli

А днес е реваншът на Янко. Дано все пак успеят да отстранят ФК "Масква".

Съб Юли 08, 2006 1:00 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 39 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща