Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юли 07, 2025 9:46 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 29 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
 ЧЕСТИТО НОВО ПОПЪЛНЕНИЕ 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Абе Юруков не ни трябва ... Георгиев има качества,но не е изграден като характер :arrow: никой от тия не ни трябва ... все пак не сме школа за застаряващи таланти!

САМО СЛАВИЯ!

Вто Ное 21, 2006 9:19 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Ние май искаме да ги вземем, ама ако може без пари - да платим някакъв нищожен наем и чорбата да са доволни, че тези двамата трупат игрови опит. И все пак ги предпочитам пред тайнствените свободни агенти от Полша, защото поне ги познаваме и в интерес на истината не са лоши играчи, особено Даниел Георгиев. Поправете ме ако греша, обаче в повечето случаи някой като се окаже ненужен я на обора (предимно), я в кочината и дойде при нас изживява нов разцвет - Електричката, Бебето, Вулканов, че дори и Шопов и сега Тошко Колев. Шансът такъв играч да се окаже удачно попълнение поне за мен е много по-голям, пред купищата тайнствени и анонимни чужденци които само Ратко си харесва и хвали.

Сря Ное 22, 2006 12:30 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Не са нещо особено, не ни трябват. Юруков играеше добре преди 2-3 години, сега е в много слаба форма.
А Георгиев кой го е излъгал, че става за футболист?

Сря Ное 22, 2006 11:28 am
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Подкрепям напълно TVV!!!Предпочитам тези две момчета отколото някакви анонимници, които никой не ги знае какви са....не можете и да отречете и че почти всички които идват от "Левски" и Цска изживяват втора младост про нас....колко съм псувал като разменихме да речем Бачев за Електричката или Мариан Христов за Здравко Здравков.....а се оказа, че сме направили чудесни трансфери....така че предпочитам да видя в отбора си Юруков и Георгиев отколкото некакви незнано защо непоклатими звезди като Ангел Стойков когото трябваше да чакаме 3 години за да вземе да направи 2-3 поносими мача!!

Сря Ное 22, 2006 3:19 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Георгиев е юноша на " "Левски"" и е на път да направи "Голям шлем". :lol:
Не е лош футболист, попадна в неподходящ момент в ЦСКА (с 40 съекипника) и не стана важен фактор в отбора. Има опит в Европа с Локо Пд и ЦСКА, а това ще е от значение след 2 години (когато според обещанията на Венци ще сме в евротурнирите
:D ).
В общи линии същото бих казал и за Юруков - юноша на Локо 101, минал в Симитли, отишъл в ЦСКА в неподходящ момент. Има опит в Европа, бил е шампион.
И двамата са млади и перспективни, като същевременно имат международен опит и някакви успехи. Освен това най - слабото ни звено е полузащитата, а тези двамата са халфове.

Чет Ное 23, 2006 12:09 am
Профил WWW
Луд за връзване

Мнение 
Д.Георгиев може ....
този Юруков ме съмнява не6то...???

Чет Ное 23, 2006 5:46 pm
Профил
Току що регистриран

Мнение 
аз съм гей!

Пет Ное 24, 2006 10:14 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
to6ko_zab4eto написа:
аз съм гей!

Разбрахме те какъв си. Вземи мирясай накрая!

Пет Ное 24, 2006 10:16 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
to6ko_zab4eto написа:
аз съм гей!

Здрасти Гаро! :lol:

Пет Ное 24, 2006 10:18 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 29 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3