Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 02, 2025 8:00 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
 ВЯРВАТЕ ЛИ В ДОСТАНИЧ? 

ВЯРВАТЕ ЛИ В ДОСТАНИЧ?
Da 52%  52%  [ 14 ]
Ne,Ne,Ne 48%  48%  [ 13 ]
Общо гласове : 27

ВЯРВАТЕ ЛИ В ДОСТАНИЧ? 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение 
Да му осигурим кредит на търпимост, но доверието трябва да си го спечели. Безрезервно се вярва само на Господ.

Чет Юни 10, 2004 4:21 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ами все пак един отбор трябва да се остави да се развие, да се сработи...А не да се сменят трениорите през два месеца! То не се прави така! Е в другите страни ги държът най-малко по 3-4 години. Т'ва нашето е... :shock:

Пет Юни 11, 2004 11:04 am
Профил ICQ
Мнение 
ми аз мисля, че достанич е добър треньор. аз съм от "Левски" и съжалявам, че не го привлякохме, а имахме тази възможност. явно на сираков му трябва управляем треньор като стоилов. мисля, че ако си запазите одбора можете да се класирате и по - добре и от нас тая година.

Пет Юни 11, 2004 9:06 pm
Пристрастен

Мнение 
Ne my vqrvam, no ako vzeme ma4 sre6ty levski - da!

Чет Юни 17, 2004 1:50 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Аз вярвам на Кано, защото не се съгласи да бъде подлога на говедата. Когато Достанич докаже, че може да печели възлови мачове, тогава може и да му повярвам. Имаше цял полусезон, и не го направи нито веднъж. Запази отбора, и ако не постигне нищо през есента - вън!

Пет Юни 18, 2004 12:00 am
Профил
Мнение 
Въпросът е да не е късно чак в края на полусезона. Ако още един сезон пропилеем, съвсем ще се разпилеем.

Пет Юни 18, 2004 12:35 am
Мнение 
Онзи ден Достанич е издържал изпита за треньорски лиценз:D:D:D. Браво!!!! Сега вече сме спокойни, че ще ги смачкаме говедата. То това е било причината да не вземем нито един мач - имали сме треньор без ценз. Сега обаче..... :D:D:D:D:D

Съб Юни 19, 2004 2:18 pm
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
За говедата не знам, обаче чорбарите можем да ги бием спокойно. Ако в първите 6 мача вземем 12-13 т., по нататък ще бъде доста лесно. Обаче "ако-то" си е с голяма въпросителна. Иначе като състав с нищо не отстъпваме на фаворитете.

Пет Юли 02, 2004 7:48 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Abe neznam za drugite, no az li4no mu vqrvam (zasega), puk 6te vidim

Пон Юли 12, 2004 12:53 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Според медиите, Люпко сдава поста в Звезда и е предложил на ръководството им младия кадърен и квалифициран специалист Ратко Достанич. Даже провел телефонен разговор с него, но Ратко като истински професионалист е казал, че има договор със Славия, който смята да изпълни докрай, въпреки че условията не са толкова примамливи като тези на звездашите. Професионалист та дрънка... Всичко това са думи на самия Достанич. Той така отказал и на "Левски" пролетта, та се наложило да слагат Мъри Стоилов, щото Наско рече, че не могат да си позволят толкова добър и скъп специалист.

Как смятате истина ли е това или си прави ПР човека? Да го държим ли или да не спъваме професионалното му развитие, като го пуснем в бившия европейски и световен шампион? Тоя Венци срам няма. Така да го спъва:D:D:D

ПП. Надявам се да улавяте ироничната нотка. Да не се появи пак някой да ме обяви за луд:D:D:D

Нед Сеп 19, 2004 12:37 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 36 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща