Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
gesha написа: Бе че ще ги биеме "Спартак", ще ги биеме, ма ще видиме с колко А спомняте ли си какъв беше мача на Васил "Левски" през есента срещу Черноморец Бургас (София, Дупница, Варна, Смолян, Пещера, В. Търново ...  ) Бихме ги 4:0, а ни отмениха 2 гола и имахме над 20 засади  То сигурно ако се събереме тука от форума ще ги биеме 
Отборът на Славия тази пролет може всичко друго само не и да печели изразително.Няма как и да е другояче след като излизаме с по 6 /шест/ дефанзивни играчи и един нападател.Ще съм доволен и на победа с 1:0.
|
Сря Мар 28, 2007 12:07 pm |
|
 |
KingDim
Пристрастен
|
Бием с 3 гола разлика. Тодор Колев да се изравни с Генков
|
Сря Мар 28, 2007 2:30 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
gesha написа: Бе че ще ги биеме "Спартак", ще ги биеме, ма ще видиме с колко А спомняте ли си какъв беше мача на Васил "Левски" през есента срещу Черноморец Бургас (София, Дупница, Варна, Смолян, Пещера, В. Търново ...  ) Бихме ги 4:0, а ни отмениха 2 гола и имахме над 20 засади  То сигурно ако се събереме тука от форума ще ги биеме 
Мачът се игра на Армията ...
а иначе все по-малко сигурен съм в победата в този мач
Дано биеме и да отидем в Ловеч ,където да изместим Латекса от четворката 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Сря Мар 28, 2007 10:16 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
В Ловеч излизаме като Екипа Шиптъра и ги размазваме с някой автогол. Срещу ""Спартак"" обаче трябва да подходим малко по - различно и да попроменим малко схемата на игра (само за този мач) с по - офанзивна. Тодор Колев едва ли ще може да преодолее сам осемте защитника на ""Спартак"". Ако играем нашата си система в събота, със сигурност ще извъртим някой равен. Затова Альошата да пусне двама отпред.
|
Чет Мар 29, 2007 11:35 am |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Ахахахаха хора ... не ви разбирам, говорите ми за 1:0 срещу Черноморец Бургас (София) като домакини!
Ммм стегнете се малко, тия ще ги отнесеме, ако ще целият ни отбор да са защитници поне с 3 гола
Тия пичове едва сигурно ще взимат точки във В група ...
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Чет Мар 29, 2007 5:16 pm |
|
 |
England_Fen
Пристрастен
|
Без кадрови проблеми в Славия преди срещата със "Спартак" (Вн)
Андонов обмисля да остави Николай Петров извън групата
От Пламен Славов, Топспорт.бг
В щаба на Славия са спокойни преди шампионатната среща със "Спартак" (Вн) в събота.
Контузените Борислав Павлов и Радослав Рангелов вече са напълно възстановени от травмите си и се очаква да попаднат в групата на "белите" за мача с варненци.
Днес "белите" ще проведат едно занимание, след което треньорът Альоша Андонов ще обяви групата от 18 играчи за домакинството на "Спартак" (Вн).
Наставникът обмисля да остави младокът Николай Петров извън строя за срещата със "соколите". Преди дни халфът взе участие в срещата на юношите-старша възраст, като бе с основен принос за бойкото реми 1:1 с "Левски" на "Герена".
|
Пет Мар 30, 2007 8:05 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
А за ""Спартак"" няма да играят Иво Димов и наказаните Венци Маринов и Арангелов.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Мар 30, 2007 8:40 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3228 Местоположение: Гетото
|
gesha написа: Тия пичове едва сигурно ще взимат точки във В група ...
Да ама взеха точка на Латекса !!! 
Пет Мар 30, 2007 10:40 am |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
service_crew написа: gesha написа: Тия пичове едва сигурно ще взимат точки във В група ... Да ама взеха точка на Латекса !!! 
Ха ... как знаех, че некой ще ми се изцепи с това ... ми случва се. Във всяко първенство стават и такива изненади. Мача не съм го гледал, ама щом са им хванали точка, значи Латекса са играли много зле. То и Нафтата щеше да отстрани за малко "Левски" за купата, ама какво ...
И Рилецо биха "Левски", ама кво ... това значи, че могат да победят Удинезе, Киево ... и тн ли?
Мога да сложа бас на поне 20 кинта, че ще биеме Черноморец Бургас (София)
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Пет Мар 30, 2007 11:59 am |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
И аз съм сигорен в успеха,но не трябва да забравяме,че това е топка-всичко може да се случи на терена срещу всеки отбор 
Пет Мар 30, 2007 1:28 pm |
|
 |
|