Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 9:18 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 93 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Следваща
 Открито писмо във връзка с участието на Славия в Интертото 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение 
gesha написа:
Е не му се дават за гостувания от евротурнирите, което са 2 нущувки, ако не и една, а може да плаща за лагери по 1 седмица ...
Според мен е добра идея и писмото е добре написано и обосновано! Трябва да се прати и да видиме какво ще стане!

Забравяте, че лагерите в Германия и Франция бяха част от договорите за Янков и Рангелов. За Кипър не знам, но щом Галев заведе рилецо, едва ли е чааак толкова скъпо и непоносимо. За Италия ще трябва чартърче, хотелчетата са скъпи... Екипите трябва да отговарят на стандартите за Европа (с имена и пр.). Става сложна работа...

Пон Апр 23, 2007 7:44 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Абе сега толкова паднаха цените на билетите... Чак чартър не знам, но би трябвало да е по силите на клуб в първата шестица в България. Ако пък опираме само до екипите, ега ти смеха.
Чак толкова 'беден' едва ли е нашия клуб. Просто не виждам как нормален човек няма да извлече дивиденти - откъдето и да го погледнеш подобно участие дава само плюсове!

Пон Апр 23, 2007 7:56 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ми намират спонсор и нещата стават , пък и малко ли пари лапа от автограта и тма заведенията ...

The Rise of the poisoned Youth

Пон Апр 23, 2007 8:00 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
FeverNew написа:
Абе сега толкова паднаха цените на билетите... Чак чартър не знам, но би трябвало да е по силите на клуб в първата шестица в България. Ако пък опираме само до екипите, ега ти смеха.
Чак толкова 'беден' едва ли е нашия клуб. Просто не виждам как нормален човек няма да извлече дивиденти - откъдето и да го погледнеш подобно участие дава само плюсове!

Знам, че е така. Просто предугаждам "доводите", които евентуално (много се съмнявам) ще чуем в отговор на писмото.

Пон Апр 23, 2007 8:54 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ми НКС къде са сега като трябват като институция,да го разпространяват,да се бръмчи и да се предложи една дискусия с ръководството,дали на стадиона или в някой пресцентър все тая,трябва да се действа,а не да се офлянква,защото виждаме,че само дивиденти и положителни неща могат да се извлекат от едно такова участие.

Пон Апр 23, 2007 8:58 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
То ако наистина сме опрели до екипите за какво си говориме ... като по регионалните групи където има 11 фанелки и който влиза с лейкопласт се добавя номера да стане примерно от 4 на 14 :D Бе веселба ...
Трябва си наистина един спонсор, който да помага стабилно за трансфери, екипи, пътувания ...

Пон Апр 23, 2007 9:37 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Аз съм "ЗА"!
Писмото е добро и определено това е начина, да се бръмчи на всички фронтове.

А иначе естествено Венци не е тъп и сигурно си е направил сметката, че от едно, привидно нищо не носещо, лагерче в Кипър ще има повече далавера от участие в евротурнири.

Така или иначе специално за този сезон вече е късно за Интертото. Просто защото не виждам как сега ще му скимне да пусне отбора да се пробва. След като се видя, че и за УЕФА в нашето първенство не чак толкова трудно се печели квота. Просто не му изнася да се занимава, а защо ще си остане, поне за нас, още дълго време загадка.

Вто Апр 24, 2007 12:23 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Открито писмо във връзка с участието на Славия в Интерто
Ники, писмото си го написал супер. Само тая част малко ме съмнява, че е реална, но нищо не пречи да я има в писмото.

nikolay_j написа:
Сигурени сме, че за домакинския мач от втория кръг на турнира (например с отбор от Хърватска, Македония и т.н.) ще се съберат поне 5-6000 човека (5000x4лв - например=20000лв), а ако дойде някой италиански, английски или испански отбор стадиона ще е пълен (15-20000x6лв=90000-120000лв.)

Мисля , че изрично в писмото трябва да се спомене , че участието в Европейски клубен турнир носи исключително много опит и самочувствие за отбора като се даде за пример Литекс и Локо Сф например.

Вто Апр 24, 2007 3:37 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Тази част спокойно може да се редактира. Дори само поради факта, че програмата е вече ясна - българският отбор ще има за съперник македонци и италианци. Може да се натърти какви ползи ще имаме от срещата с италианци (опит, медиен интерес, публика), без обаче да се споменават конкретни цифри и прогнози. Тогава няма да има други мачове в България и хората, които се интересуват от футбол биха дошли да гледат италиански отбор. Интересът ще надхвърли възможностите на Славия да събере публика за регулярните срещи. Да не говорим пък за телевизиите, радиата и вестниците (и да не забравяме, че телевизиите плащат) - със сигурност ще има плътно отразяване, ако докараме италиански средняк. Там всички отбори имат по няколко звезди и национали.
Ако елиминираме италианците и се класираме за УЕФА - това ще е страхотно постижение, надхвърлящо и най - смелите мечти на феновете. Но да споменем, че ние не очакваме такова нещо, за да не ни контрират с някакъв такъв аргумент.
Мисля, че е добре авторът на темата да си напише писмото с редакциите, за да не изглежда като писано на парче.

Последна промяна seth на Вто Апр 24, 2007 4:59 pm, променена общо 1 път

Вто Апр 24, 2007 4:57 pm
Профил WWW
Познат
Аватар

Мнение Re: Открито писмо във връзка с участието на Славия в Интерто
C/\ABuCTA написа:
Ники, писмото си го написал супер. Само тая част малко ме съмнява, че е реална, но нищо не пречи да я има в писмото.

nikolay_j написа:
Сигурени сме, че за домакинския мач от втория кръг на турнира (например с отбор от Хърватска, Македония и т.н.) ще се съберат поне 5-6000 човека (5000x4лв - например=20000лв), а ако дойде някой италиански, английски или испански отбор стадиона ще е пълен (15-20000x6лв=90000-120000лв.)

Мисля , че изрично в писмото трябва да се спомене , че участието в Европейски клубен турнир носи исключително много опит и самочувствие за отбора като се даде за пример Литекс и Локо Сф например.

Това, което съм написал в никакъв случай не трябва да се приема като финален вариант, всякакви допълнения и уточнения са добре дошли. В интерес на истината и аз мисля, че трябва да се развие темата за самочувствието и опита, които носят европейските турнири, но това разсъждение трябва да е максимално сбито - например 1 малък параграф, тъй като според мен писмото и сега си е дългичко. Нека всеки, който му хрумне нещо да го добави и съответно да видим реакциите на всички ни. Но трябва да действаме бързичко, тъй като времето си тече и колкото повече се бавим, толкова повече шансовете ни намаляват.

За съжаление никой от НКС досега не се е включил в дискусията и по този начин не знаем тяхното мнение. Може да им изпратя писмото, както и линк към тази тема на e-mail-а им.

Мислех си също и да го разпечатам в няколко бройки и да го донеса на мача с Берое в събота, за да може да достигне и до феновете, които не влизат във форума. Но за целта ми се иска до събота да сме подготвили нашия (на посетителите във форума) вариант и да го дадем на хора от НКС, които също могат да дадат нови предложения, уточнения и допълнения за съдържанието на писмото.

Вто Апр 24, 2007 4:58 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 93 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Следваща