Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 04, 2025 6:09 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Следваща
 Славия - Черно море 
Автор Съобщение
Пристрастен

Мнение 
Da no i dobur koeficient za zalog na WC

Сря Авг 22, 2007 9:08 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Да ВИ е честит Юбилейния Фен във Форума № 3500 !!!
White_Man_Pld написа:
Здравейте бели фенове милиони. Аз лично смятам, че не трябва да имаме никакви проблеми с Черно Море и може би този мач ще бъде едно повторение на 1-вия кръг срещу Берое. Където ще изиграем едно слабо първо полувреме с много проруски от наша страна и равностоен двубой за първите 45 мин. от страна на Моряците. Но през второто полувреме лично смятам, че ще се активизирамe в атака и без Електричката и ще им отбележим два гола за 2:0 за белите и така и ще свърши мача с победа за Славия. От друга страна, обаче не знам там фен клуба на белите какво и как ще се организира за този двубой относно подкрепата на отбора. Изобщо ще има ли агитка няма ли да има там от ръководството но фен клуба на Славия трябва да се вземат мерки, защото така лесни победи без подкрепа на любимия отбор всички знаем, че не се постигат току тъй лесно. А тези от фен клуба на Славия да се позамислят още от сега и то не малко ами даже много за следващия домакински мач на Славия каква подкрепа ще има отбора и изобщо какво ще предоставят на бялата агитка като възможности и колко души тогава ще съберат за агитка, защото айде сега вярно играем срещу Черно Море, макар, че никой мач не е за подценяване, но тогава вече играем все пак срещу "Ботев" Пловдив и много добре знаете всички как сме си патили и колко сме страдали от този отбор всички привърженици на Славия София в цяла България със загубите от "Ботев" и в Пловдив и в София. Да този мач е все пак далече и за него ще се пусне нова тема както тази с Черно Море, но разберете трябва да сме готови за този двубой още от сега всячески и психически и физически и душевно и ако щете и морално. Аз съм от Пловдив заклет привърженик на Славия съм още от дете от 4-ри годишен от 1982 год. а съм раждан 1978 год. и просто и Локо Пд и "Ботев" Пд ги ненавиждам, а там за другите Говеда, Чорбари и тем подобни столични Траверси да не говорим. Казвам Ви всичко това, зощото знам, че онея жълти папагали така наречените Канари Лайнари ще се вдигнат около 500 души на екскурзия за мача със Славия и на трибуните ако ние не се организираме както трябва ще ни превъзхождат и ще ни надвикат и отбора на "Ботев" ще се чуства като у дома си и нищо чудно Славия както много често до сега се е случвало да рухне психически и да изпусне мача и ще станем за смях и пак и пак и отново. А ако изпуснем още сега и се издънем срещу Черно Море и край мога да Ви кажа съсвсем спокойно, че Уефата я изпуснахме още 5-ия кръг и то съвсем спокойно макар, че в този мач пак казвам предвиждам 2:0 за белите. Защото, за да гониш някаква цел се иска някакво що годе така продължително постоянство с добра, а даже и много добра игра, която да гради и реди победи. Тава е. Надявам се фен клуба да предприеме необходимите мерки. А аз ще направя всичко възможно да присъствам и на дмата мача и с Черно Море и с "Ботев" Пд. А вече на Локо Пд - Славия бях така, че ........................................................................................ , а и няма да ми е за първи път на мач на Овча Купел просто не съм вчерашен:). Айде Чао и до нови срещи пак тук на същото място във Форума на БЕЛИТЕ !!!
P.S. БЕЛИИИИИИИИИИИИ ОБЕЗОМЕЛИИИИИИИИИИИИ !!!

Пич напълни ми душата с твоя коментар, евала, прав си че трябва да се вземат мерки и то незабавни, според мен най-големия тест за агитката ни ще е срещу софийските отбори, причината поради която сме в това състояние е 10-годишната апатия която е обзела повечето от нас и липсата на каквато и да била надежда за класиране в така жадуваните Е.К.Т., сега като че ли се осеща някакво известно съживяване, но аз лично не смея да го кажа на глас понеже още предстоящия мач може всичко да рухне!!Евала, че си избрал да подкрепяш белия отбор или по скоро той е избрал теб...ако имаш и други познати слависти организирайте се и направо почвайте групови посещения..тука двама пичове бяха говорили нещо за знамена и прочие - една знаме Славия Пловдив Фанс няма да звучи лошо!:)Това са само пожелания разбира се....важното е да не изоставвяме бялата идея!!

Изображение
www.zone1913.com

Чет Авг 23, 2007 1:24 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
white_man_Pld аз бях на мача с локото в агитката на Славия даже бях взел един заклет локомотивец с мене/ малка компенсация за многото мачове когато съм бил сред локомотивци/. Нека на всички следващи мачове на Славия в Пловдив дори и да не дойде агитката от София да идем в сектора на гостуващия отбор ако ще и сам войнът да е войн.

Чет Авг 23, 2007 5:57 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Всички на стадиона :!: :!: :!: Па белкем направиме 2000 души :P

Чет Авг 23, 2007 9:11 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Славия чака още месец за жълтата карта на Здравко Лазаров

Един от трансферните удари на Славия това лято – Здравко Лазаров, ще може да играе в официални мачове за белите едва след месец. От бившия му клуб Ерджъйеспор все още отказват предадат жълтата карта на футболиста, без която той няма как да бъде картотекиран. От най-стария тим на София са бесни на турците и вече са подали жалба до ФИФА за поведението им. Оттук нататък започва да върви 30-дневен срок, в който федерацията в югоизточната ни съседка трябва да принуди Ерджъйе да предоставят документа. Ако обаче това не се случи и до изтичането на ултиматума, столичани ще могат да пледират за служебна картотека на Лазаров. “Надявам се тази драма най-накрая да свърши, Здравко ни е нужен”, коментира треньорът Стевица Кузмановски. Относно предстоящия мач с Черно море македонският специалист изтъкна, че очаква трудна победа. “Варненци направиха равен с Локо София, преди това се представиха отлично срещу Сампдория и Македония Гьорче Петров за Интертото. Ние обаче сме в страхотна форма, имаме настроение и за капак сме домакини. Трябва да бием”, каза той. Според него обаче вратарят Емил Петров още не е готов да бъде титуляр. “Нямаме избор – той ще пази. Йордан Господинов постъпи много глупаво в Пловдив с този червен картон. Най-вероятно резервен страж ще е Димитър Симеонов”, уточни още Кузмановски.

Пет Авг 24, 2007 9:20 am
Профил WWW
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
До тогава ще сме отпаднали от борбата за нещо повече от 5 място.

Пет Авг 24, 2007 10:26 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Следваща