Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 7:37 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 51 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
 Възможните сценарии за пролетта 

Сценарии
1. Отпадаме от борбата за европеските турнири по познат начин 32%  32%  [ 19 ]
2. Отпадаме от европейските турнири след мъжка борба 7%  7%  [ 4 ]
3. Класираме се за европейските турнири след мъжка борба и доза късмет в последните кръгове 41%  41%  [ 24 ]
4. Не изпускаме нещата от контрол от началото здо края на пролетния дял 20%  20%  [ 12 ]
Общо гласове : 59

Възможните сценарии за пролетта 
Автор Съобщение
Пристрастен

Мнение 
"Поживьом,видьом" са казали руснаците.Нека не прибързваме.Нито много оптимисти да не сме,нито пък прекалено песимисти.

Сря Яну 09, 2008 8:18 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
При голяма доза късмет можеш да завършим и трети. :)

Ако селяните от Ловеч бият говедата за купата, те ще се съсредоточат върху нея. Ако спечелят рогатите, ще трябва да разчитаме на точки срещу прасетата и свинете на техните стадиони...крайно време е, де... на 8 март стават 5 години от историческата победа на Гейарина:lol:

Сря Фев 06, 2008 1:45 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
колкото и странно да ви звучи, но има и един друг сценарий ...
чорбата остана без пари, т.е. великите играчи на великия клуб ще духат супата, телето уж гради отбор с пастира мъри, локото са изпуснали парата, но още и те не го знаят, литекс са си постоянни, а ние имаме шанс да станем шампиони. :idea:

Чет Фев 07, 2008 10:17 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
И аз това викам - ШАМПИОНИ

Чет Фев 07, 2008 10:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Шампиони, шампоани, нека вземем първите два мача, пък тогава да говорим... :D

Пет Фев 08, 2008 3:35 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Ние първите два мача ако не вземем, нещата отиват към обиграване на отбора за следващото първенство.

Пет Фев 08, 2008 3:49 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Аре бе кога е тоя волейбол с буферите-китайци, че нещо много скука напоследък...да разсееме летаргичното настроение:)...Иначе аз още като пуснках темата за мача с Берое предвидих, че никак няма да е лесно....абе ние да се изсипен 100 човека и да си направим густото пък и да бием:).....не знам защо, но съм оптимист...Уати и Макиавели нещо са се кротнали..., само чакат някой провал за да избухнат :lol: :wink: шегувкам се бе пичове...некви нови звезди гледам Ортеги и други подобни.....пичове дерзайте и като има мач в агиткат няма значени Долна - Горна - Лева - Десна....а на гостуванията колкото повече, толкова повече, а на есен....еееееееее на есен ще обикаляме Европа с Белите:).......

пс. Време е за футболен турнир, ако ли не........" малкия стадион" ни зове!

Изображение
www.zone1913.com

Пет Фев 08, 2008 4:36 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
За момента само 30% от форумистите са песимисти по отношение на силното представяне на отбора, а оптимистите, че нашите ще играят мъжки са 68% (2% се губят от системата за изчисляване на резултатите).
Хубаво е, че 66% вярват, че ще играем в Европа напролет. Такива проценти не са за пренебрегване и не са често явление сред нас.

Пет Фев 08, 2008 5:35 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
'Отпадаме от борбата за европеските турнири по познат начин'

така ги виждам аз нещата, за голямо мое съжаление така и ще стане, за кой ли път, шибан Дебелак ..... :cry: :evil:

Пет Фев 08, 2008 6:14 pm
Профил WWW
Пристрастен

Мнение 
jordas написа:
Аре бе кога е тоя волейбол с буферите-китайци, че нещо много скука напоследък...да разсееме летаргичното настроение:)...Иначе аз още като пуснках темата за мача с Берое предвидих, че никак няма да е лесно....абе ние да се изсипен 100 човека и да си направим густото пък и да бием:).....не знам защо, но съм оптимист...Уати и Макиавели нещо са се кротнали..., само чакат някой провал за да избухнат :lol: :wink: шегувкам се бе пичове...некви нови звезди гледам Ортеги и други подобни.....пичове дерзайте и като има мач в агиткат няма значени Долна - Горна - Лева - Десна....а на гостуванията колкото повече, толкова повече, а на есен....еееееееее на есен ще обикаляме Европа с Белите:).......

пс. Време е за футболен турнир, ако ли не........" малкия стадион" ни зове!

"...некакви нови звезди гледам Ортеги и други подобни..."
Нови,нови,ама с над 300 мача на трибуните на стадион "Славия",както и в цяла България!!!

Пет Фев 08, 2008 7:09 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 51 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща