Среща със Стевица - Сряда, 15:30,пред ст. "Славия"
Автор |
Съобщение |
radko7
Пристрастен
|
Срещата е хубаво нещо ама мисля,че всеки знае готовите отговори като например:Емиииии той Здравко го няма,Славчо също имаме 8-9 нови млади момчета и трябва време за сработването им.ДА ама НЕ този филм сам го гледал,тази песен сам я слушал и няма точен отговор защо разбишкаха стабилния отбор от есента,защото само без Здравко аз съм сигурен,че щяха да играят доста по сполучливо от моментната излагация.И ако има доблест трябва да даде точен отговор на въпроса той бил ли е съгласен с разпродажбата на останалите момчета които си тръгнаха в стил говедарите .Много интересен е и отговора на въпроса за толкова кунтузии през полусезона и ако проблема е в медицинския щаб и кондиционните спецове защо така лесно с лека ръка не се отърват от тях както го направиха с някой момчета които са дали доста повече на отбора?
Абе въпроси са се събрали но от този човек нищо не зависи!!!
|
Пон Мар 24, 2008 9:20 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
аз тази среща я гледах вече :
http://www.youtube.com/watch?v=qUVzDh1-puc
за съжаление името на песента на един славист ни приляга много
|
Пон Мар 24, 2008 10:30 pm |
|
 |
ORTEGATA
Пристрастен
|
Тъжно,наистина много тъжно.Сега като изслушах песента ми стана много болно за всички бели сърца които туптят в името на Славия,и които за съжаление са докарвани до инфаркт вече цели 12 години.Лелееееееее,та това са 12 години в нищото.За 12 години обезличиха клуба до такава степен,че множеството провинциални,говежди и прасешки отбори не престават да се гъбаркат с нас.Просто истината е една:"Бий ,за да те уважават"
_________________ SLAVIA ZAVINAGI 6TE BYDE V MOETO SYRCE!!!
|
Пон Мар 24, 2008 10:53 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
на 10.04.2013 всички на стадиона 

The Rise of the poisoned Youth
|
Пон Мар 24, 2008 11:30 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Ми момчета, щом повечето няма да могат да отидат, то и аз не знам още дали ще успея да присъствам, но сигурно ще отида! Ще задам всички тези въпроси на Стевица от вас! Надявам се да получим добри отговори, но се надявам поне едно 7-8 човека да отидем!!!
Вто Мар 25, 2008 8:52 am |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Mita4e написа: Ми момчета, щом повечето няма да могат да отидат, то и аз не знам още дали ще успея да присъствам, но сигурно ще отида! Ще задам всички тези въпроси на Стевица от вас! Надявам се да получим добри отговори, но се надявам поне едно 7-8 човека да отидем!!!
Последно среща ще има ли? Няма ли да има и от колко часа ако има?
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Вто Мар 25, 2008 9:37 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Ами с Bytheway се разбрахме да идем утре към 15:30 преди тренировката, да му зазадем въпросите и после да идем на мача! Кажете колко хора ще можете, тогава, ако са много малко ще правим промени, ако са към 10тина може и да се иде, а пък вие напишете тука въпросите, които няма да дойдете и аз ще му ги задам!
Вто Мар 25, 2008 10:48 am |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Mita4e написа: Ами с Bytheway се разбрахме да идем утре към 15:30 преди тренировката, да му зазадем въпросите и после да идем на мача! Кажете колко хора ще можете, тогава, ако са много малко ще правим промени, ако са към 10тина може и да се иде, а пък вие напишете тука въпросите, които няма да дойдете и аз ще му ги задам!
На работа съм, няма как да стане, поне аз няма да мога да дойда - трябва да прекося цяла София!! От външно до Славия си е ехее!! Задавай въпросите и да видим какви въпроси ще получим!!Нека всички които могат да отидат - имам предвид тези които не работят и са совободни! А после може всички на мача да отидем заедно....въпреки, че тия смешници примадони национали не го заслужават! Преди всичко Славия...националния нещо не ме интригува!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
Последна промяна jordas на Вто Мар 25, 2008 11:02 am, променена общо 1 път
|
Вто Мар 25, 2008 10:58 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Добре де няма ли някакъв начин онлайн да му даваме въпроси?
|
Вто Мар 25, 2008 11:00 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
|
За съжаление няма как, единствено чрез мене!!!
Вто Мар 25, 2008 11:16 am |
|
 |
|