Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 10:38 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 29 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
 Да си кажем някой истини за нас самите!! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Стига с тоя Венци бе, съвсем изтрещехте!

Пон Мар 31, 2008 9:24 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
дааа изтрещяхМЕ..... защото много от хората в клуба начело със вожда трябва да "върнат екипите" и да ги изгорим, че много паразите се навъдиха бреееееееее

Пон Мар 31, 2008 10:01 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Joro_Figo написа:
За много неща си прав,но не съм съвсем съгласен за продажбата на футболисти. Когато един играч като Здравко е дошъл само, за да помогне временно е напълно ясно, че ще си замине на полусезона.Той дойде, за да си осигури трансфер. Колкото до Славчо-винаги съм го казвал-той не беше ключовият играч.Днес Стевица го потвърди.Каза същото. Първите 6 мача беше трагедия-всички го псуваха и обяняваха как дори и "Магьосникът" е по-добър.Факт.След това на фона на общото представяне и неговот ниво малко се вдигна,само че той е на 29 години. Това е таванът на възможностите му.
Смятам,че голяма част от трансферите от Славия в чужбина са оправдани. Това много повече помага на българския футбол,отколкото спиране на развитието на талантливи момчета. Естествено и на мен ми се иска да можем да задържаме по-голямата част от добрите ни играчи,но реалностите са други. Ние имаме правилна политика. Единствено имам забележки към налагането на юноши и работата в ДЮШ,но като цяло в момента политиката ни е правилна. Иначе това,че не се дават пари за селекция,не се гонят ясно поставени цели и не се играе за задължителна победа е ясно и трагично...

А само да те питам с какво помага продажбата на играчи в чужбина при положение,че нац.отбор не може да се класира на голям форум от доста време.Какви плодове берем от тези продажби.По-скоро помага на мениджърите и футболистите да си напълнят гушките.

Вто Апр 01, 2008 1:50 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
mishkar написа:
Стига с тоя Венци бе, съвсем изтрещехте!

Еми то да кажем и на феновете на "Берое" стига с тоя Банев,ама ето че са 10 пъти по-добре откакто не им е президент.Не сме изтрещели просто играта на отбора и предтавянето ни е резултат от това управление толкова години.

Вто Апр 01, 2008 2:01 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
hibs_fan написа:
Истината е, че клубът бавно, но сигурно се затрива. При това напълно умишлено. Резултатите в последните 10-11 години го доказват. Това е най-черният ни период в историята. Няма победи над "Левски" и ЦСКА, няма участие в Европа, стадионът буквално пустее. Медиите се ебават най-безочливо с нас - без и със причина. Съдиите също, и то във всякакви мачове, дори с някакви смешни тимчета. Горе-долу след шампионската титла отборът върви срещу историята си. Разгромните загуби с по 4,5,6 гола разлика станаха нещо нормално и почти всеки сезон се случва нещо такова.
Нека не се заблуждаваме, че трансферите в чужбина са решаващи за бъдещето на клуба. С какво са помогнали трансферите на Благо, Чавдар, Рангелов или Тошко Колев в чужбина ? Аз поне не се сещам.
Базата също е важно нещо. С какво конкретно помага малко по-модерната база отборът да излезе от дълбоката и черна дупка, в която се намира сега ? Аз съм сигурен, че и с и без В. С. един ден ще имаме уникална база и стадион. Въпросът е ще може ли отново да имаме голяма поублика.

Евала за това изказване,напълно те подкрепям.Наистина това е една от най,ако не и най-срамните страници в историята ни!

Вто Апр 01, 2008 2:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Пичове за Венци е ясно...., лошото е, че от него зависят малко неща, ние ако искаме да променяме нещо съществено трябва да тръгнем срещу кръстника на Бг. мафията........Младен Михалев - или казано с други думи да изгонм мутрите от Славия!! Няма да е лесно, някой хора които преди посещаваха мачове и тръгнаха да искат обяснение бяха и бити....сега ги няма на стадиона........това е действителността в Бг....., който ми каже, че мутренските времена са отживелица, жестоко се лъже!!.......С оглед на разгрома който се очертава от чорбата или тръгваме и правиме нещо или си правиме пас и отново 12 години в нищото!! Вие изберете, лошото е, че знам психиката на редовия българин...щом стане напечено и ще се преброим набързо!!.......Ако тръгваме на война с ръководството и собствениците, нека е война! Тя е обречена, но и априлското е било обречено.....ще трябва голяма мобилизация на всички фронтове, медии, плакати, акции!!

Изображение
www.zone1913.com

Сря Апр 02, 2008 1:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Е ми айде! Аз съм ЗА! На мутрите няма да им хареса, но се съмнявам, че ще си мръднат пръста. Въпросът е поне на нас да ни е чиста съвестта, че сме опитали!

Сря Апр 02, 2008 7:49 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
СЛАВИЯ е отбор с традиции, дух и история, цвета е бял
т.н. "мутри" са изкуствено създадени бушони, някои се помислиха и за велики и си отидоха, другите се креят по миши дупки, нямат традиции освен традиционното напиване, друсане и е..не на фолк певици, нямат дух освен в боя с неравностойни противници /футболни запалянковци/, за история да не говорим, започва в ранните 90е години на миналия век ...обличат се в черно
АБЕ ТЕ НЕ СА ЗА НАС !

Чет Апр 03, 2008 9:48 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 29 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3