white crusader написа:
Бате ти ако си станал славист за да се хвалиш с купи и успехи значи не си попаднал на правилното място. В англия всеки един отбор (включително и тези от конференциите) има фенове които са привърженици на даден отбор само защото живеят в техния квартал пък може и да са най-големите утрепки и леваци но си ги подкрепят и това е. Така че важна е идеята, а не успехите. Не че не искам да побеждават Славия но това е действителността в момента. Освен предпочитам да имаме 500 фена ама да са верни а не като чорбарите които се надуват когато станат шампиони а когато ги гърчат си траят, свиват се и казват "Абе аз съм от цска колкото да подкрепям някой". Не мерси. Освен това се видя в сезона когато изпуснаха 7т преднина на последните домакински мачове ходеха по 400 души. На репортажите по новините като вкарат гол и "публиката" като "изреве" и мога да позная дучето по гласа..... смешна работа. Или пък като говедата които след всяка домакинска загуба почват да искат оставки, да барикадират герена и да плюят по Наско Сираков. Стегнете се малко.... славист не се става.... славистът се ражда такъв и той не реве като вдовица за хуй ами стиска зъби и оценява други неща които не са материални както повечето "верни фенове" които ходят само по мачовете от УЕФА
А пък аз няма да ти кажа евала за поста,защото това е твоят начин мислене и на виждане на нещата.Не става въпрос за никакви вдовици и хуйове(много си оригинален,не мога да ти го отрека

).Хичи не ми сравнявай страна като Англия с тая пумия дето е тук в БГ.Да там има трето и пето разредни отбори,които си пълнят стадиона,но там се работи истински,има школи,има бази,има традиции.А от време на време някои от тези отбори стига финали за купите им след като побеждава отбори като Ливърпул и Челси(визирам Барнзли от последния сезон и още куп "отборчета" в минали години).А ние които сме били с традиции,база и школа разрушихме всичко хубаво в този клуб.Как искаш това да не ми прави впечатление и да не ме боли,а като някакъв тупан да си повтарям,че всичко е розово и видиш ли колкото и зле да стигаме аз да мисля позитивно.И искам да ти кажа че това не ме прави по малко славист,но лошото е че мислещите като мен вече не ходят на стадиона,но тях не престава да ги боли за Славия,а също така им е много мъчно като гледат как може да има такива слависти като теб и тези които ти наричат поста "много точно казано",които са с пораженческа и слаба психика.Никой не искам да променям,но това да ме съдиш за това че съм бил искал титли и купи е смешно.Да аз ги искам,но повече искам просто да се борим да виждам онзи характерен от минали години славистки дух,които ни е крепчл толкова години.Но Уви,не го виждам.Виждам една равнодушна Славия,която никой не я бръсне за слива.Виж че в медиите пише повече за отбори като Миньор(Бобов дол) и Розова долина(Казанлък),а за институция каквато би трябвало да е Славия и дума не се обелва.Е след тези всички неща които ти изредих,как искаш да не рева като "Вдовица за хуй".И когато "вдовиците" като мен станат повече тогава може и малко да се оправят нещата,защото докато има "девственици" като теб положението ще си е същото.И накрая мога да кажа само една:"ЗАВИНАГИ СЛАВИСТ"!!!