Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Юли 09, 2025 7:14 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 107 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Следваща
 ""Спартак"" (Вн) - "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
``Fanatic`1913`` написа:
'Освен това наказани за по един мач са Славчо Георгиевски (Славия) - 500 лева парична санкция'

Май сега става ясно за наказанието на Славчо с чорбата 'по доклад' ,че е било различно от нормалното за червен картон и пак ще сме без него! :evil:

А група:
- по казуса със Славчо Георгиевски от мача Сливен - Славия от 4-ия кръг, Комисията наказва Георгиевски с лишаване от състезателни права за 1 мач и му е наложена глоба от 500 лева

BOYS SOFIA ULTRAS

Сря Сеп 17, 2008 8:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
kamka написа:
как ще продадат малинди едвам го взехме .... простотията ... и държим коприваров калъфа е как да бием цска

Нямахме място за чужденци и трябваше Малинди да е изкупителната жертва. Просто малшанс, че съкатлък като Златковски не ни се води за чужденец, а не е и само той. Всъщност Малинди си тръгна заради Славчо, защото той ни се води в квотата за чужденци, но според мен по-добре кадърен опорен халф, от колкото кадърен нападател при положение каква е ситуацията в отбора ни в момента :wink:
Рано или късно албанчето пак ще е при нас 100% има такава опция в договора, не е логично толкова време да се бием за него, да се представи толкова добре при нас и просто така да го пуснем да си отиде

Сря Сеп 17, 2008 9:26 pm
Профил ICQ
Луд за връзване

Мнение 
е защо пак ще сме без Славчо? нали е мач е наказанието и той е бил тоя с Цска

Чет Сеп 18, 2008 9:49 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Код:
Решения на ДК от 17 септември 2008 г

По т. 1

След като изгледа видеоматеориал от срещата ОФК"Сливен 2000" - ПФК"Славия", ДК на основание чл. 22.ал.1буква З колана 4 наказва състезателя на Славия, Славчо Георгиевски с ЛСП – 1 среща и глоба 500 лв.

т.е. мача с прасетата!

Чет Сеп 18, 2008 10:01 am
Профил WWW
Напреднал
Аватар

Мнение 
Да Славчо трябва да играе тоя мач

Пет Сеп 19, 2008 8:08 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Велимир Иванович: „Венци Стефанов се шегуваше за маслините“

„Болно ми е, че взеха Косово от Сърбия, това е богата земя“, съжалява халфът на "Спартак" (Вн)

Халфът на "Спартак" (Вн) Велимир Иванович е един от мнозината опитни футболисти в „А“ група, които продължават да диктуват модата по родните терени. Преди мача на варненци със Славия Веле се съгласи да отговори на въпросите на „Меридиан Мач“. Сърбинът потвърди впечатлението, че е скромен и интелигентен, и коментира въпроси не само от футбола, но и от... политиката.

- Веле, трудно се свързах с теб, защо избягваш да говориш с журналистите?

- Няма такова нещо. Не обичам излишния шум, но няма проблем. Ще ти кажа всичко, което искаш.

- По-специален ли е мачът със Славия за теб?

- Малко, не чак толкова колкото някои си мислят. Това ще е труден мач срещу добър съперник. Прекарах много хубави години на „Овча купел“ и сега ще се видя с някои приятели. Ще дам всичко от себе си обаче "Спартак" да победи.

- Вашият отбор този сезон показва съвсем различно лице на терена в сравнение с пролетта...

- Радвам се, че го забелязвате. Още се обиграваме. Събрахме се буквално в последния момент. Има и опитни, и млади футболисти, на които трябва да помагаме да растат покрай нас.

- Има ли разлика между нивото на футбола в „А“ група от времето, когато подписа със Славия, и сега, когато си в "Спартак"?

- Може да се каже, че има промяна. Тя се дължи най-вече на това, че много добри играчи напускат първенството. Все пак и сега има добри футболисти и не трябва толкова да се отчайваме. Много неща обаче трябва да се променят, за да могат отборите да постигат успехи и в Европа. Доволен съм от това, което чувам от футболните президенти. От тях зависи да оправят нещата. Освен това тези постоянни смени на треньорите също си казват думата. Трябва да се дава повече време на специалистите да работят, за да могат да развият идеите си. Нужен е и феърплей, нямам предвид нещо конкретно, но за някои мачове има напрежение. Нека се уважава повече трудът на футболистите и да не го злепоставят.

- Точно около мачовете на "Спартак" със Славия обаче има доста съмнения. Миналата година май ви дадоха точки, за да се спасите, имате един и същи спонсор...

- Защо постоянно се говори, че отборите, които се борят за оставане, прибягват до някакви нечестни прийоми. Категоричен съм, че в последните две години се мъчихме до последно и сами си постигнахме спасението. Сега съм сигурен, че изобщо няма да се стига до такава борба. Всички в клуба гледаме в една посока и съм убеден, че ще завършим на много по-предно място в класирането.

- По-лесно ли ти е с новия наставник, все пак Сташевич е твой сънародник?

- Така е, но аз отдавна съм свикнал да се оправям сам в чужбина. Напуснах страната си 18-годишен. Гледам да си върша моята работа. Каквото каже треньорът, това ще бъде.

- Венци Стефанов навремето обяви, че те е довел в Славия и те е спасил от бремето да береш маслини в Гърция?

- Това беше шега. Играех футбол в Гърция. Треньор на Славия бе Жарко Оларевич, той настоя да ме вземе в отбора. Беше говорил с Венци Стефанов. Обадиха ми се по телефона, разбрахме се и дойдох. Прекарах много хубави години в този отбор. След това договорът ми изтече, те искаха да го подновя, аз не и в крайна сметка си тръгнах. Не е имало скандалите, за които се пишеше. Само с добри чувства си спомням за престоя в Славия.

- Имаше оферти и от "Левски", и от ЦСКА, яд ли те е, че не можа да играеш на още по-високо ниво?

- Имаше предложения. Говорих с шефовете на Славия, но те тогава прецениха да поискат една цена за мен, която не искаха да плащат и от "Левски", и от ЦСКА. Аз не съжалявам, че съм останал в Славия. Единственото, за което ме е малко яд, е, че пропуснах шанса да участвам в евротурнирите.

- Знам, че често коментираш темата за независимостта на Косово...

- Аз съм пряко свързан с Косово. Майка ми и баща ми са родени там, макар че от 35 години живеем в Крагуевац. Имах баба и дядо, чичовци, много роднини, които вече не са долу. Като малък лятото ходех там, имам хубави спомени и сега ме боли, като всеки съвестен гражданин, че тази земя ни се отне. Тя е сръбска от векове и освен всичко е наистина много богата земя. В Сърбия никой не признава тази независимост, но другите държави я признават и ще трябва да се примирим. За съжаление нищо не мога да променя. Взеха Косово от Сърбия и това е. Не знам защо има някои, които постоянно гледат в чуждия двор и се месят.

- В първите кръгове като че ли Моралес ти взе статута на най-добър чужденец в отбора?

- Радвам се за него. Той ми е добър приятел и с неговото привличане отборът спечели много. Знае кога да застъпи топката в средата на терена, има много опит. Щастлив съм, че и той като мен се пребори с тежка контузия. Един или друг все ще изпъква, хубаво е, когато има повече силни футболисти.

- Решиха ли се окончателно финансовите проблеми в клуба?

- Сами си направете извода, след като при нас дойдоха Сакалиев, Моралес, братята Дончеви, аз реших да остана, въпреки че имах оферти.

- Защо не отиде в Локо (Пд)?

- Имаше предложение, мениджърът ми Саша Вукоевич бе уредил нещата, за което му благодаря. В последния момент обаче Живко Великов ми предложи по-добри условия и аз останах. Саша нямаше какво да направи. Можеше да отида и на едни проби в чужбина, но не се разбрахме.

- Сега имаш ли амбиции за нов трансфер?

- Мисля само за представянето си в "Спартак" и за това да играя все по-добре. Разбрал съм се с Живко Великов, ако има изгодно предложение, да не ме спира, все пак не съм на 18 години.

- Отрази ли се начинът, по който си тръгна Ради Здравков, на отбора?

- Това си е негово решение. Аз за него мога да кажа само, че е много добър треньор и му желая успех в ЦСКА.

BOYS SOFIA ULTRAS

Пет Сеп 19, 2008 12:05 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
ВЕЛЕ - ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС :!:

Пет Сеп 19, 2008 12:37 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
strange_affection написа:
ВЕЛЕ - ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС :!:
:!: :!: :!:

The Rise of the poisoned Youth

Пет Сеп 19, 2008 4:14 pm
Профил ICQ
Пристрастен
Аватар

Мнение 
- По-специален ли е мачът със Славия за теб?

- Малко, не чак толкова колкото някои си мислят.

Малко лошо впечатление ми натрави тази фраза но все пак той е чужденецът в Славия с най-много мачове и голове за което трябва да сме му благодарни. Иначе един от малкото бели футболисти които са ми влизали под кожата заедно с Владко Шаламанов и Георги Бачев

Изображение

Пет Сеп 19, 2008 9:51 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Така и не разбрах защо си тръгна Иванович от Славия.Жалко можеше да даде още много на отбора.

Съб Сеп 20, 2008 8:27 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 107 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Следваща