Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
А може би ще е спасение за Славия, ако остане. Това е жалкото - опряхме до положение, в което представянето ни зависи от един единствен футболист. И така сме вече втора година поред.
|
Пет Окт 17, 2008 9:00 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
Стевица Кузмановски не пропусна да заяви, че има съгледвачи и в други отбори в страната, включително и в аматьроската В група. "Търся млади и перспективни момчета. Разбрали сме се с президента на клуба да градя отбор с таланти, които в продължение на една-две години да станат титуляри в представителния мъжки отбор, като преди това ще минат през дублиращия. Със сигурност зная, че основните ми футболисти от мъжкия отбор Благой Георгиев, Тодор Колев, Мартин Керчев и Славчо Георгиевски ще бъдат трансферирани през зимата и аз трябва да търся още от сега техни заместници. Колкото до тиражираните слухове в някои от медиите че след този или онзи неуспешен мач от първенството на А група съм сложен на гилотината и ми предстои освобождаване, мога да заявя на тези господа, че сме в перфектни отношения с президента на Славия Венци Стефанов. Той е доволен от работата ми и ми е казал да ряботя спокойно без да подавам ухо на такива "доброжелателни" слухове"-допълни Стевица Кузмановски.
http://sportal.bg/news.php?id=139284 
Вто Окт 28, 2008 8:14 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Aко си тръгнат всичките тези играчи зимата ни чака още по-мизерна полусезон от този 
|
Вто Окт 28, 2008 8:18 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
според мен има и добра страна тези трансфери.... отбора ще вземе много добри пари и нищо не пречи да направим една добра селекция но не от чиждестранни анонимници а от млади и преспективни играчи ...

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Вто Окт 28, 2008 8:25 pm |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
slavia_fen написа: според мен има и добра страна тези трансфери.... отбора ще вземе много добри пари и нищо не пречи да направим една добра селекция но не от чиждестранни анонимници а от млади и преспективни играчи ...
ot izbroenite samo za Slavcho shte me e qd ako se mahne
i se nadqvam toi da ne go pravi
blago,kerchev,tosho kakwo da kaja za tqh
te sa dobri igrachi no...
Вто Окт 28, 2008 9:46 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
slavia_fen написа: според мен има и добра страна тези трансфери.... отбора ще вземе много добри пари и нищо не пречи да направим една добра селекция но не от чиждестранни анонимници а от млади и преспективни играчи ...
мдааа....Венци само чака да вземе някой лев за да купи качествени играчи....ще има да чакаш 
|
Вто Окт 28, 2008 10:33 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Едва ли има някой изненадан от това изявление на Кузмановски.Истината боли но всички си я знаем - докато е това ръководство друго не чакайте.Европа ли - разбира се но най-рано другия сезон.
|
Вто Окт 28, 2008 10:36 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Сменица и с тях нищо не направи, а сега по сърбо - македонски се презастрахова за срамовете през пролетта.
|
Вто Окт 28, 2008 10:59 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
88! написа: slavia_fen написа: според мен има и добра страна тези трансфери.... отбора ще вземе много добри пари и нищо не пречи да направим една добра селекция но не от чиждестранни анонимници а от млади и преспективни играчи ... ot izbroenite samo za Slavcho shte me e qd ako se mahne i se nadqvam toi da ne go pravi blago,kerchev,tosho kakwo da kaja za tqh te sa dobri igrachi no...
След мачо видях и викнах Славчо в 4-рката и с Ники го поразпитахме за нещата около отбора и него лично. Каза ,че има напрежение в отбора като се натрупат 2-3 загуби ,но всички са зад Стевица. Проблем било ,че отзад няма хора... Боби Павлов играл с много подут крак ,а за Дреновички, че е доста добър въпреки младоста. За трансфер зимата въобще не мисли ,а в предишния му престой в Китай било яко мизерия. Жена му била бременна ама като го питахме в кой месец той вика.. "Незнам! Тя ми каза ама през едното ухо влиза и после през другото излиза."  Поздравих го за дето всеки път идва при нас, било след гол или след мача! Евала Славчо!
Завинаги един от нас !!!

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Вто Окт 28, 2008 11:14 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3228 Местоположение: Гетото
|
``Fanatic`1913`` написа: 88! написа: slavia_fen написа: според мен има и добра страна тези трансфери.... отбора ще вземе много добри пари и нищо не пречи да направим една добра селекция но не от чиждестранни анонимници а от млади и преспективни играчи ... ot izbroenite samo za Slavcho shte me e qd ako se mahne i se nadqvam toi da ne go pravi blago,kerchev,tosho kakwo da kaja za tqh te sa dobri igrachi no... След мачо видях и викнах Славчо в 4-рката и с Ники го поразпитахме за нещата около отбора и него лично. Каза ,че има напрежение в отбора като се натрупат 2-3 загуби ,но всички са зад Стевица. Проблем било ,че отзад няма хора... Боби Павлов играл с много подут крак ,а за Дреновички, че е доста добър въпреки младоста. За трансфер зимата въобще не мисли ,а в предишния му престой в Китай било яко мизерия. Жена му била бременна ама като го питахме в кой месец той вика.. "Незнам! Тя ми каза ама през едното ухо влиза и после през другото излиза."  Поздравих го за дето всеки път идва при нас, било след гол или след мача! Евала Славчо! Завинаги един от нас !!!
Само мога да кажа : RESPECT !!! 
Вто Окт 28, 2008 11:50 pm |
|
 |
|