Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 18, 2025 12:44 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 491 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 50  Следваща
 Зимна селекция 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение 
А може би ще е спасение за Славия, ако остане. Това е жалкото - опряхме до положение, в което представянето ни зависи от един единствен футболист. И така сме вече втора година поред.

Пет Окт 17, 2008 9:00 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Стевица Кузмановски не пропусна да заяви, че има съгледвачи и в други отбори в страната, включително и в аматьроската В група. "Търся млади и перспективни момчета. Разбрали сме се с президента на клуба да градя отбор с таланти, които в продължение на една-две години да станат титуляри в представителния мъжки отбор, като преди това ще минат през дублиращия. Със сигурност зная, че основните ми футболисти от мъжкия отбор Благой Георгиев, Тодор Колев, Мартин Керчев и Славчо Георгиевски ще бъдат трансферирани през зимата и аз трябва да търся още от сега техни заместници. Колкото до тиражираните слухове в някои от медиите че след този или онзи неуспешен мач от първенството на А група съм сложен на гилотината и ми предстои освобождаване, мога да заявя на тези господа, че сме в перфектни отношения с президента на Славия Венци Стефанов. Той е доволен от работата ми и ми е казал да ряботя спокойно без да подавам ухо на такива "доброжелателни" слухове"-допълни Стевица Кузмановски.

http://sportal.bg/news.php?id=139284 :evil: :evil:

Вто Окт 28, 2008 8:14 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Aко си тръгнат всичките тези играчи зимата ни чака още по-мизерна полусезон от този :?

Вто Окт 28, 2008 8:18 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
според мен има и добра страна тези трансфери.... отбора ще вземе много добри пари и нищо не пречи да направим една добра селекция но не от чиждестранни анонимници а от млади и преспективни играчи ...

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Вто Окт 28, 2008 8:25 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
slavia_fen написа:
според мен има и добра страна тези трансфери.... отбора ще вземе много добри пари и нищо не пречи да направим една добра селекция но не от чиждестранни анонимници а от млади и преспективни играчи ...

ot izbroenite samo za Slavcho shte me e qd ako se mahne
i se nadqvam toi da ne go pravi
blago,kerchev,tosho kakwo da kaja za tqh
te sa dobri igrachi no...

Вто Окт 28, 2008 9:46 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
slavia_fen написа:

мдааа....Венци само чака да вземе някой лев за да купи качествени играчи....ще има да чакаш :D

Вто Окт 28, 2008 10:33 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Едва ли има някой изненадан от това изявление на Кузмановски.Истината боли но всички си я знаем - докато е това ръководство друго не чакайте.Европа ли - разбира се но най-рано другия сезон.

Вто Окт 28, 2008 10:36 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Сменица и с тях нищо не направи, а сега по сърбо - македонски се презастрахова за срамовете през пролетта.

Вто Окт 28, 2008 10:59 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
88! написа:
slavia_fen написа:

След мачо видях и викнах Славчо в 4-рката и с Ники го поразпитахме за нещата около отбора и него лично. Каза ,че има напрежение в отбора като се натрупат 2-3 загуби ,но всички са зад Стевица. Проблем било ,че отзад няма хора... Боби Павлов играл с много подут крак ,а за Дреновички, че е доста добър въпреки младоста. За трансфер зимата въобще не мисли ,а в предишния му престой в Китай било яко мизерия. Жена му била бременна ама като го питахме в кой месец той вика.. "Незнам! Тя ми каза ама през едното ухо влиза и после през другото излиза." :lol: Поздравих го за дето всеки път идва при нас, било след гол или след мача! Евала Славчо!

Завинаги един от нас !!!

BOYS SOFIA ULTRAS

Вто Окт 28, 2008 11:14 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
``Fanatic`1913`` написа:
88! написа:
slavia_fen написа:

След мачо видях и викнах Славчо в 4-рката и с Ники го поразпитахме за нещата около отбора и него лично. Каза ,че има напрежение в отбора като се натрупат 2-3 загуби ,но всички са зад Стевица. Проблем било ,че отзад няма хора... Боби Павлов играл с много подут крак ,а за Дреновички, че е доста добър въпреки младоста. За трансфер зимата въобще не мисли ,а в предишния му престой в Китай било яко мизерия. Жена му била бременна ама като го питахме в кой месец той вика.. "Незнам! Тя ми каза ама през едното ухо влиза и после през другото излиза." :lol: Поздравих го за дето всеки път идва при нас, било след гол или след мача! Евала Славчо!

Завинаги един от нас !!!

Само мога да кажа : RESPECT !!! 8) 8) 8)

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Вто Окт 28, 2008 11:50 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 491 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 50  Следваща