"Славия" - "Локомотив" (Мз)
Автор |
Съобщение |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Мда, всичко е нормално, бях се 'уплашил', че ще стане нещо...
Мизерия.
|
Съб Мар 14, 2009 6:43 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
За нашата работа има един израз - да се изтаковаш на метеното ... Точно това , от което всички се опасявахме се случи , подценихме ли ги не знам , но винаги след сензационна победа правим издънка после  Абсолютно пропиляно първо полувреме , имахме 1 греда на Галин само . Второто - хаотичен натиск от наша страна, мн безидейна игра , прекалено задържане на топката, липса на удари ... Понякога наистина може да нямаш шанс, но в случая бяхме безобразно слаби , можехме и да загубим дори . Бих отличил само Ортега , който се бори доста , харесаха ми и резервите Радослав Димитров и Вълев , но на общия посредствен фон и те се изгубиха . Впрочем говедото Саша беше мн надъхан , създаде опасности пред вратата ни , че и лежеше нарочно за да бави времето . Подразниха ме и представителите на Мездра в официалната ложа , малко ми оставаше да ги заблъскам  Лично мое мнение е , че някои играчи не си даваха много зор , не знам защо така 
|
Съб Мар 14, 2009 6:52 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
След сензационна победа идва сензационен провал, но знаем как се отразява това на коефициентите на букмейкърите:)
Доста е наивно да се смята, че ще направим нещо повече от победи и странни назадвания след това. Но венци гради отбор, който да играе футбол, при това модерен, той не се мотае.
|
Съб Мар 14, 2009 7:46 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
http://www.sportline.bg/news/31077/Изненадите-във-Варна-и-Овча-купел-плод-на-черно-тото
Само цитирам , иначе не споделям това мнение , просто ги подценихме , а и бяхме слаби 
|
Съб Мар 14, 2009 8:37 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
видя се, всички раъочароваха..
браво на вълев до момета в които се контузи,меси и асен за желанието да променят нещо
ортега се опитваше но безплодно
общо взето трудно се играе срещу отбор окопал се в собствената половина..и точно тук трябва обигран състав,сами сме си виновни че отбора в този си вид няма дори 3 мача на кръст..
въпреки това немога да не обвинявам бездушната игра до 70тата мин...
накрая да кажа че имаше за пореден път обидно малко публика...жив човек нямаше иъвън ложите на седалките горе общо да имаше 50 човека..
имам чувството въпреки мн активната ни за жалост малоброина агитка..че
на тези играчи има липсва и точно това публика която да ги респектира,да ги предизвика..
накрая след мача си мислех,няма какво да им се сърдим за пред празни трибуни толкова...доведох 2 момчета да гледат бездушие на терена и липса на души извън..че то по селските групи има повече публика!!
|
Нед Мар 15, 2009 12:16 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Вярно е , че нямаше много хора , но има обяснение затова - работен и учебен ден ,а и наличие на супермача Ман Юнайтед-Ливърпул . Този проблем с ниската посещаемост не е само наш , а на всички софийски отбори ... Дори мачовете на националния се посещават от смешно малко публика . А и това ,което направиха с нашия отбор е изгонило огромен брой слависти ; животинските отбори уж играят в евротурнирите , но и те завалиите са си по 1000-2000 на мач . Имам чувството , че немалък брой от запалянковците в София са преситени и поразглезени и съответно доста от тях са пасивни . В други градове хората са жадни за футбол и гарантирам , че ако в Русе например имахме качествен стадион и играят националите , без значение с кой съперник , празно място нямаше да има 
|
Нед Мар 15, 2009 1:03 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
е какво има за гледане?
идвам един мач-тъпо
аре и още един - леле
ако въобще стигна до трети - там вече е пародия
и как да има публика? после не сме слависти и т.н.
това вчера бе махленски футбол, а искаме евро турнири. ами ако има такива за последните отбори от европа и там ще отпаднем в предварителния кръг
това е, само незнам защо се заблуждаваме
|
Нед Мар 15, 2009 7:03 am |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
мисълта ми беше че след победа като гост на литекс е все пак грозно да има толкова малко...а наистина трудно е да се каже че имаше въобще хора..
а какво става след този мач веднага се започва отначало да се плюе и на следващото домакинство на сливен пак ли ще е така?
|
Нед Мар 15, 2009 11:03 am |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Квото и да си говорим изстадалият славист, който не е ултрас, а обикновен привърженик не може да бъде мотивиран по никакъв начин с абонаментните карти, а още по -малко с билет от 5 лева. Така че няма значение дали предишният мач сме били Литекс. Обикновенният привърженик ще даде и 10, но само при някакъв много значим мач.
|
Нед Мар 15, 2009 2:03 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
atm написа: е какво има за гледане? идвам един мач-тъпо аре и още един - леле ако въобще стигна до трети - там вече е пародия и как да има публика? после не сме слависти и т.н. това вчера бе махленски футбол, а искаме евро турнири. ами ако има такива за последните отбори от европа и там ще отпаднем в предварителния кръг това е, само незнам защо се заблуждаваме
поддържам!!!!
Ясни са ми наще...силен мач и след това дупка...ей затова нямаше хора оня ден...щото тоя сценарий го гледаме повече от 10 години
|
Нед Мар 15, 2009 5:21 pm |
|
 |
|