Автор |
Съобщение |
88!
Орден "Стара Славия"
|
черни голове...обаче галин иванов показа на черните как се вкарва като хората 
Вто Мар 17, 2009 9:36 pm |
|
 |
ORTEGATAA
Напреднал
|
service_crew написа: У-у-у-у-у-у-у-у Уртега
Яж ми у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя 
|
Вто Мар 17, 2009 10:02 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
ORTEGATAA написа: service_crew написа: У-у-у-у-у-у-у-у Уртега Яж ми у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя 
Е ядеж му-у-у-у-у го !!! 
Сря Мар 18, 2009 12:38 am |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 ...............
Ei Ortegaa da ne bi da te ebkat v kvartala 4ernokojata tvar?
ta tolkova mn gi obi4ach
uligofren skapan
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Сря Мар 18, 2009 1:23 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Абе ортега що те нямаше на мача с мездра 

The Rise of the poisoned Youth
|
Сря Мар 18, 2009 11:08 am |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
sandokan написа: Честита победа! 2-5 не е лош резултат, 5 гола не сме вкарвали от 100 години. Иначе как играха?
Ба, добре играха, а петарка навън и на Гейарина не сме вкарвали... 
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Сря Мар 18, 2009 4:36 pm |
|
 |
ORTEGATAA
Напреднал
|
 Re: ...............
CategoryC написа: Ei Ortegaa da ne bi da te ebkat v kvartala 4ernokojata tvar? ta tolkova mn gi obi4ach uligofren skapan
Ей педерастче,първо се научи да пишеш правилно и на български и тогава влизай във форуми.Не казвам,че ги обичам просто и те са равни като българите.Е за това държавата ни е на това дередже,защото в нея растат расисти,убийци и крадци.Замисли се преди да пишеш.Не използвай форума,за да си избиваш комплексите.
|
Сря Мар 18, 2009 6:17 pm |
|
 |
ORTEGATAA
Напреднал
|
Death_Squad написа: Абе ортега що те нямаше на мача с мездра 
Абе човек,защо се заяждаш.Нито те познавам,нито ти ме познаваш,за да правиш заключения.Аз на колкото мачове съм бил на този стадион ти толкова косми нямаш по главата(извинявам ти се предварително ако си плешив)!
|
Сря Мар 18, 2009 6:19 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
ORTEGATAA написа: Death_Squad написа: Абе ортега що те нямаше на мача с мездра  Абе човек,защо се заяждаш.Нито те познавам,нито ти ме познаваш,за да правиш заключения.Аз на колкото мачове съм бил на този стадион ти толкова косми нямаш по главата(извинявам ти се предварително ако си плешив)! В такъв случей не казвай колко косми имам на главата , щото имам много  аз те питам конкретно нещо , щото много заплашваше ...

The Rise of the poisoned Youth
|
Сря Мар 18, 2009 6:30 pm |
|
 |
ORTEGATAA
Напреднал
|
Death_Squad написа: ORTEGATAA написа: Death_Squad написа: Абе ортега що те нямаше на мача с мездра  Абе човек,защо се заяждаш.Нито те познавам,нито ти ме познаваш,за да правиш заключения.Аз на колкото мачове съм бил на този стадион ти толкова косми нямаш по главата(извинявам ти се предварително ако си плешив)! В такъв случей не казвай колко косми имам на главата , щото имам много  аз те питам конкретно нещо , щото много заплашваше ...
Никой с нищо не искам да заплашвам.Всички сме слависти и трябва да се подкрепяме,независимо от различията ни.Ти сега какво искаш да ми кажеш,че ще дойда на ст.Славия да се заяждам с някой ли!Това никога няма да стане.Не искам да се заяждам и тук във форума с никой,но повечето приемате това,че не мразя черните,като че ли е най-голямото престъпление на света.Стига бе хора,нека бъдем преди всичко човеци все пак сме в 21 век.Айде лека и САМО СЛАВИЯ!
|
Сря Мар 18, 2009 6:50 pm |
|
 |
|