Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
|
Вто Юли 14, 2009 7:24 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Според sport1, Жуниньо се е отличил с три пропуска от чисти положения, друго нищо интересно не пише, освен че очевидно на полувремето Вили е скачал и викал, защото през второто е имало мобилизация.
Дотук в контролите Джуниър е безпогрешен. Знам че тези мачове нямат никакво значение, обаче очаквам проверките в Германия с нетърпение.
|
Вто Юли 14, 2009 8:38 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Добре играят момчетата, тая година УЕФА 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Вто Юли 14, 2009 9:02 pm |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
Старши треньорът на Славия Велислав Вуцов бе напълно бесен след края на контролата между „белите” и "Ботев" Криводол, завършила 3:2 за Славия.
„Не мога да говоря от яд. Трагедия от няколко епизода. Трагедия първо полувреме, трагедия второ полувреме. Това, което игра нашият отбор е антифутбол. Лошото е, че в много компоненти много изоставаме и дори до един процент не се доближаваме до това, което искам да виждам като игра от нашия отбор. Сигурно има много причини за оправдание - нов отбор, топлото време, многото тичане до сега - обективни причини хиляди. Пет-шест човека основни, които не взеха участие заради болежки. Александър Младенов заради леко разтежение, Йордан Петков вдигна температура, Попара е в Сърбия за виза.Това не е оправдание. Тактическата неграмотност на определени моменти не ме притеснява, а направо ме плаши”, заяви вбесеният специалист.
„По едно време си подавахме все едно се мразим. Не мисля обаче, че това е потенциалът на Славия. Ще се боря да изкореня синдрома на избирателност, кога ще се раздаваме и кога ще се покриваме. Това ме притеснява най-много и ще се опитам да го променя това нещо”.
„Може да се стигне до там да намаля контролите на словенска земя, защото започвам да се дразня на някои футболисти, които си мислят, че могат да си живуркат в Славия. Пет мача ще има при положение, че всички в отбора искат да се борят за място в Славия. Ако не може след лагера част от тях да си търсят други отбори”.
„Сега разбирам, защо Славия има 15 мача загуби миналият сезон. Тук никой нищо не казва и докато ме търпят ще го променя това нещо. Футболистите ще взимат заплати само след мой подпис. Пари няма да се взимат за живуркане”, допълни Вуцов.
мачкай ги вили 
Вто Юли 14, 2009 9:20 pm |
|
 |
ico_tysona
Пристрастен
Регистриран на: Сря Апр 09, 2008 7:48 pm Мнения: 253 Местоположение: kadeto si iskam
|
БРАВО ВИЛИ ТВА НИ ТРЕБВА ,РАЗДАВАНЕ,ДАНО УСПЕЕ
|
Вто Юли 14, 2009 9:46 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Първият гол беше след груба грешка на Кавдански, при вторият защитата и вратарят ни се оплетоха като патета.
Надявам се Вуци да промени манталитета, който е насаждан от години от ДебИлия и фигурантите сърбомакедонски треньори... 
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Сря Юли 15, 2009 11:13 am |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
16 юли - Шайна (Румъния)
18 юли - Белхатов (Полша)
20 юли - Лимасол (Кипър)
22 юли - Сласк (Полша)
25 юли - Рад (Белград)
За Словения (сряда - 15 юли) с полет през Виена заминават следните футболисти:
Ем.Петров, Йор. Господинов, Раис Мболи, Роберт Петров, Кавдански, Самокишев, Бето, Ортега, Р. Димитров, Дяков, Попара, Р.Рангелов, Дубала, Г. Иванов, Йор. Петков, Коприваров, Жуниор, Ал.Младенов, Н.Петров, Ст.Георгиев, Н.Дюлгеров, Т.Колев, Б.Георгиев, Яшар, Г.Богданов
Сря Юли 15, 2009 11:37 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
А какво стана с Хановер и Кьолн?! 
Сря Юли 15, 2009 11:51 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Да , и със Макаби също  Шайна и Сласк , сефте ги чувам тия 
|
Сря Юли 15, 2009 12:01 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Блекбърн, Уест Хем, националния тим на Бахрейн??!
|
Сря Юли 15, 2009 12:13 pm |
|
 |
|