Автор |
Съобщение |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
Всеки има право на мнение !!!

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Нед Авг 30, 2009 8:04 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
CategoryC написа: Da ne mislich 4e na nekoi mu puka za teja 11 glupaka koito razhojdat bjalata fanelka Nie sme fenove peeme si pesnite razpavame si znamenata ,hodime po gostuvania pri ako ima vazmojnost da se tupneme s protivnikovi fenove tova e gadela,a ne da reveme kolko smeslabi kakvo ni e rakovodstvoto trenera masajista i.t.n. KEEP THE FAITH
ти сериозно ли го мислиш това ? защото ако е така имам още една причина да не стъпвам на стадиона и да ми е болно 
|
Нед Авг 30, 2009 8:37 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
мощно на херойн и спринцовки
купата на бг ще е наша и ще има мощно провал в тинята
тоя death_squad да знаете че е най-големия калеко алеко и на ден е на по 1 торба кале МИНИМУМ!
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Нед Авг 30, 2009 9:21 pm |
|
 |
HaSSgesang
Пристрастен
|
axxaxaaxaxxaxaxaxaxaxaxa (rofl) И на мене ми е болно. . че сте болни ама кво слаби сме. . мяу мяу. . мъртви сме. .мяу мяу. .
ЕМОЦИОHa(нa)лен клуб на фетишиста ЧРД!
_________________ "Ей менте, ти ли ще ми кажеш бе, менте такова. Турист трай си и се опитай да играеш футбол".
|
Нед Авг 30, 2009 10:29 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
atm написа: ти сериозно ли го мислиш това ? защото ако е така имам още една причина да не стъпвам на стадиона и да ми е болно 
Е все трябва да има нещо, кеото да ни придърпва към стадиона - и това е името "Славия", а не оная магия!
Пон Авг 31, 2009 9:51 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
mittag написа: atm написа: ти сериозно ли го мислиш това ? защото ако е така имам още една причина да не стъпвам на стадиона и да ми е болно  Е все трябва да има нещо, кеото да ни придърпва към стадиона - и това е името "Славия", а не оная магия!
да идвам на стадиона за да си доставя сетивно удоволствие, за съжаление това вече не става ....не ми харесва, когато без повод някой от противниковите състезатели или треньори е "лека жена" примерно и когато без повод някой ще ни яде "сасъда"
това точно ни е отличавало винаги от другите, че сме подкрепяли отбора и в добро, повечето пъти и в лошо, но никога не сме пропускали и да отбележим кога някой е по-добър от нас
за съжаление сега сме толкова хора, колкото на махленски мач и копираме цялата простотия ....
ето това имах в предвид
|
Пон Авг 31, 2009 12:45 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
Да де, прекалено много пъти е трябвало да отбележим кога някой е по-добър от нас. Сегашната подкрепа и това, което не ти харесва са следствие на отлива на хора, което пък е следствие на мишките наричани футболисти и самото мисленето на феновете, което пък е друга тема!
Иначе целия ни футбол е махленски. 
Пон Авг 31, 2009 1:11 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Абе има шкембе по 4 и 20 на Красно село бееееей 
Пон Авг 31, 2009 8:21 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
mittag написа: Да де, прекалено много пъти е трябвало да отбележим кога някой е по-добър от нас. Сегашната подкрепа и това, което не ти харесва са следствие на отлива на хора, което пък е следствие на мишките наричани футболисти и самото мисленето на феновете, което пък е друга тема! Иначе целия ни футбол е махленски. 
...само, че феновете с нищо не съ виновни за състоянието на отбора ...на който и да е отбор
|
Вто Сеп 01, 2009 9:32 am |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
atm написа: ...само, че феновете с нищо не съ виновни за състоянието на отбора ...на който и да е отбор
Напротив ! Точно толерантността на феновете е виновна за сегашното положение.
_________________ 100
|
Вто Сеп 01, 2009 10:14 am |
|
 |
|