"СЛАВИЯ" - "Локомотив" (Сф)
Автор |
Съобщение |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
Mislihme da go namacame parapeta predi ma4a s Dolu Sf s katran
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Сря Окт 28, 2009 5:00 pm |
|
 |
KingDim
Пристрастен
|
Е**ти нахалниците!!!!!!!!!!!!
"Левски" иска М'Боли, Владо Стоянов много скъп
29 октомври 2009 04:49
http://www.donbalon.eu/news66718.html
_________________ http://de.fishki.net/picsw/092007/28/ru ... ya_023.jpg
новия автобус на говедата
|
Чет Окт 29, 2009 9:29 am |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
споко бе мен,нали знаеш,че особено тия курви от дон балон пишат едни от най-големите глупости
това го пише и във 7 дни спирт и венци е казал,че няма никакъв шанс това да стане
пък и едва ли райс ще отиде при говедата след случилото се на оная контрола със звезда
Чет Окт 29, 2009 10:02 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
|
Чет Окт 29, 2009 12:34 pm |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
 jfg
не виждате ли че донбалон не пропускат възможност да серат върху вили
|
Чет Окт 29, 2009 5:05 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
След близо два месеца извън терените, футболистът на Славия Александър Младенов ще попадне в групата на „белите” за предстоящото малко столично дерби срещу Локомотив София. Двубоят е тази неделя на стадиона в Овча купел от 14:30 часа. Специално за Гонг Младенов сподели какви са неговите очаквания за сблъсъка и как върви възстановяването му от травмата в адукторите.
„Не се чувствам още готов на 100%, но се радвам, че след два месеца извън терена, се завръщам, за да помогна с каквото мога на моя отбор да върви успешно напред. Добре беше за мен че поиграх около 20 минути за дублиращия отбор, да набера малко игрови ритам преди завръщането ми за първия отбор, и стъпка по стъпка навлизам във форма,” сподели Младенов.
Относно столичното дерби между „бели” и железничари, Младенов сподели, че в такива мачове и двата отбора играят на предела на възможностите си, независимо дали някой от отборите е в криза или подем:„Чувал съм че тези мачове винаги са с малко по-различен заряд и никога не се знае крайният победител. Сигурен съм, че ще стане много качествен двубой за феновете.”
„Влязохме в тежък цикъл с тежки мачове, но ще играем мач за мач. Аз не обичам да правя сметки. Нашият отбор в последно време показва израстване, което трябва да ни повлияе стимулиращо и мисля, че още вдругиден ще успеем да вземем трите точки, защото в тази тежка серия те са от изключително значение,” заяви Младенов.
„За футболистите на Славия трябва да е чест фактът, че ръководството е поставило цел участие в Лига Европа, защото с това те показват, че вярват в потенциала на момчетата, а какъв по-голям стимул и мотивация от това ръководството да вярва в теб. Доколко е възможно това, ще се разбере след края на сезона, но аз лично го отчитам като комплимент към играчите от страна на шефовете,” каза той за целите на Славия.
„Имам договор с тима на Славия за една година и съм много благодарен на г-н Венцислав Стефанов че ми протегна ръка в труден момент за мен, когато лекувах тежка травма. Тук ми дадоха възможност да се възстановя и да вляза във оптимална форма, която може след време отново да ме изкара в чужбина,” призна Младенов.
На въпрос как гледа на идеята някой ден семейство Младенови да се съберат в един отбор, Александър отговори, че светът е малък и нищо не се знае, въпреки че на самия него това му се струва много трудно на този етап и само бъдещето може да покаже.
|
Пет Окт 30, 2009 9:20 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
гоним победа и тва е !
от 3 години вече нямаме победа на нашия стадион с тях.3 Х-а 1:1, 0:0 и 2:2 ако не се лъжа, така че не виждам за какви абонаменти става въпрос. Важното е нещата, които зависят от нас на трибуната да са на ниво и подкрепа 90 минути, всичко друго е чешане на езици 
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Нед Ное 01, 2009 1:31 am |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
 !!!!!!
Силистра желае успех ! 
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Нед Ное 01, 2009 9:51 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Колев като Бербо срещу Локо (София)
Голмайсторът вече ще играе
на позиция зад нападателя
Капитанът на Славия Тодор Колев ще има нова задача в дербито с Локо (Сф) днес. Треньорът на "белите" Велислав Вуцов е решил да използва тарана така, както сър Алекс Фъргюсън използва Димитър Бербатов в Манчестър Юнайтед - зад централния нападател. Според Вуцов Колев е един от малкото играчи в "А" група, които имат отличен поглед върху играта и могат да бъдат полезни и от втора позиция. Иначе на върха на атаката Джуниър ще разчита на бразилеца Жуниор, който донесе точката на тима в миналия кръг при гостуването на Черно море. Галин Иванов ще действа отдясно в средната линия, Дюлгеров и Николай Петров в средата, а Павле Попара отляво. В защита в отсъствието на капитана Йордан Петков Вуцов ще заложи в пети пореден мач на младока Галин Богданов. Той ще действа в средата на отбраната рамо до рамо с Мартин Кавдански. Като десен бек ще действа Радослав Димитров, а отляво ще бъде Богомил Дяков. На вратата сигурен е намиращият се в отлична форма Райс М'Боли.
Единственият по-сериозен проблем в тима на Ломотив София преди столичното дерби срещу Славия е тежката контузия на Калоян Караджинов. Неговото място в полузащитата може да заеме Димо Атанасов, който влезе като резерва при домакинската загуба срещу Литекс. На върха на атаката както обикновено ще бъде Мартин Камбуров, а карето в защита също е добре познато - Бандаловси, Савич, Пасков и Кристиян Добрев ще трябва да спират атаките на „белите" от Славия.
|
Нед Ное 01, 2009 1:09 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
22. Мболи 21. Дяков 20. Р.Димитров 5. Кавдански 9. Т.Колев - к 14. Ст.Георгиев 27. Попара 22. Р.Петров 4. Н.Петров 19. Жуниор 33. Г.Иванов
|
Нед Ное 01, 2009 2:10 pm |
|
 |
|