Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Юли 17, 2025 1:44 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
 Защото съм Славист...... 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
wattie написа:
Viktor4o_Rs написа:
wattie написа:
От тогава не ми се ходи на мач. Дразнещо е това, което става на терена, но има още доста по-дразнещи неща извън него. И след толкова години дори ми идва абсурдната мисъл дали някой не ви плаща за тая работа подяволите!

Подкрепа за този отбор в този вид не трябва да има. Подкрепа се дава след резултати, а не след резили и преди предстоящи резили.

Е тук вече доста сериозно се оля , моят съвет е да отидеш да се прегледаш най-добре ... Как да ти се набие в главата , че се подкрепя идеята Славия и всички , които ходим на мачове също сме против това управление на отбора , и това е показвано мнохо пъти ... Да наричаш платени феновете , които сме там , е изключително просташко и грубо от твоя страна и говори за сериозен филм в главата ти , нищо лично :wink:

Казах "АБСУРДНАТА". Не го вярвам.

Мен самата мисъл от този сорт ме обижда , Венци и Маджо ми плащат квартирата в София - къде отиваш ти може би :lol: :lol:

Нед Апр 11, 2010 10:04 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
вати кафеняко и в тая тема ли трябваше да сереш боклук скапан?

Нед Апр 11, 2010 10:30 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ватиииии, що ме издаваш бре :lol:
сега всички ще ми се лепнат на кранчето

Нед Апр 11, 2010 10:46 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Знам само, че след мача в Етрополе усетих, че сме загубили нещо наистина голямо. Никога не съм плакал след загуба от говеда и чорби, но винаги ми е било криво и страшно ме е било яд. Славист съм от малък и в последните 8-9 години съм плакъл само, когато Литекс ни отстраниха с дузпи в Ловеч - тогава нещата така се стекоха, че ключови футболисти бяха наказани и отпаднахме, обаче и в двата мача се берихме. В Етрополе целите продължение и дузпите ги изгледах в полусън - не можех да повярвам на нищо, което се случваше около мен.

Смятм, че ако ще правим нещо то трябва да е само, защото ние- Славия така сме решили, а не защото бензинджията ни е помолил.

Пон Апр 12, 2010 12:03 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
абе какво става :shock:
http://7sport.net/7sport/fb_1footbg/d5711_18.htm

Пон Апр 12, 2010 6:29 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
atm написа:

Тука случката е ясена.Това е пример за кофти дрога с много примеси от тухли , брашно с меламин , трева от герена ,прах от козирката на армията и ръжда. :wink:

Пон Апр 12, 2010 7:24 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
atm написа:

Според мен половината си е журналистически съчинения!

ВИНАГИ С ВАС !

Пон Апр 12, 2010 9:23 am
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
wattie написа:
Стефан написа:
Но подяволите ние не спряхме да подкрепяме Славия по времето на Оларевич, Достанич , Хубчев- събирахме се след всяка гадна загуба на следващия мач и пак ги подкрепяхме- а тогава приятелю бяхме в пъти по зле- и от към бройка фенове и от към играчи - от към всичко!

То затуй още сте на същото дередже и ще продължавате да бъдете. Гостуващите отбори събират повече хора на нашия си стадион - защо ли? Мнозинството слависти са отвратени от отбора. Аз познавам точно 10 бивши съученици и имам 3ма души от семейството, които няма да стъпят на мач ако Славия продължи да се управлява по този начин. Мачовете се гледат само по телевизията и то за кратко - обикновено те хваща срам, дори да си сам вкъщи... Има обаче една група хора, които по някаква неведома причина все още викат и подкрепят, независимо, че малко преди това са усетили дълбока пенетрация отзад и са станали за смях пред останалите отбори.

Започна със спомени. Аз си спомням пък първият път, когато НЕ отидох на мач на Славия - от там ми повлече крак и не стъпих повече, а като гледам как продължава - не ми се и стъпва. Ходих редовно, стоях до плаката с обесения Венци, псувахме пред А сектор, после се размиваха нещата... Така 1, 2, 3 години... И така до след един пореден резил, в който бяхме решили да не стоим в А сектор на удобно под козирката, а в знак на протест да отидем във В. И на предишния мач се уговаряше това. И точно тогава аз, няколко приятели от квартала и още няколко млади момчета се оказахме самотници във В сектор. А тези, тарторите ли да ги нарека, как ли - те си пееха "Само Славия" в А сектор. Викахме ги, даже на полувремето отидохме да питаме "защо по дяволите?"... Един ми каза, че съм предател или нещо от сорта. Да, бихме някой селски отбор този мач - не помня кой, а и не е толкова важно за историята.

От тогава не ми се ходи на мач. Дразнещо е това, което става на терена, но има още доста по-дразнещи неща извън него. И след толкова години дори ми идва абсурдната мисъл дали някой не ви плаща за тая работа подяволите!

Подкрепа за този отбор в този вид не трябва да има. Подкрепа се дава след резултати, а не след резили и преди предстоящи резили.

:shock: :shock: :shock: Ти си много комплексирано момченце- и право ти е казал този тогава - дали не съм бил и аз там, че си предател и то от най гадните.

ОСИРАШ ВСЯКА ЕДНА ПОЛОЖИТЕЛНА ТЕМА- ВСЕКИ ЕДИН ЛЪЧ СВЕТЛИНА- НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА ДА СИ ИЗБИВАШ КОМПЛЕКСИТЕ...СИ.... НА СКАПАНАТО ТИ ЖИВОТЧЕ!!!!!

АЗ ПОДКРЕПЯМ ОТБОРА СИ, БЕЗ ДА ИСКАМ НЕЩО В ЗАМЯНА - ТИ ИСКАШ ПОБЕДИ. ВСЕКИ МОЖЕ ДА Е СЪС СИЛНИТЕ- ПО ВАЖНО Е ДА СИ СЪС СЪРЦЕТО СИ....... ЗАЩОТО СЪМ СЛАВИСТ......И ..... НЕ МОГА ДА МРАЗЯ ТОВА КОЕТО ОБИЧАМ ..... !!!!!

ВИНАГИ С ВАС !

Пон Апр 12, 2010 9:38 am
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Написах ти и на лично съобщение - не прави темата ЧАТ!!!! За това трия иначе ти казах който си е говорил с президента и се е извинявал да си носи последствията ! Стига си срал без да казваш нищо ! Аз лично с Дебелия не съм имал контакт от 2002 и не искам да имам така че....спри да осираш темите !

ВИНАГИ С ВАС !

Пон Апр 12, 2010 9:51 am
Профил ICQ YIM WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща