Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Аз не смятам , че Стевица беше толкова лош , особено миналата пролет тръгнахме супер , но какво стана - ритуално курвата Ангел Ангелов ни закла на Армията , а после позорно легнахме на "Спартак"(Варна) и оттогава мотивацията и морала на тоя отбор стигна до нулата ... Но при тези серии от 5 поредни , 3 поредни загуби нямаше как Кузмановски да не бъде сменен ; не мисля, че евентуална поредна треньорска смяна ще бъде полезна за клуба , а и ние си знаем , че проблемът ни е дебел ,плешив и пуши пури ...
|
Нед Апр 25, 2010 11:24 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Вуцов да се измита от отбора, простотията от форума.
|
Пон Апр 26, 2010 12:11 am |
|
 |
slavist
Напреднал
Регистриран на: Пет Окт 16, 2009 11:34 am Мнения: 87 Местоположение: София
|
По отношение на Вуцов смятам , че много му се иска, но не може и не знае как !!!
|
Пон Апр 26, 2010 8:04 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
по-добре възпитан сърбин или македонец (под възпитан нямам предвид с 2 висши и книжовен език) отколкото Бай Ганьо, псуващ, подскачащ и дърпащ си косите!
Та той наистина не може да мотивира отбора си, нема тактики нема нищо. дори тефтерче няма да си запише две неща на кръст...изключвам факта, че в белите страни имат хиляди лаптопи и системи измерващи кой къде какво и защо прави.
Слаби сме, имаме нужда от солиден треньор.
|
Пон Апр 26, 2010 9:03 am |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Овчеглавия е идеален за помощник-треньор. Да не мисли, а да предава идеите от старшията към футболистите. Поне да ги надъхва може. То май само за това става.
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Пон Апр 26, 2010 9:07 am |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
Аз съм против той да се махне, а и няма да стане, не си мислете ,че всичко не е било предначертано в нашето първенство.
Имаше някакви наченки за футбол до 5-6 кръг от полусезона насам и после започнаха едни лягания едно тото.
Славия не показа лице срещу Цска и "Левски" ,даже бяхме без всякаква идея,но неможе да се отрече ,че самите футболисти не са готови за битка.
|
Пон Апр 26, 2010 11:56 am |
|
 |
peepaa
Познат
|
Докъде ни докараха ВС и с-ие, да избираме между "възпитан" сърбин и невъзпитан левскар. Да се чудим кой е по-добре да играе некадърни чужденци или бивши резерви на лефски и цска. След като парите стигат само за некадърни треньори и слаби играчи, не е ли разумно да имаме отбор от СЛАВИСТИ воден от СЛАВИСТ.
|
Пон Апр 26, 2010 2:50 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Пон Апр 26, 2010 6:44 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
единствения начин за това е агитката да отидем да играем
друг шанс не виждам 
Пон Апр 26, 2010 6:49 pm |
|
 |
peepaa
Познат
|
Ако СЛАВИЯ продължава да се управлява по този начин скоро и агитката няма да има бройката за картотека.
|
Пон Апр 26, 2010 7:25 pm |
|
 |
|