Автор |
Съобщение |
Slavia_Sofia
Пристрастен
Регистриран на: Пет Ное 27, 2009 10:53 pm Мнения: 244 Местоположение: Sofia
|
takmo sviknax da gledam Vili da ska4a po pistata i sega go mahat  i dovejdat toq bokluk az mislq che ne trqbva da barzame o6te neka mine izvestno vreme da vidime kak shte zapo4ne kato trenior i togava da deistvame
Последна промяна Slavia_Sofia на Сря Май 19, 2010 5:06 pm, променена общо 1 път
|
Сря Май 19, 2010 5:05 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
дай да правиме проект за алтернативна славия, събираме пари да взимаме тоя отбор, ебал съм му майката... един път няква амбиция и аре пак всичко от кота 0. Писна ми, и тва Говедо насрано кокала, СМЪР.
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Сря Май 19, 2010 5:05 pm |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
Kijani написа: дай да правиме проект за алтернативна славия, събираме пари да взимаме тоя отбор, ебал съм му майката... един път няква амбиция и аре пак всичко от кота 0. Писна ми, и тва Говедо насрано кокала, СМЪР.
Вече почвам да се замислям и аз над това, явно няма да има оправия тук!
Нямам сили да се боря тук, 28 години на стадиона са ми минали, 10 и повече в фенклуба, не искам повече тук! 
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Сря Май 19, 2010 5:08 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Slavia_Sofia написа: takmo sviknax da gledam Vili da ska4a po pistata i sega go mahat  i dovejdat toq bokluk az mislq che ne trqbva da barzame o6te neka mine izvestno vreme da vidime kak shte zapo4ne kato trenior i togava da deistvame
Луд ли си бе бате , няма какво да се чака , ние сме в клинична смърт много отдавна , а днес мисля , че Славия е мъртва окончателно . Едно е решението - протести докрай , като се започне с незабавна декларация , в която да изразим позицията си против Венци и Кокала , плакати ,банери , стикери , графити из различни градове , групи във Фейсбук , протести на трибуните , когато дойдат мачовете , всичко за каквото се сетим , и този път трябва да сме единни и активни , а не пасивни мишки , които гледат с безразличие 
Последна промяна Viktor4o_Rs на Сря Май 19, 2010 5:09 pm, променена общо 1 път
|
Сря Май 19, 2010 5:08 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Slavia_Sofia написа: takmo sviknax da gledam Vili da ska4a po pistata i sega go mahat  i dovejdat toq bokluk az mislq che ne trqbva da barzame o6te neka mine izvestno vreme da vidime kak shte zapo4ne kato trenior i togava da deistvame
Бате само да те светна, че тва го правиме от 13 години вече. Чакай да видиме как ше тръгне сезона. Еми ако не си забелязал сезона тръгва винаги по 1 и същи начин и свършва по 1 и същи начин. Нема кво да чакаме вече. 13 години само чакаме и само си говорим 1 и също. Ако не некой му се занимава да прегледа темите от последните 2-3-4 сезона началото и края и да види, че мненията са 1:1 еднакви всеки път.Бас ловя! Само тва ли ше правим бе? Ше си седим и ше чакаме и ше си пишеме у форума. Ае събудете се малко!!!
Последна промяна C/\ABuCTA на Сря Май 19, 2010 5:28 pm, променена общо 1 път
|
Сря Май 19, 2010 5:09 pm |
|
 |
Slavia_Sofia
Пристрастен
|
e i az ne go haresvam ne go iskam za trenior na Slaviq no moje da trugne pri nego ( silno se samnqvam v tova )
|
Сря Май 19, 2010 5:10 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
Ще направим Компот на Кокала.
Сря Май 19, 2010 5:10 pm |
|
 |
Slavia_Sofia
Пристрастен
|
*** i za Venci i za Kokal4eto
|
Сря Май 19, 2010 5:12 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Slavia_Sofia написа: e i az ne go haresvam ne go iskam za trenior na Slaviq no moje da trugne pri nego ( silno se samnqvam v tova )
Пич, не искам да ти се нахвърлям и да се караме, ама искам да те питам само на колко години си, щото малко странно ми разсъждаваш? Без лоши чувства.
Сря Май 19, 2010 5:12 pm |
|
 |
Slavia_Sofia
Пристрастен
|
nqma znachenie na kolko sam kaji kakvo te pritesnqva
|
Сря Май 19, 2010 5:14 pm |
|
 |