Лятна подготовка сезон 2010/2011
Автор |
Съобщение |
Monkata
Току що регистриран
Регистриран на: Сря Мар 24, 2010 7:21 pm Мнения: 19 Местоположение: Sofia
|
А Дяката, къде е?
|
Сря Юни 30, 2010 12:30 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
© снимка: Gong.bg, Ралица Караджова

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Сря Юни 30, 2010 1:57 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Велев: Имаше и хубави неща, и такива за коригиране
"За мен не са чак толкова важни резултатите, все пак това е първа контрола, а умората си каза думата след първия етап от подготовката. За мен е важно е да обиграваме състава, а не толкова головете. Видях и хубави неща, но и доста, които трябва да коригираме за в бъдеще, за да изглежда така Славия както всички искат да я виждат”, това коментира наставникът на „белите” от София Емил Велев след победата с 3:0 над Чавдар Етрополе.
„За едно полувреме игра не мога да дам качествена оценка за юношите ни. Те ще получават още шансове за изява, за да покажат какво могат. Но на този етап ми харесва че показват невероятно старание по време на тренировките”, коментира още Велев след първата контрола на „белите” за лятото.
На въпрос за футболиста на проби Кевин Франклин, треньорът сподели: „Личи си, че е научен футболист. За краткото време, в което той е с отбора, тренира на много високи обороти и имаше умора у него.” По всяка вероятност Франклин ще бъде взет на втория лагер на Славия в Банско, който стартира тази неделя.
На въпрос за пробите на Стив Ренет, Велев потвърди, че той е на проби в чужд отбор, но заяви, че не е чак толкова навътре в нещата. „Той ще изкара до неделя проби, ако не бъде харесан, го очаквам да се прибере в лагера на Славия. Не се притеснявам, ако се разделим с него, тъй като имам още варианти на неговия пост, а и очаквам двама футболисти на проби, на постовете халф и защитник.”
Велев коментира и кончината на боса на Рилски спортист Юри Галев. Славия се готви на терените в Боровец именно на тима от Самоков. „Това е много тъжно за мен, тъй като Юри ми беше приятел и много съжалявам,
|
Сря Юни 30, 2010 2:23 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Ех да бяхме били за Купата , а сега да бяхме паднали, ама нейсе  Дяката наистина го няма дори сред резервите , предполагам още се възстановява от контузията си  Никъде не можах да намеря информация за френския халф Франклин , който е на проби - къде е играл ... Все се надявам продажбите да се ограничат с Райс , Ренет и Попара , и без това нямаме кой знае колко равностойни футболисти
Според мене ще имаме ужасни проблеми в центъра на отбраната , ако не се вземе още един приличен защитник , имаме там само Бат Дана , Генев и юноши...
|
Сря Юни 30, 2010 2:47 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
алберони е играл,което е добре
доста гейски вратарски екип,ама на емо си му отива
а тоя франклин много черен ще дойде май,да не е бил 5 пъти на море 
Сря Юни 30, 2010 5:06 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
ACAB написа: алберони е играл,което е добре доста гейски вратарски екип,ама на емо си му отива а тоя франклин много черен ще дойде май,да не е бил 5 пъти на море 
Aко говориш за снимката , черният е малката Ортега  Иначе тоя Франклин черен ли е , бял ли е , жълт ли е не знам 
|
Сря Юни 30, 2010 5:22 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Емблемата не можаха ли да я сложат на гърба  Бастунска работа ...
|
Сря Юни 30, 2010 7:13 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Josif написа: Емблемата не можаха ли да я сложат на гърба  Бастунска работа ...
не на лявото рамо ще е ...и без това показваме такъв манталитет ...бел.ред. локо пд, "Спартак" вн 
|
Сря Юни 30, 2010 7:29 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Може и на друго едно място , точно през него им е на футболистите за емблемата ...
|
Сря Юни 30, 2010 8:04 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Сря Юни 30, 2010 8:59 pm |
|