Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Значи в средата на 80-те и поне до средата на 90-те стояхме в А към Б и в Б към А - този отрязък от стадиона. В мачовете с говедата самата полиция не разрешаваше да се сяда в Б и тогава за нас оставаше А към Б с буферна зона от 2-3 блока. В А към Г и Г към А се сядаше по изключение. При надървените мачове през 90-те сядахме в целия А сектор.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Ное 22, 2010 11:48 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
seth написа: Значи в средата на 80-те и поне до средата на 90-те стояхме в А към Б и в Б към А - този отрязък от стадиона. В мачовете с говедата самата полиция не разрешаваше да се сяда в Б и тогава за нас оставаше А към Б с буферна зона от 2-3 блока. В А към Г и Г към А се сядаше по изключение. При надървените мачове през 90-те сядахме в целия А сектор.
А може и би и по рано от средата на 80 те години.Има една снмика от финала за купата през 1980 г. където отборът на Славия отива да поздравява публиката именно в тази част на стадиона.
|
Пон Ное 22, 2010 12:38 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
|
Пон Ное 22, 2010 12:41 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Асамоа с лека травма, но пропуска Славия
Травмата на Дерек Асамоа от Локомотив Сф от вчерашния мач срещу Локо Пд не е тежка, но той едва ли ще вземе участие в заключителния мач за полусезона на железничарите в събота срещу Славия.
Ганаецът е получил разтежение на десния крак, което изисква едноседмична почивка. Освен това, той става собственост на корейския Поханг Стийлърс от 1 януари 2011 г., и трябва да пътува за медицински изследвания до азиатската държава тази седмица.
Това означава, че вчерашните 25 минути срещу Локо Пд, са били бенефисът му в Локомотив Сф. За времето, прекарано в „Надежда“, нападателят стана любимец на публиката с многото голове, асистенции, с бързината и финтовете си. Той получи дори български прякор от „Железните бригади“ - Сашко.

|
Пон Ное 22, 2010 5:35 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Виктор Генев: Гоним Лига Европа и Купа на България
Защитникът на Славия Виктор Генев заяви, че целта на „белите” тази година е класиране в зона Лига Европа и евентуално спечелване на турнира за Купата на България. „Имаме цел да влезем в Лига Европа. Ще бъде много трудно. С грандовете играем много добре, но губим безсмислени точки като със Сливен и Берое. Това са отбори, които трябва да бием. Всеки мач трябва да излизаме да играем и да печелим. Трябва да влезем в тройката и ако може да вземем купата.
Надявам се този сезон да имаме повече късмет”, каза Генев.
Футболистът коментира и преминаването си от "Левски" в Славия. „Основната ми цел беше да играя всеки мач. Ако искам да излизам в чужбина и да играя за България трябва да играя всеки мач. Последната година в "Левски" играх в два мача, което за млад футболист не е много хубаво, защото губиш форма и тренинг. Това бе причината да приема офертата на Славия. Ако имам късмет, ще изляза в чужбина. Това зависи само от мен. Така са решили, така са направили. Не се сърдя на никой. За мен е важно да играя. Дали в "Левски", или Славия няма значение. Щом са решили да вземат друг играч да играе, няма проблеми. Важното е, че не ми правиха спънки да ходя в Славия. Дали съм по-добър от Иво Иванов не мога да кажа, тъй като не е коректно”, коментира Генев.
Стигналият до националния отбор защитник говори и за първия си сбор с държавния тим. „Приеха ме много добре в националния отбор. Говориха с мен, успокояваха ме, ако имаше напрежение, защото все пак отивам там за първи път и ми беше странно. Всичко беше ОК.
Матеус е типичен представител на немската школа. Дисциплината и влагането в тренировките и мачовете трябва да е на 100%. Не мисля, че в България има по-лоши треньори от тези в България. Тук условията обаче са по-лоши. Не може да има играчи, които да тренират на цимент. Имаме желание да имаме големи млади играчи, но условия никакви. При юношите съм тренирал на сгурия и цимент на стадион „"Раковски"”. В Славия има колектив. Ние сме повечето млади играчи, които се знаем от дълго време. Ние сме един отбор и ако искаме да вървим напред, трябва да бъдем едно цяло”, каза Генев.
Футболистът си пожела победа срещу Локомотив София в предстоящото столично дерби през уикенда
|
Пон Ное 22, 2010 6:10 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
saract написа: seth написа: Значи в средата на 80-те и поне до средата на 90-те стояхме в А към Б и в Б към А - този отрязък от стадиона. В мачовете с говедата самата полиция не разрешаваше да се сяда в Б и тогава за нас оставаше А към Б с буферна зона от 2-3 блока. В А към Г и Г към А се сядаше по изключение. При надървените мачове през 90-те сядахме в целия А сектор. А може и би и по рано от средата на 80 те години.Има една снмика от финала за купата през 1980 г. където отборът на Славия отива да поздравява публиката именно в тази част на стадиона.
Поне през 70-те години /по-рано нямам спомен/ бяхме точно там - "Б" до "А" и крайната част на "А" до "Б". На напечените мачове с говедата през 1976-77 г., когато се събираха по 40-50 хиляди на стадиона /рекордът беше 55 хиляди през август 1977 г./, дори се раздаваха бели знаменца.
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Пон Ное 22, 2010 6:47 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Всъщност тогава почват да се появяват и агитките в сегашния им вид - някъде началото и средата на 70 те години.Мястото на бялата агитка си е неизменно.
|
Пон Ное 22, 2010 7:10 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
„Димитър Васев излиза в отпуск до Нова година” , обяви официалният сайт на Локомотив София в съобщение, от което става ясно, че Васев повече няма да бъде треньор на тима.
„В мача срещу Славия отборът ще бъде воден от помощник треньора Диян Петков” - казват още от червено-черните”
„След проведена среща днес между президента на Локомотив София. Николай Гигов и старши треньора на отбора Димитър Васев, е взето решение Васев де излезе в отпуск до Нова година, след което ще му бъде предложено да заеме друг пост в клуба.”
„В мача от 15-тия кръг на първенството срещу Славия отборът на Локомотив София ще бъде воден от помощник треньора Диян Петков, а в треньорския щаб влиза Георги Марков като играещ помощник”, пише още в официалния сайт на железничарите.
Новината за вътрешно-клубната рокада идва само ден след отпадането на Локо София от Локомотив Пловдив след дузпи в 1/16-финалите за Купата на България.
|
Пон Ное 22, 2010 9:16 pm |
|
 |
danail stoychev
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 03, 2005 9:13 pm Мнения: 446 Местоположение: portugal-parede lisboa
|
teia buferite sa v kriza,no da ne gi podzenim,gledam i po foromite 4e mnogo ot tiah niama da hodiat na ma4a zaradi fiaskoto s mainite
|
Вто Ное 23, 2010 1:35 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
http://www.7sport.net/7sport/fo_1forum/d5936_3.htm
май виждам нашият любимец зарков с червена точка на челото 
|
Вто Ное 23, 2010 7:17 am |
|