Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юли 07, 2025 11:40 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 96 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Следваща
 "Берое" - "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: "Берое" - "Славия"
Емил Велев: Не съм доволен от назначението на Ахмед Ахмед

Старши треньорът на Славия Емил Велев изрази опасенията си от назначението на Ахмед Ахмед за главен рефер на двубоя срещу Берое. „Недоволен съм от назначаването на Ахмед Ахмед. Знаете какво стана срещу Локомотив София. Свири само в едната посока. Имам огромен процент притеснение за съдийското назначение. Надявам се Ахмед Ахмед да си е взел поука и да свири каквото види, а не каквото иска”, коментира Велев.

Специалистът заяви, че все още не може да разбере причините за слабата игра срещу Миньор. „Всички си задавахме въпроса защо изглеждахме така срещу Миньор. Може би имаше подценяване. Когато има провинение, има и наказание. Ако бяха играли добре и с мотивация може би тази глоба нямаше да бъде наложена. След като изглеждахме по този начин глобите са наложителни. Нормално е Венци Стефанов да е нервиран, след като харчи толкова пари, а отборът има такова поведение”, каза Велев.

Относно мача с Берое Емил Велев заяви: „Този мач с Берое е мач за 6 точки. Берое са добър отбор и не трябва да бъркаме. В стартовите 11 със сигурност ще има нови лица”, допълни Велев.

Сря Мар 09, 2011 6:16 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

за всички които искат да си подкрепят отбора в това гостуване
срещата за екскурзията е 10 сутринта пред стадион Славия в неделя цената е 15лв

елате да си подкрепим отбора на мача , не във форума ;)

Чет Мар 10, 2011 1:08 pm
Профил
Току що регистриран

seth написа:
Още един мач срещу неудобен съперник, който неведнъж ни е поднасял лоши сюрпризи, като последният беше през есента. Имам чувството, че като гости играем по-добре. Надявам се Велев да не пази Дяков и Молдованов, защото с много пазене се получават такива мачове като този срещу "Миньор". Надявам се и Басо да получи картотека най-после, защото сума време го използвахме в схемата в подготвителния период, а сега играем с коренно различна защита. От това идват и проблемите.

ПОБЕДА СРЕЩУ БЕРОЕ

Чет Мар 10, 2011 2:49 pm
Профил
Току що регистриран

ACAB написа:

Чет Мар 10, 2011 2:52 pm
Профил
Току що регистриран

boris3220 написа:
ACAB написа:

[/quo
boris3220 написа:
ACAB написа:

[/quo
Цитат:
:P
te]te]
ACAB написа:
Емил Велев: Не съм доволен от назначението на Ахмед Ахмед

Старши треньорът на Славия Емил Велев изрази опасенията си от назначението на Ахмед Ахмед за главен рефер на двубоя срещу Берое. „Недоволен съм от назначаването на Ахмед Ахмед. Знаете какво стана срещу Локомотив София. Свири само в едната посока. Имам огромен процент притеснение за съдийското назначение. Надявам се Ахмед Ахмед да си е взел поука и да свири каквото види, а не каквото иска”, коментира Велев.

Специалистът заяви, че все още не може да разбере причините за слабата игра срещу Миньор. „Всички си задавахме въпроса защо изглеждахме така срещу Миньор. Може би имаше подценяване. Когато има провинение, има и наказание. Ако бяха играли добре и с мотивация може би тази глоба нямаше да бъде наложена. След като изглеждахме по този начин глобите са наложителни. Нормално е Венци Стефанов да е нервиран, след като харчи толкова пари, а отборът има такова поведение”, каза Велев.

Относно мача с Берое Емил Велев заяви: „Този мач с Берое е мач за 6 точки. Берое са добър отбор и не трябва да бъркаме. В стартовите 11 със сигурност ще има нови лица”, допълни Велев.

БЕЛИ БОГОВЕ :wink:

Чет Мар 10, 2011 2:59 pm
Профил
Току що регистриран

само СЛАВИЯ БЕЛИ БОГОВЕ Победата е наша

Чет Мар 10, 2011 3:14 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Жестоки глоби грозят футболистите на Славия

Футболистите на Славия ще бъдат глобени с една месечна заплата, ако не спечелят предстоящия мач срещу Берое в Стара Загора. В 17-ия кръг "белите" загубиха изненадващо с 1:2 у дома от аутсайдера Миньор (Перник) и това ядоса ръководството на "белите".

Президентът на столичния клуб Венцеслав Стефанов не пожела да коментира изявите на играчите на Славия и срамния резултат срещу един от отборите, които се борят за оцеляване в "А" група. Целта пред "белите" в първите четири мача от пролетния дял на шампионата бе постигане на четири победи.

След гостуването срещу Берое столичани ще играят у дома срещу друг от опашкарите в първенството Пирин-Благоевград. Футболистите пък ще се опитат да се реваншират на клубното ръководството като спечелят убедително срещу Берое в неделя.

Миналия сезон Славия победи Берое на два пъти, но "зелените" изненадващо триумфираха с купата на България и участваха в европейския клубен турнир Лига Европа. Старши треньорът на "белите" Емил Велев със сигурност ще направи промени в защитата на отбора за двубоя в Стара Загора през уикенда. Главен съдия на мача между Берое и Славия ще бъде Ахмед Ахмед.

Чет Мар 10, 2011 4:36 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Емил Велев–Кокала: Сложих глоба и на себе си

Вързахме се на играта на Миньор и загубихме, ядосва се треньорът на Славия

Емил Велев–Кокала го е яд вече почти цяла седмица. В неделя сутринта Велев се събуди със заглавия, които определяха него и Славия като пълни неудачници вместо победители срещу Миньор. Белите загубиха с 1:2 на Овча купел. Сега ги чака тежко гостуване в Стара Загора. „7 дни спорт” поговори с Велев за последните събития в клуба.

- Г-н Велев, пет дни вече ближете рани в Славия след загубата от Миньор. Защо според вас се стигна до нея?
- По няколко причини. Едната от тях е, че излязохме с много нови футболисти. Очевидно още не са се сработили един с друг. Преди сезона привлякохме Баяно, Юруков, Филипов, Сечков, Кушев, Молдованов, Жуниор... След контузия се върна и Том. Изглежда, че трябва още време. Другото е, че се увлякохме по играта на Миньор. Вместо да избягваме фауловете, които правеха, ние им се навирахме с топката в краката. Това накъса играта. В нападение направихме много пропуски. През първото полувреме имаше и дузпа за нас, която реферът не даде. Разбира се, аз не търся оправдание в съдийството, но и това беше част от целия невървеж. Сами сме си виновни, че паднахме.
- Имате един футболист, на когото казват Меси. Като го гледах обаче, само е минал покрай Меси?
- Радослав Димитров наистина се увлече да играе прекалено много с топката, същото стана и с Божов. Миньор използваха това и накъсаха играта с нарушения. Яд ме е, че пуснахме два леки гола. При втория от статично положение топката мина през цялата ни защита. Рано се пречупихме, това е истината.
- В отбрана можете ли да действате по-добре?
- Да, за мача в Стара Загора се връща Богомил Дяков, сигурен съм, че ще бъдем по-стабилни.
- Как реагира отборът в съблекалнята?
- Как да реагира? Всички ги беше яд. Ние сме с 29 точки и вместо да спечелим още три, проиграхме хубавия шанс.
- Защо се получава така, че на Овча купел бихте ЦСКА, бяхте на крачка да победите и "Левски", а губите от по-слабите отбори?
- Срещу Калиакра паднахме заслужено. В мача с Берое пък си вкарахме автогол. Срещу Сливен ни отмениха чист гол. Сега и тази нещастна загуба от Миньор...
- Дали вашите играчи не са подценили перничани?
- Не вярвам. Защо да ги подценяваме? Ясно беше, че ще се хвърлят здраво да играят.
- Разбра се, че след мача е имало глоби. По колко ви наказа Венци Стефанов?
- Глобите аз ги написах.
- А вас има ли ви в списъка?
- Естествено, нали и аз съм виновен. Вижте, при такава загуба всички са виновни. Г-н Стефанов е прав да недоволства. Не може да губим така в София, не е нормално.
- Сега ви предстои мач с Берое, какво очаквате?
- Очаквам труден мач. Берое е много неприятен съперник, има силен тим и ще бъде трудно. Но сме длъжни да се хвърлим и да дадем най-доброто от себе си. Надявам се, че с връщането в състава на Дяков и Юруков ще изглеждаме по-добре. Ще има някои промени в отбора, но засега не искам да ги обявявам.
- След загубата шансовете за Лига Европа се стопиха, ако не броим турнира за Купата на България. Говорих с фенове след мача, те се притесняваха, че сега ще го ударите на живуркане в първенството и ще гледате само мачовете за купата.
- Не, не, няма такова нещо. Как ще успееш в турнира за купата, ако си слаб в първенството? Напротив – ако си силен в шампионата, влизаш в ритъм, тогава си по-добър и в двете състезания. Такова нещо няма да допусна. Целта ни остава по-предно класиране в „А” група.

- Така де, ама не виждам голяма разлика дали ще бъдете на пето място, или на девето...
- Има, как да няма? За мен е ценно всяко място по-напред в класирането. Аз съм такъв човек, обичам да имам цели пред себе си. Играем мач за мач, ще направим каквото можем. Има и друго, това са парите от телевизионните права. Става въпрос за доста сериозна разлика в сумите, които получават отборите от по-предните места в „А” група. Ние работим в Славия, от тук получаваме заплати и трябва да направим така, че клубът да има възможно най-високи приходи.

Станил Йотов

Пет Мар 11, 2011 3:53 am
Профил ICQ
Луд за връзване

Ръководството на Славия е поискало четири поредни победи от отбора. Заповедта дошла след фиаското у дома срещу Миньор (Перник).

Мисията е доста сложна с оглед на програмата в следващите 4 кръга - гостуване на Берое, домакинство на Пирин, гостуване на Локо (Пд) и домакинство на Академик (Сф).

Най-сериозното от четирите изпитания е визитата на устремилия се към Европа тим на черно-белите в 20-ия кръг.

Стана ясно, че играчите може да останат и без пари. Те няма да получат заплатите си за март, ако не победят Берое в неделя в Стара Загора.

"7 дни спорт"

Съб Мар 12, 2011 10:28 am
Профил
Луд за връзване
Аватар

Илиан Илиев: Берое и Славия са в равни позиции

Берое и Славия са в сходни изходни позиции преди срещата между двата отбора от 19-ия кръг на "А" група в неделя, смята старши треньорът на старозагорци Илиан Илиев.
"Двата отбора инкасираха неприятни загуби миналия кръг и сходството е, че имаме еднакъв точков актив. Разликата е, че Славия афишира цели в Европа, докато ние не. Сигурно ще има малко напрежение, но ние ще се съобразим с противника, защото играем трудно срещу Славия в Стара Загора, оценяваме тяхната сила, още повече, че през пролетта имат и вариативност в състава", заяви Илиев.
Специалистът пое вината за тежката загуба с 0:4 от шампиона Литекс в Ловеч в понеделник.
"Може би не съм подготвил достатъчно добре отбора срещу Литекс. Изненадаха ме в дефанзивен план, където играха силно. Затова приемам отправените към мен критики и отговорността вероятно да не съм успял да разузная достатъчно добре съперника" каза Илиев.
Очаква се наставникът на Берое да направи две промени в състава си срещу Славия спрямо мача с Литекс. Сред титулярите се завръща нападателят Евгени Йорданов, който не игра в Ловеч заради разтежение, както и десният халф Николай Станков, който ще замени Петър Димитров.
Бразилецът Резенде ще остане на резервната скамейка, както и халфът Петър Костадинов, който заради контузия тренира на облекчен режим.
Капитанът на Берое Слави Жеков продължава да се възстановява от операцията на скъсани коленни връзки и се очаква опитният футболист да започне бегови упражнения към края на март. За пореден път извън състава остава и Георги Божанов, който от близо месец продължава да лекува контузия.

novsport.com

Изглеждат осакатени, докато ние отиваме с всичко налично. Ще мачкаме :!:

Изображение

Съб Мар 12, 2011 10:35 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 96 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Следваща