Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: Видима - Славия
Не знам какво става, най-лошото е, че май толкова си можем, а няма някакви уговорки ... Дано второто нещо стане, че да направим обрат  Да пуска Жу Айде стига вече мрънкане и едно и също писане всеки мач от някои потребители, адски дразнещо е, повярвайте 
|
Нед Май 01, 2011 5:49 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
а бе пич, теб не те ли дразнят футболистите, а се дрязниш от нас, че си късаме нервите с тези бездарници? то бива глупости, ама вече ми писна и от вашите лапешки забележки
|
Нед Май 01, 2011 5:51 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
Да сложим розовите очила?И да изпаднем в телешки възторг заради калитковския финал?Добре...спирам...Пожелавам успех !
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Нед Май 01, 2011 5:54 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
atm написа: а бе пич, теб не те ли дразнят футболистите, а се дрязниш от нас, че си късаме нервите с тези бездарници? то бива глупости, ама вече ми писна и от вашите лапешки забележки Естествено, че ме дразнят, естествено че и аз се ядосвам, обаче всеки мач едно и също в тоя форум "марди, отрепки, боклуци, ..." , ми такива са да, ама са си наши и никога няма да се откажем от тях ... Все пак нека изчакаме, има едно полувреме, преди да се почне с оплюването  Че така не може да се продължава е повече от ясно Браво на всички, които са били път до Севлиево 
|
Нед Май 01, 2011 5:56 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
 Малее, колко са слаби! "Славия" на нищо не прилича  В тази управа на "Славия" няма хора професионалисти, които да разбират от футбол  И това вече 15 години пълно падение 
|
Нед Май 01, 2011 5:57 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
вместо да се стегнат да бият до края,да върнат публиката и на финала да сме много хора,те се подиграват с името на славия и пак на финала ще има 100 човека !
*** za futbolistite i treniora tova ne e moqta SLAVIA !!

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Нед Май 01, 2011 6:07 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Абе, след 15 години пауза пак играем финал, пак се борим за нещо, и пак има недоволни! Какво искате? Шампионска лига? Ами няма да стане...
|
Нед Май 01, 2011 6:10 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
white_man написа: Да сложим розовите очила?И да изпаднем в телешки възторг заради калитковския финал?Добре...спирам...Пожелавам успех ! По тази логика финала да го гледаме по телевизията  Да не се радвам на нещо което не се е случвало на този отбор от 15 години и може да не се случи следващите 15  Кво да живея с някви романтични надежди за ОНЗИ СЛАВИЯ от едно време която сигорно няма да видим никога повече (дано бъркам)  Реалността е такава, че с тази грозна игра за първи път от 1997 има ме големия шанс да не запишем поредния НУЛЕВ сезон  Това не мене ми стига, за да се радвам и да ме изпълва с няква надежда 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Нед Май 01, 2011 6:14 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
Господ гледа! Нямаше дузпа...
Нед Май 01, 2011 6:15 pm |
|
 |
asterix
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2003 6:59 pm Мнения: 324 Местоположение: София
|
Какво ви пречи, че на човека не му харесва, как играем? Айде стига сте определяли кой какво ще харесва и все с тоя финал ги оправдавате. Ами че това наистина не е Славия и не виждам какво да ми харесва?! Прав в Уайт Мен.
И пак ще дойда на финала да подкрепям, но това няма нищо общо.
Пак са си боклуци и няма грам слависти при тях!
_________________ Да живее България и само Славия!!!!
|
Нед Май 01, 2011 6:16 pm |
|
 |
|