Равносметка на полусезона
Автор |
Съобщение |
VSP99
Пристрастен
|
 Re: Равносметка на полусезона
SaKrAnTo 1913 написа: Viktor4o_Rs написа: Учудвам се на оптимизма ви, наистина ... Какви медали, как си представяте да изместим някой измежду двете животни и Лудогорец, просто няма как да стане. Единственото на което може да се надяваме е Черноморец да си разпродаде звездите и ако изместим въобще някой, това ще са точно те, всичко друго е абсолютно нереално на тоя етап. А и дори 4-то място може да не дава нищо, ако Ловеч или Локо (Пд) спечелят Купата ... Всичко ще си проличи от селекцията ни и още в първия мач с """Левски""" ще се види, ако ни бият 1-вия кръг, всичко за нас си приключва за съжаление. Гледайки как Дебелия си гука с псевдоинженера с прякор на кукла от Мъпет Шоу, нещо хич не виждам как им скачаме и изораваме терена срещу говедата.  Дано не съм прав разбира се ... +1 И аз направо се изненадвам на добрите думи за представянето ни дотук и положителните очаквания за пролетта. Победихме Цска, като гост, но който не дойде на Овча Купел, той не ни изтормози и не ни взе точки. Тази "победа" на Армията веднага бих я заменил за една за Купата. Всяко първенство задължително заставаме трети. Посмъртно няма как да изместим Цска и ""Левски"" от първите две места, колкото и да са слаби, а и не заслужаваме. Сега вече има и Лудогорец. Има Черноморец, а това дали ще се разпаднат и до каква степен са хипотези. Още в първите пролетни кръгове Гришата ще тегли ножа на Джамбазки и те няма да завършат след нас. Имаме Локо Пд, които се лута в победи и загуби, както сме и ние. И най-важното е, че играта ни през есента не предразполага да градим и да очакваме нещо голямо на пролет, освен ако наистина не направи една гръмка селекция с доказани и опитни играчи във всички фази на играта, а това е малко вероятно. Не знам за какво настроение и какво самочувствие говорим, след като не можем да изградим една атака като футболен отбор. Защитникът става нападател, нападателят става крило, крилото става бек и топката се изсипва и се очаква там някой да я засече, ако стане меле, да я удари, да падне за дузпа, а-у. Играта ни е хаос, безпорядък, комедия. На мен пък в пъти повече ми харесваше Славия на Вуцан и Кокала, в пъти по-грамотен футбол играехме. Плюс това Кушев остава. С него ако пробием в Европа, официално ще обявим стадион Славия в Овча Купел за едно от чудесата на света. Единственото хубаво нещо, което ни се случи е централната защитна двоика. Това за мен е единствения плюс. А минусите с лопата да ги ринеш. Не е песимизъм, а реализъм. Дори Дебелият вчера каза, че не е доволен. Пепи Василев - петела би ти завидял на футболния изказ  ) Сакранто, направих си труда да прегледам около 20% от коментарите ти (много са - браво, за което!). Преди година говориш почти същите неща за Кокала, както сега за Кушев,само че онзи е и пияница, но при Вуцан било по-добре. Преди две години Вуцан бил казвал истини, но при Стевица сме играли по-добре. Освен това около 3-4 пъти си обявил, че Славия е умряла или е в будна кома. Друго интересно нещо, е че преди година и половина твърдиш, че каквото и да правим, срещу животните сме кръгла нула и ти такава Славия не искаш. Сега като не сме кръгла нула срещу тях искаш да бием всички. Надявам се Славия да стане такава,каквато ти я искаш и да мачкаме манчестър, където ги хванем, но се съмнявам, че и тогава ще намерим пак за какво да се оплакваме  (съгласен съм с някоѝ неща, които казваш, но не и с депресиращия начин,по коѝто ги представяш)
|
Вто Ное 29, 2011 3:35 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4233 Местоположение: София
|
VSP99 написа: SaKrAnTo 1913 написа: Viktor4o_Rs написа: Учудвам се на оптимизма ви, наистина ... Какви медали, как си представяте да изместим някой измежду двете животни и Лудогорец, просто няма как да стане. Единственото на което може да се надяваме е Черноморец да си разпродаде звездите и ако изместим въобще някой, това ще са точно те, всичко друго е абсолютно нереално на тоя етап. А и дори 4-то място може да не дава нищо, ако Ловеч или Локо (Пд) спечелят Купата ... Всичко ще си проличи от селекцията ни и още в първия мач с """"Левски"""" ще се види, ако ни бият 1-вия кръг, всичко за нас си приключва за съжаление. Гледайки как Дебелия си гука с псевдоинженера с прякор на кукла от Мъпет Шоу, нещо хич не виждам как им скачаме и изораваме терена срещу говедата.  Дано не съм прав разбира се ... +1 И аз направо се изненадвам на добрите думи за представянето ни дотук и положителните очаквания за пролетта. Победихме Цска, като гост, но който не дойде на Овча Купел, той не ни изтормози и не ни взе точки. Тази "победа" на Армията веднага бих я заменил за една за Купата. Всяко първенство задължително заставаме трети. Посмъртно няма как да изместим Цска и """Левски""" от първите две места, колкото и да са слаби, а и не заслужаваме. Сега вече има и Лудогорец. Има Черноморец, а това дали ще се разпаднат и до каква степен са хипотези. Още в първите пролетни кръгове Гришата ще тегли ножа на Джамбазки и те няма да завършат след нас. Имаме Локо Пд, които се лута в победи и загуби, както сме и ние. И най-важното е, че играта ни през есента не предразполага да градим и да очакваме нещо голямо на пролет, освен ако наистина не направи една гръмка селекция с доказани и опитни играчи във всички фази на играта, а това е малко вероятно. Не знам за какво настроение и какво самочувствие говорим, след като не можем да изградим една атака като футболен отбор. Защитникът става нападател, нападателят става крило, крилото става бек и топката се изсипва и се очаква там някой да я засече, ако стане меле, да я удари, да падне за дузпа, а-у. Играта ни е хаос, безпорядък, комедия. На мен пък в пъти повече ми харесваше Славия на Вуцан и Кокала, в пъти по-грамотен футбол играехме. Плюс това Кушев остава. С него ако пробием в Европа, официално ще обявим стадион Славия в Овча Купел за едно от чудесата на света. Единственото хубаво нещо, което ни се случи е централната защитна двоика. Това за мен е единствения плюс. А минусите с лопата да ги ринеш. Не е песимизъм, а реализъм. Дори Дебелият вчера каза, че не е доволен. Пепи Василев - петела би ти завидял на футболния изказ  ) Сакранто, направих си труда да прегледам около 20% от коментарите ти (много са - браво, за което!). Преди година говориш почти същите неща за Кокала, както сега за Кушев,само че онзи е и пияница, но при Вуцан било по-добре. Преди две години Вуцан бил казвал истини, но при Стевица сме играли по-добре. Освен това около 3-4 пъти си обявил, че Славия е умряла или е в будна кома. Друго интересно нещо, е че преди година и половина твърдиш, че каквото и да правим, срещу животните сме кръгла нула и ти такава Славия не искаш. Сега като не сме кръгла нула срещу тях искаш да бием всички. Надявам се Славия да стане такава,каквато ти я искаш и да мачкаме манчестър, където ги хванем, но се съмнявам, че и тогава ще намерим пак за какво да се оплакваме  (съгласен съм с някоѝ неща, които казваш, но не и с депресиращия начин,по коѝто ги представяш) Радвам се, че си проследил думите ми през последните сезони за представянето на отбора, вместо делата на ръководителите на Славия в последните години. Аз винаги съм бил против Кокала, защото е пияница, комуняга, говедо. Но това не ме прави кон с капаци, за да имам своето мнение, че с него се опитвахме да играем футбол, и го правехме в не един момент грамотно и дисциплинирано, да не говорим колко голям мотиватор бе той. А Кушев е на ниво физкултурен учител. Откъде да знам, че Кушев ще бъде толкова бездарен треньор, по-зле и от Джамбазки, Хубчев. Всички възлагахме надежди за едно много добро начало с тандема Кушев/Петков. Не беше ли така ? С Вуцан не тръгнахме ли зле ? Да, в началото не го подкрепях, защото имаше "тъмно минало", отборът не постигаше резултати, но после това се промени и играхме най-добрия си футбол именно при него ? Не беше ли така ? Аз не виждам за година и половина какво сме направили срещу животните, за да сме нещо повече от 0. С "победата" на Армията може би вече не сме 0, а някъде 1. Не искам да побеждаваме Манчесътр Юнайтед под и над път, искам Славия да е фактор в първенството и да радва с играта и резултатите си и неутралния зрител, да прогресира постоянно, да не е последна спирка, да има визия през футбоната ни общественост, а след време и е Европа. Това за момента няма как да стане. И няма да стане ако се работи по този начин. Вярно е, че съм доста черноглед, винаги търся вината в моя отбор и винаги смятам, че може по-добре. Но нека назоваване нещата така, както са, а не както искаме да бъдат..
Вто Ное 29, 2011 6:21 pm |
|
 |
Радев
Току що регистриран
|
Славия губи не от играта си,а от факта,че начело на нашия отбор е един търговец,а не футболен мениджър.На него му дреме на оная работа за Славия-важното е да си напълни джобовете.Сигурно и сега през зимата ще продаде половината отбор-ако има възможност,ще продаде целия отбор.Сега ще продаде Жуниор,сигурно и Галин Иванов,може и Златков,Кунчев,Маркес,изобщо футболистите,които се котират.За нас славистите остават нервите,за Бай Венци-мангизите.Но такива са правилата-по Търговския закон,ние не можем да го сменим.Ако имахме читав президент,който мисли за отбора в перспектива-да сме станали и шампиони дори.
|
Вто Ное 29, 2011 6:44 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Не мисля, че с Кокала сме били по-добре, в никакъв случай, най-малкото точковия актив го показва. Просто Господ ни целуна на 2 пъти в турнира за Купата и така отидохме на финал, иначе направихме при Велев най-слабият си възможен полусезон, ако не се лъжа от 15 мача имахме 2 победи, 2 равни и другото все загуби  Така че Кушев определено е по-добре от Велев, но това не е особено голямо постижение, все едно да се кефиш че можеш да надбягаш инвалид примерно ... За Вуцан обаче работата е друга. При него никога не пропускахме точки вкъщи, биехме си отборите от нашата черга, но пък падахме много от животните. Играехме грозен, но печеливш футбол и определено надъхваше добре отбора. Но Вили нямаше късмета на Велев при дузпите и два изпортени удара на Павле и Нико Петров в Етрополе пратиха всичко по дяволите ... Но пък дори и при него имахме по-малко точки на полусезона,отколкото имаме сега. Че Кушев има много да учи е ясно. Че упорито и тъпо залагаше на една и съща тактика - също. Дали ще се подобри или няма да се промени -тепърва ще видим.
|
Вто Ное 29, 2011 6:46 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Положителни няколко месеца от футболното развитие на отбора под ръководството на Кушев. Погледнете само последните няколко мача какъв антифутбол се играеше срещу нас. И докато в Монтана късмета ни покри, то срещу чорбата и ЧМ не успя. Това говори, че противниците ни не виждат друг шанс за успех срещу нас. Липсата на качествени нападатели ни лиши от немалко точки. Може би по-точното определение е вкарващи нападатели. Щото Божов определено гледа мачовете от близо напоследък, а на Ради Василев не му се дава достатъчно игрово време. С тактиката със само един чист нападател Кушев добре подсигурява подстъпите към нашата врата, но определено това въздейства на резултатността ни. Липсва ни един човек като Славчо Георгиевски, който няма нужда от партньор като дефанзивен халф, и нападател като Дениран Ортега от най-добрия му период при нас - бърз, техничен, с приличен пас и вкарващ. В един от клиповете видях един черньо, който като нищо може да стане звезда при нас с 15 пролетни мача. Жалко е, че Дани Пеев и Галиндо бележат такъв регрес в развитието си, защото и двамата са много можещи футболисти. Но Галин ако мисли да играе по този начин и пролетта - по-добре да го дават някъде под наем - Миньор, Монтана, Локо Сф, Берое... От чисто футболна гледна точка намирам, че имаме напредък и с малко амбиция и желание от страна на ВС бихме могли да направим една много силна пролет.
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Вто Ное 29, 2011 9:42 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Дани Пеев по-често е гост в студията на Диема и БТВ Екшън, отколкото да е на терена за нас 
|
Вто Ное 29, 2011 10:46 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
Радев написа: Славия губи не от играта си,а от факта,че начело на нашия отбор е един търговец,а не футболен мениджър.На него му дреме на оная работа за Славия-важното е да си напълни джобовете.Сигурно и сега през зимата ще продаде половината отбор-ако има възможност,ще продаде целия отбор.Сега ще продаде Жуниор,сигурно и Галин Иванов,може и Златков,Кунчев,Маркес,изобщо футболистите,които се котират.За нас славистите остават нервите,за Бай Венци-мангизите.Но такива са правилата-по Търговския закон,ние не можем да го сменим.Ако имахме читав президент,който мисли за отбора в перспектива-да сме станали и шампиони дори. +1
|
Вто Дек 20, 2011 8:21 pm |
|
 |
|