Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Автор |
Съобщение |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Da , az mislia che triabva da ima dosta povache prozrachnost okolo tova za kakvo ,kak i kade se davat parite i investiciite na Slavia.Osven tova ,ako Slavia ne e AD ot zatvoren tip mislia che shte imame dosta povache pari ,ama...
Вто Окт 12, 2004 6:36 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Боджов,
Айде да затвориме темата с тези последни мнения.
Само да уточня, че Сартид, Обилич или еди кой си - ако се зачетеш - ги дадох само и единствено като приемер! Не съм казал твърдо, а просто посочих вариант. Защото сме играли и с двата сръбски отбора.
Иначе - добре - кандисвам относно структурата на АД-то "Славия". Но просто се позовах на всеизвестен факт, а именно, че Маджо налива големите пари в Славия, най-големите от всички акционери. А какво прави с приходите и въобще с финансите на Славия - както ти каза - можем само да гадаем.
Аре стига толкова, много се кефя като спориме с тебе. Очаквам още подобни теми за дискусия, защото аз лично се забавлявах.
Иначе май бая се поотклонихме от темата ама карай да става шоуто.
|
Вто Окт 12, 2004 8:34 pm |
|
 |
Whitesnake
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 24, 2004 4:18 pm Мнения: 268 Местоположение: София
|
_________________ Сърфирай анонимно в мрежата:
http://bgproxy.net
|
Нед Окт 24, 2004 4:37 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Съгласен съм, но ако има алтернативен отбор на "Левски".
В смисъл от тяхната черга, в това число и отбори от чужбина- демек
класен отбор.
|
Пон Окт 25, 2004 3:15 pm |
|
 |
Whitesnake
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 24, 2004 4:18 pm Мнения: 268 Местоположение: София
|
FeverNew написа: Съгласен съм, но ако има алтернативен отбор на "Левски". В смисъл от тяхната черга, в това число и отбори от чужбина- демек класен отбор.
ЦСКА  А Сартид и Обилич, които цитирате като извънземни тимове са на изпадане сега.... Зета е хита в СЧГ.
_________________ Сърфирай анонимно в мрежата:
http://bgproxy.net
|
Пон Ное 01, 2004 9:09 pm |
|
 |
|