Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
МАХНЕТЕ КУНЧЕВ ОТ ВРАТАТА!
Автор |
Съобщение |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
 Re: МАХНЕТЕ КУНЧЕВ ОТ ВРАТАТА!
VSP99 написа: lureno19 написа: Оня от Враца е най-добрия вариант. Мартин Петров ли? Все ми едно,какво става на вратата, но Кунчев да играе халф. Веселин Цветковски
Вто Апр 03, 2012 9:56 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Ха ха ха махнете Кунчев от врата,по скоро махнете Кушев от пейката тогава и тоя смешник няма да го има 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Съб Апр 07, 2012 8:41 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
тая тема не ми харесва,Кунчев ще стане вратар,но трябва да се спрат подигравките към него за един млад вратар това е убийство.
|
Нед Апр 08, 2012 9:04 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
White Hart Lane написа: тая тема не ми харесва,Кунчев ще стане вратар,но трябва да се спрат подигравките към него за един млад вратар това е убийство. Еми да го налагат когато стане вратар.Щом сега не е какво прави титуляр.Кунчев получава неоправдани аванси от ръководството и това дразни мнозина.Оттам е проблема.
|
Нед Апр 08, 2012 9:11 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
White Hart Lane написа: тая тема не ми харесва,Кунчев ще стане вратар,но трябва да се спрат подигравките към него за един млад вратар това е убийство. Боли го шнура него какво мислят феновете 
|
Нед Апр 08, 2012 9:16 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
saract написа: White Hart Lane написа: тая тема не ми харесва,Кунчев ще стане вратар,но трябва да се спрат подигравките към него за един млад вратар това е убийство. Еми да го налагат когато стане вратар.Щом сега не е какво прави титуляр.Кунчев получава неоправдани аванси от ръководството и това дразни мнозина.Оттам е проблема. На Кунчев майката била нещо ала Глория, но в доста по крайно-скандален и ъпгрейднат вариант, та поради тази причина може и да го налагат така упорито  , другата версия е, че Захариев треньора на вратарите по някаква незнайна причина го смята за много талантлив, което за мене е несериозно, та най-вероятно е мамин син и той 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Апр 08, 2012 9:22 pm |
|
 |
|