Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юли 05, 2025 7:35 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 40 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
 Преди година тук пишеха по 40 човека - сега 7-8 хейтъра... 
Автор Съобщение
Познат

Мнение Re: Преди година тук пишеха по 40 човека - сега 7-8 хейтъра.
Искам и аз да оставя мнението си по темата, сигурно някои ще кажат, че съм твърде нов тука затова, но все пак.
Няма смисъл да се делим, трябва да подкрепим отбора си, най-вече в предстоящите 2 мача с цска и Локо Пд. Поне 4 точки от тях трябва да вземем и вярвам, че това не е невъзможно. После програмата е по-лесна и имаме шанс за по-предни позиции (съжалявам, че повтарям това от други теми).
Сигурен съм, че Славия ще тръгне напред и за 100-годишнината отново ще бъде един от основните претенденти за челните позиции в таблицата. Защо да не се направи сериозна заявка затова още през тази година - има още 7 кръга до края.

Има неща, които не ми харесват и те най-вече са свързани със състоянието на стадиона.
Толкова ли не може да се оправи този часовник? Защо толкова време се бави монтажът на осветлението, и не е ли добре да се направят и останалите 2 сектора със седалки?

Трябва да подкрепяме СЛАВИЯ!

Последна промяна ivo1985 на Нед Апр 08, 2012 7:02 pm, променена общо 1 път

Нед Апр 08, 2012 7:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Стефан написа:
Аман от анонимност-

АЗ ПОНЕ СИ СЕДЯ С ИМЕТО зад всяка една моя дума - и който и да питаш на стадиона знае кой съм - НЕ СЕ КРИЯ ЗАД ПРЯКОРЧЕТА.....

АЗ СИ КАЗВАМ МНЕНИЕТО НА СТАДОИНА
- ДА НЕ МИ ХАРЕСВА МУТРЕНИЗАЦИЯТА
- НЕ МИ ХАРЕСВА ИГРАТА
- НЕ МИ ХАРЕСВА ХРИСТОВ БОЖОВ И ТЕМ ПОДОББНИ ДЪРВЕТА НО НЕ СИ ХАБЯ УСИЛИЯТА ДА ПИША КОЛКО НЕ СТАВАТ........

ВЪПРОСА НЕ Е В ТОВА А ЧЕ ТАЗИ ОМРАЗА КОЯТО БЛИКА ОТ ТОЗИ ФОРУМ ИЗГОНИ НЕГОВИТЕ ЧЛЕНОВЕ И СИ ПИШЕТЕ ВЕЧЕ 7 човека все едно и също.......
Аз с доста хора се познавам на стадиона,но тебе геройо не те познавам и въобще не искам да те познавам и не давай определения на хората които не познаваш а що се отнася до злобата във форума , ти ми звучиш най злобно...
ТОВА Е ТЪЖНОТО- ТЪЖНОТО е 7-8 псевдо реалиста и песимиста да накарат сумати хора да да спрат да влизат в този форум защото всеки ден казвате едно и също ... и целия свят ви е крив ....

Нед Апр 08, 2012 7:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

[quote="Стефан"]Аман от анонимност-

АЗ ПОНЕ СИ СЕДЯ С ИМЕТО зад всяка една моя дума - и който и да питаш на стадиона знае кой съм - НЕ СЕ КРИЯ ЗАД ПРЯКОРЧЕТА.....

АЗ СИ КАЗВАМ МНЕНИЕТО НА СТАДОИНА
- ДА НЕ МИ ХАРЕСВА МУТРЕНИЗАЦИЯТА
- НЕ МИ ХАРЕСВА ИГРАТА
- НЕ МИ ХАРЕСВА ХРИСТОВ БОЖОВ И ТЕМ ПОДОББНИ ДЪРВЕТА НО НЕ СИ ХАБЯ УСИЛИЯТА ДА ПИША КОЛКО НЕ СТАВАТ........

ВЪПРОСА НЕ Е В ТОВА А ЧЕ ТАЗИ ОМРАЗА КОЯТО БЛИКА ОТ ТОЗИ ФОРУМ ИЗГОНИ НЕГОВИТЕ ЧЛЕНОВЕ И СИ ПИШЕТЕ ВЕЧЕ 7 човека все едно и също.......
Аз с доста хора се познавам на стадиона,но тебе геройо не те познавам и въобще не искам да те познавам и не давай определения на хората които не познаваш а що се отнася до злобата във форума , ти ми звучиш най злобно...

Нед Апр 08, 2012 7:04 pm
Профил
Модератор
Аватар

atm написа:
Кое е градивното в живота? Любовта или омразата, дори и маскирана под формата на реализъм.
Къде бяхте тогава на учредяването на инициативния комитет за 100 годишнината?

Не помня кой го бе написал, но - ако не можете да промените живота си, поне го направете по-приятен.

аз лично с удоволствие присъствах и който не дойде сбърка.

Нед Апр 08, 2012 7:05 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Аз с доста хора се познавам на стадиона,но тебе геройо не те познавам и въобще не искам да те познавам и не давай определения на хората които не познаваш а що се отнася до злобата във форума , ти ми звучиш най злобно...СТЕФАНЕ

Нед Апр 08, 2012 7:08 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Май дойде време да престанем и да преосмислим емоциите, които изливаме тук!

Нед Апр 08, 2012 7:11 pm
Профил
Модератор
Аватар

Напълно съм съгласен със Стефан! Само хейт има в този форум и нищо друго. Аз спрях да пиша и само чета как псувате . На мен също ми писна.
Кушев е славист и мъжкар от както се помня такъв тренъор не сме имали!!! Футболистите също са добре ,а и се справяме с "леките отбори".
Ако бяхме и толкова активни на мачовете ..

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Нед Апр 08, 2012 9:15 pm
Профил
Администратор
Аватар

Кушев е истински славист, макар и от ""Левски"" (Троян). За мъжкар не знам, за треньор също - не ни направи финалист за купата, дано поне вземем медали от първенството, което бъка от отбори в криза, а ние сме все на познатото 6-о място. Нека това се промени, пък тогава да се обясняваме за форума как трови климата на Божов и Ко от атаката, които май тая пролет нямат и гол. Нещо, за което именно форума алармира - продавайки Жу оставаме без читав нападател. Оттук нататък да се обвиняваме взаимно няма смисъл. Щом стигнахме дотам хора, които са от 5 години в екипа на форума и имат права в най-важните секции да обясняват как той е станал една хейтърска клоака, няма файда да говорим. Май наистина е време форума, сайта, отбора - всичко да се закрие и затрие.

Нед Апр 08, 2012 9:29 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

За мене тази тема трябва да се затвори, защото е недопустимо слависти да се държат по такъв начин един с друг и да се псуват :wink: Стефан е прав донякъде, че има хора, които наистина критикуват винаги и от нищо не са доволни, но в крайна сметка затова е тоя форум - за да си каже всеки мнението. Аз за себе си мога да говоря и ще кажа, че винаги се старая да се обоснова и да говоря с факти и критиката ми да е градивна. Не може да си затваряме очите, когато стават безумия в нашия любим отбор и се налагат напълно посредствени имена, щото мен лично това ме обижда, не се смятам за посредствен човек просто ... Няма как да няма критика, това би било шибан комунизъм и оправдаване с класовия враг. :wink:
Че критиката трябва да е обоснована съм напълно съгласен. Че трябва да е на стадиона, а не във форума - също. Аз лично пиша повечко тук, защото тая година твърде малко се заседявам в София. Съгласете се, че при 15 години суша е нормално масовият славист да е обезверен, песимист, вечно съмняващ се, да не им стъпва и т.н. ... Такъв ни е българският манталитет за съжаление.

Нед Апр 08, 2012 9:59 pm
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Тая тема е много безсмислена. Най- нормалното е всеки да има право на мнение без да си слагаме етикети и да си мерим пишките кой е по по най. Славистите сме на изчезване, на изчезване е футболния фен в България, на изчезване е любовта на децата към спорта и всички сме виновни. Много ми бе тъжно на финала, когато насред София се събрахме едва 1500 човека при 3лв. билет. Останала ми е надеждата, да доживея отново вдигнем трофей и САМО СЛАВИЯ.

Нед Апр 08, 2012 10:20 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 40 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща