Автор |
Съобщение |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
 Re: "Славия"-"Лудогорец"
_________________ славист,лош човек няма!
|
Пон Ное 05, 2012 5:51 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Мъката продължава..... Гледах последният с "Ботев" ВР, по-слаб отбор на Славия, не бях гледал. То и гредите бяха случайни... А звездата Мацуй е ноу комент. Баси заведох детето да гледа столетницата а то отврат. Бат Венцииииии - резила е пълен... Мен лично ме е срам от това което футбалерчетата в бяло наричат футбол.... Язък за тези 20 фена който бяха дошли да Ви видят.... Кошмарно е. На въпроса на детето: Тате ти нали си от Славия, ще отидем ли в агитката на Славия. Кво да отговоря- освен Срам ме от този отбор без душа.... Е не отидох, отидох при агитката на "Ботев" Вр, защото поне душа имаха, ако ли не чак толкова футболни достойнства. Да пари нямат, играчи нямат но имат голямо Ботевско сърце!!! А за тази игра се иска и сърце и душа и още нещо Бат Венциииии. Твоите хора го нямат... и то отдавна. Мислех, че нещата могат да се променят но Уви.... Апропо Венци, колко струваше твоят медиен продукт за да го гледаме??? ТОВА Е КОМЕНТАР ОТ ФЕЙСБУК НА СЛАВИСТ ОТ ВРАЦА 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Пон Ное 05, 2012 6:07 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4240 Местоположение: София
|
Няма да идвам. Протест. Не искам Венциславия. Ако видя Кушев на 10 метра от мене, може и да му скоча. Да, не е той виновен, че сме на това дередже години наред, но е виновен, че толкова време не каза "стига" и не назова нещата с истинските им имена, а предпочете да е подлога на Дебелия. Мижитурка, която изкуствено се има за славист. Говедо. Щом е с Дебелия, значи е в кюпа от хора, които не искам да виждам на 'Овча Купел'. Дано Лудогорец ни смачка, Кушев отиде, а Дебелият се задави в ложите. Само Славия !
Пон Ное 05, 2012 9:04 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
На тая к*рва няма какво да и скачаме най-много да поеме някой по-твърд уй 
Пон Ное 05, 2012 9:51 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
zissko написа: Мъката продължава..... .... Не мога да уважавам такова мнение. Нормално да е ядосан на случващото се, ама да си славист и на мач "Ботев" Вр - Славия да заведеш сина си в агитката на "Ботев", защото нашия отбор играят без сърце, а пък "Ботев" имали 'голямо Ботевско сърце' е смешно! Дайте на мача с говедата да отидем в тяхната агитка, защото Кушев явно още ще е треньор, а те имат повече седалки! 
Пон Ное 05, 2012 10:59 pm |
|
 |
dani
Познат
Регистриран на: Пон Май 23, 2011 6:24 am Мнения: 71 Местоположение: lylin10,8
|
плакат в сектор В, СЛАВИЯ е мъртва благодарим ти венци.
_________________ АЗ ОБИЧАМ СЛАВИЯ А НЕ венциславия.
|
Вто Ное 06, 2012 6:22 am |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
dani написа: плакат в сектор В, СЛАВИЯ е мъртва благодарим ти венци. Може и плакат "искаме си кушев", венеца свински прави всичко на обратно и тогава да вземе, че махне този путьовец треньор!
|
Вто Ное 06, 2012 7:29 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Вто Ное 06, 2012 8:18 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
и кой ще го държи? вашите аури? 
|
Вто Ное 06, 2012 9:10 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Вто Ное 06, 2012 9:24 pm |
|
 |
|