Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Юли 02, 2025 12:30 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 55 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
 "Монтана"- "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: "Монтана"- "Славия"
Мачът се оказва изненадващо важен.Ако го вземем спокойно можем да се концетрираме върху купата.Равен мач не би бил никак приятен.А загуба - просто не ми се мисли влизаме в борбата за оцеляване.

Пон Мар 04, 2013 8:18 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Все се надявах да видя Маркиньос с белия екип в сряда.Но май ще се разминем.Да се стяга Попара.

Сря Мар 06, 2013 8:38 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Фенклубът на Славия организира агитката си за екскурзии за мачовете от "А" група срещу Монтана в събота и срещу Миньор за Купата в сряда.
"Сега е моментът "белите" фенове да подкрепят с всичка сила отбора", призоваха привържениците, които останаха приятно изненадани от играта в първия кръг срещу "Ботев" (Пд). За мача край "Огоста" на линия ще бъде Павле Попара. Възстановяването на Чавдар Янков върви по план и той ще бъде на линия за домакинството на "Черно море" на 16 март.
В същото време, директорът на сатиричния театър Калин Сърменов влезе в комитета "100 години Славия". Милото от сериала "Седем часа разлика" помага с идеи за организирането на различните събития по отбелязване на юбилея. Освен Сърменов и звездата от "Под прикритие" Захари Бахаров дейно участва във вземането на решения. Другата седмица се очакват подробности около концерта на 10 април в НДК.

Сря Мар 06, 2013 9:19 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Кметът на Монтана Златко Живков дръпна яко конско на играчите и постави ултиматум за задължителна победа над Славия в събота. След поражението с 1:2 от Етър в Сливен шансовете за оцеляване на монтанци в групата значително намаляват.

"Имах доста сериозен разговор с футболистите и ръководство и очаквам три точки от Славия. Неприятно съм изненадан от загубата от Етър. Предвид подготовката, която направихме в България и в Турция, не съм очаквал такъв старт. Играхме с 10 човека и това повлия върху играта.", заяви Живков пред БНР.

"Не смятам, че само и единствено Джамбазки е виновен. Да, той пое вината върху себе си, но и футболистите носят отговорност и не трябва да се крият. Влизаме в тежка серия и трябва да измъкнем максималното от всеки един мач.

Не сме се отказали от битката. Трябва да компенсираме загубата. Дано всички са си взели поука и да бият Славия, за да зарадваме феновете", каза още кметът на Монтана.

Сря Мар 06, 2013 1:22 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

от Михайловград ще бият на Александър Невски камбаните !

Сря Мар 06, 2013 3:37 pm
Профил
Администратор
Аватар

Да остави футбола Живков и да си гледа там съдебните дела.

Сря Мар 06, 2013 7:05 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Вили Вуцов: Гошо Петков, Попара, Дяков и Лазаров готови за Монтана

Старши треньорът на Славия - Велислав Вуцов, призна, че е настроен за победа срещу Монтана в мача от 17-ия кръг между двата тима, който предстои в събота. Наставникът на "белите" обяви, че в състава се завръщат четирима основни футболисти, а по-трайно контузените са трима. Специалистът обеща, че отборът му няма как да подцени съперника си, тъй като точно като него е притиснат до стената, след като столичани не познават вкуса на победата в 10 поредни мача в "А" група.

"Доволен съм от проведената подготовка през седмицата, доволен съм, че контузените играчи започват да се възстановяват. От тази седмица мога да разполагам на 4 човека - Георги Петков, Павле Попара, Богомил Дяков и Здравко Лазаров. Напредва с възстановяването и Мацуи, ще преценим утре дали да играе, тъй като има много малко тренировки и може да го запазим за следващите мачове. Единствено засега по-трайно контузени хора, които няма да са готови до прекъсването, което е третия кръг, са Чавдар Янков и Тодор Колев, но те също напредват. Трайно контузен е Акийоши, не съм оптимист за неговото възстановяване", заяви Вуцов на официалната си пресконференция.

"Не съм доволен от играта в първия мач, въпреки положителните отзиви. Намирам много грешки в себе си за първия мач, надявам се, че от втория кръг нещата ще се успокоят и ще тръгнем по пътя на победите. Трябва да спечелим следващите три мача, подхождаме напълно отговорно към тях. Няма да мислим за сряда за купата, ще мислим само за мача с Монтана. Задължително е да играем добре и да побеждаваме, иначе няма да стане", заяви още Вуцов.

"Ние също като Монтана сме до стената. Очаквам да играят на пределя на възможностите си. Убедем съм, че нашият отбор е по-стойностен и не може да става въпрос за подценяване, защото нямаме победа в 10 поредни мача от първенството", отсече младият специалист.

"Има 2 неща, които не ми харесаха в мача с "Ботев". Агресия - не да си удряме юмруци и да вадим пушки, а да пресираме съперника си мъжки, да бъдем по-активни в защита, да изчистим елементарните грешки в защита и да реализираме създадените ситуации - това са основните слабости, които се виждат и с просто око. Тези неща трябва да се обработят, те не са толкова сложни. Убеден съм, че качествата ни са много по-големи от първия кръг. Трябват ни победи, за да стъпим на краката си и да се успокоим. Аз лично съм спокоен, защото виждам качествата на отбора", уверено заяви старши треньорът на Славия.

"Помията, която се излива върху нас от вестниците не влияе нито на мен, нито на Венци Стефанов. На момчетата обаче им оказва влияние и в някои от мачовете се вижда. Реалните оценки трябва да се виждат след края на първенството и мачовете за купата", завърши Вили Вуцов.

Чет Мар 07, 2013 1:00 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

С тия попълнения трябва да го вземем мача.Дано само не подценят Монтана.

Чет Мар 07, 2013 1:26 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Целта пред Славия е да победи в следващите три мача, категоричен е старши треньорът на отбора Велислав Вуцов.
В събота "белите" гостуват на Монтана, а седем дни по-късно са домакини на Черно море. Между двата мача, в средата на следващата седмица, столичани гостуват на Миньор (Перник) в първи четвъртфинален мач в турнира за Купата на България.
"Трябва да постигнем победи и в трите мача. Нямаме пълен успех от доста време, но ще имаме вариации в състава. Не съм доволен от играта и от резултата в мача срещу "Ботев" (Пловдив). Някои казаха, че сме играли много добре, но не съм съгласен. Имахме повече положения от "Ботев", но не съм доволен. Трябва да потеглим в посоката, в която искат славистите. Сега се подготвяме за двубоя в събота. От неделя ще мисля за мача за купата с Миньор. Ние също сме притиснати до стената и трябва да играем на предела на възможностите си. Не може да подценим съперника. Има напрежение, защото създаваме голови положения, а не можем да ги реализираме", заяви Вуцов на пресконференция.
Специалистът иска повече агресия от футболистите на Славия, както и реализиране на повечето ситуациите пред вратите на противниковите отбори.
"Трябва да бъдем по-активни във фаза защита и да пресираме повече съперниците. Трябва да ги пазим отблизо. Другото нещо е да реализираме създадените голови положения. Играчите се справят с по-трудните задачи, но не изпълняват по-лесното. Сигурен съм, че качествата на отбора са много по-големи от това, което видяхме в първия мач за годината. Трябва ни една победа и веднага след това още една. Тогава ще си стъпим на краката", добави Велислав Вуцов.

Чет Мар 07, 2013 3:03 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

По всичко изглежда че поради селските номера на Разград срещу Монтана ще трябва да се оправяме без Миро Антонов.

Чет Мар 07, 2013 7:21 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 55 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща