Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Бях с четирима колеги на мача. Имаше не повече от 2500 души от Търново и селата покрай него. Съдията ограби Славия като отмени чист гол на Владимиров. Това, че излязохме с почти втория състав не оправдава отпадането ни, нито тъпата тактика на Джамбазки, нито левашката грешка на Петров при гола. Но я се осъзнайте малко. Ние ще бъдем трети в А група, вие сте пътници за В. А за купата още на 10 ноември ще ви елиминират. С колкото по- слаб тим се паднете, толкова повече парцала ще отнесете. Защото няма да има подценяване. Етър е ветър работа...
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Окт 28, 2004 11:27 am |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
 Re: ФК Славия да се закрие
ЕтърФен написа: Това, което видях на стадион Ивайло във В. Търново се нарича ФК Славия. На 3-то място в А-група с трима национали. Та това нещо с помоща на тримата съдии, с поне 15 (петнадесет) неотсъдени засади заслуженно загуби от децата на ФК Етър. Откакто гледам футбол всяка година се чудя защо изкуственно се поддържа тоя отбор. Той е напълно излишен и трябва да се закрие. А на десетината човека, които го подкрепят ще кажа: Срам, срам срам за футбола е Славия и съдиите и!!!!
Абе, какво се връзвате на тоя простак и клонингите му. Когато влязат пак при първите отбори, тогава ще си говорим с подобни. Ако дотогава не ги закрият, което е по-вероятно. Засега - добре, че във футбола има и такива мачове, за да могат нещастници като него да си избиват провинциалните комплекси... 
|
Чет Окт 28, 2004 1:39 pm |
|
 |
pittbul
|
БОЛИ А?Поздрав от селяните за великите и културни граждани шопи с белите опинци?вървете чакайте за пенсййките сил
|
Чет Окт 28, 2004 3:21 pm |
|
 |
SLAVIA FOREVER
|
НА МАЙКА ТИ ПУТКАТА!
|
Чет Окт 28, 2004 3:45 pm |
|
 |
fcb_ultras
Току що регистриран
|
 a
grad Botevgrad.ul Rila 5.vh b.et 4 ap 57 ZAPOVIADAITE
|
Чет Окт 28, 2004 5:47 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
pi4, 6e mre6
|
Чет Окт 28, 2004 6:08 pm |
|
 |
Левскар
|
bodzhov_zv написа: Бях с четирима колеги на мача. Имаше не повече от 2500 души от Търново и селата покрай него. Съдията ограби Славия като отмени чист гол на Владимиров. Това, че излязохме с почти втория състав не оправдава отпадането ни, нито тъпата тактика на Джамбазки, нито левашката грешка на Петров при гола. Но я се осъзнайте малко. Ние ще бъдем трети в А група, вие сте пътници за В. А за купата още на 10 ноември ще ви елиминират. С колкото по- слаб тим се паднете, толкова повече парцала ще отнесете. Защото няма да има подценяване. Етър е ветър работа...
Бъдете трети, но бийте чорбата на Армията.
И не мога да разбера защо непрекъснато давате феновете на "Левски" като лош пример...
Нима малоумните скинарчета от ЦДНА са много добри? Те са гадове и са по-агресивни от нас, прости са, вижте само Дуче  , но вие не го забелязвате.
Само не ми казвайте, че изпитвате симпатии към цеденевистите, а мразите единствено левскари.
Аз и преди около месец ви казах - искам ви в зона УЕФА. Нека видим колко от вас ще дойдат на националния стадион, защото там, предполагам, ще играете европейските си мачове...
|
Чет Окт 28, 2004 7:18 pm |
|
 |
Belia_FEN
Луд за връзване
Регистриран на: Вто Фев 10, 2004 4:33 pm Мнения: 417 Местоположение: София
|
Е да се надяваме,че и до зона УЕФА ще докретаме Обаче не мисля,че мачовете ни ще бъдат на В."Левски" 
_________________ WHITE POWER!!! Go WHITE,Go WHITE Go!!
|
Чет Окт 28, 2004 7:39 pm |
|
 |
Гост
|
Belia_FEN написа: Е да се надяваме,че и до зона УЕФА ще докретаме Обаче не мисля,че мачовете ни ще бъдат на В."Левски" 
Вашия стадион май няма лиценз. Може да се лицензира, разбира се, ама чичо Венци нема да хвърли толкова пари.
А до УЕФА ще докретате, хем ви е ред, хем ви се пада.
Да не говорим пък Литекс и особено Велбъжд колко са трагични тоя сезон...
|
Чет Окт 28, 2004 8:05 pm |
|
 |
Левскар
|
Това бях аз, забравих да се подпиша просто 
|
Чет Окт 28, 2004 8:06 pm |
|
 |
|