Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 12:14 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
 Букомер за юни 

Справя ли се щаба?
Да 62%  62%  [ 18 ]
Не 38%  38%  [ 11 ]
Общо гласове : 29

Букомер за юни 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Букомер за юни
Viktor4o_Rs написа:
Венци обича пионки, това е. Затова и държа максимално Кукушев, затова и махна 2 пъти Вили Вуцов. Сигурен съм, че ще държи и Буки докрай, освен ако положението стане нетърпимо и не ни грози реална опасност да изпаднем. :roll: Просто с това ръководство дори и някой треньор да има амбиции и качества, като му се каже да легне в определен мач или да не се бори за Европа, каква мотивация да имаш да работиш ?

+1913

Сря Юни 12, 2013 10:59 pm
Профил
Луд за връзване

Viktor4o_Rs написа:
Венци обича пионки, това е. Затова и държа максимално Кукушев, затова и махна 2 пъти Вили Вуцов. Сигурен съм, че ще държи и Буки докрай, освен ако положението стане нетърпимо и не ни грози реална опасност да изпаднем. :roll: Просто с това ръководство дори и някой треньор да има амбиции и качества, като му се каже да легне в определен мач или да не се бори за Европа, каква мотивация да имаш да работиш ?

За Кушев съм съгласен, но самото назначение на Вили беше вече грешка. Още ме болят ушите от непрестанното му просташко викане на мачове. Късно го махна.

Чет Юни 13, 2013 10:09 am
Профил ICQ
Луд за връзване

valio1996 написа:
а букарев какво би казал за ехидните си и супер глупави коментари по ТВ в ролята си на помощник до скоро ?
категори4но такъв не може да е трениор на Славия...в сравнение с него Алиошата си е направо като Капело !!
дано не съм прав , но......

Точно така! Букарев е наглец!

Хайде, може би не Альошата, ама Джамбазки си е наистина Капело в сравнение...

Чет Юни 13, 2013 10:10 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Това са глупости. Букарев гледа футбол и прави анализи. Альошата и Джамбазки са селяндури, които дори не могат да говорят и да вържат 2 правилни изречения.

Чет Юни 13, 2013 10:27 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

То и аз и ти гледаме футбол и правим анализи, ама едва ли ставаме за треньори, нали ? Ако малко не се размърдаме и не привлечем поне 2-3 ДОКАЗАНИ имена, с тоя тимец Буки го чака катастрофа след катастрофа, а нас - голямо червене :oops: :oops: :oops: То остана 1 месец до първенството, напуснаха ни 5-6 титуляра, а сме взели един Христо Янев само, който да го броим за основен играч. С тоя материал не виждам как можем да влезем в първата 7-цата, а в долната седмица ще е кърваво, защото и тази година изпадат 4 отбора и всеки мач ще е здрав :wink:

Чет Юни 13, 2013 10:37 am
Профил ICQ
Луд за връзване

И да изпаднем не е чак толкоз лошо, стига да играем честно.

Чет Юни 13, 2013 11:03 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Викторе, чакай за момент. Посочи ми напусналите титуляри, които стават за нещо? Същите титуляри изиграха над 20 безлични мача и финишираха на 8то място. Лично аз не искам доказани имена. Всички доказани имена, които идваха пори нас се проваляха с гръм и трясък. Ако очакваш Благо или Рангелов, Макриев или Мицански да дойдат ще знаеш, че си в грешка:))

А играчи като Антонов, Маций и т.н. не ми трябват. По-добре голобради момчета. Гръмките селекции последните 15 години не водят до нищо. Пък и ако до момента не си се червил яко не знам къде и какво си гледал:))) Не мисля, че може да се случи нещо кой знае колко трагично. Ако ще изпадаме по-добре да е с млади момчета отколкото като Локото с все доказани имена. Погледни им състава и ще разбереш. Не бяха Маркиньос, Дани Пеев, Бибишков, Добрев, Писаров, Дафчев, Том, Борносузов...

Майната им на доказаните имена. Ако на младите им се играе и Буки може да ги нареди нека играят. Покрай тях има доказани имена - Петков, Желв, Янков, Янчев, Янев...стига им толкова!

Чет Юни 13, 2013 11:58 am
Профил
Администратор
Аватар

Кажете тогава кои от юношите, които напускат стават за нещо - Спас Георгиев ли, Дюлгера ли, Тошката ли, или пък титулярите Василев и Янков направиха нещо?

Чет Юни 13, 2013 12:41 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Абе като чета и гледам не само ние ще налагаме млади и переспективни -човек ще рече ,че България бълва с тонове такива-а истината е че националните ни формации при юноши и младежи ги тупат почити всички с резултат-както казах дано не изпаднем.

Чет Юни 13, 2013 2:16 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

важното е да не изпаднем от Син Сити

Чет Юни 13, 2013 3:02 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща