Автор |
Съобщение |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
 Re: "Литекс" - "Славия"
Да оптимист съм, че ще е само с 1-2, че да не отиде на повече.
Ние до зимата срещу отбори от "топ 6" няма да имаме повече от 1-2 точки.
|
Вто Сеп 10, 2013 2:52 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
bet365 дава 34:1 за обръщалка 1-2. http://www.allsport365.com/home/FlashGe ... 0881510572Бих отпочнал мача с Петков-Меси,Желев,Атанасов-Шалаев, Сандански, Попара, Фернандо, М.Василев, Галин, Янев-Курдов. При лошо стечение на мача Янев или Милен отстъпват на Невеш. Важно е Петков да си изкара жълт картон, за да почива за купата и да е налице за поредицата тежки мачове след това.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Сеп 12, 2013 11:24 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, реагира остро на назначението на съдиите за предстоящия мач срещу Литекс. Той е недоволен от страничните рефери на дербито. Според Стефанов оранжевите "работят" не с главните, а точно със страничните съдии.
"За назначението на Александър Костадинов нямам притеснения, но знам кои са страничните. Литекс работят със страничните съдии, а не с главните. От тях се притеснявам (Станимир Илчев и Валентин Добрев).
Спомнята си случая с един рефер, който се отказа от съдийството - Мечката, а преди това и Малката Баничка. Определно и аз съм съгласен, че голът беше правилно отменен, но защо така са решили от СК - не знам. За мен Кабаков е добър съдия. Да, и аз някой път не съм бил доволен от неговите отсъждания, но не са го наказвали след мач на Славия. Очаквам да стане здрав мач и по-добрият да победи" заяви Стефанов.
|
Пет Сеп 13, 2013 8:50 am |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
_________________ славист,лош човек няма!
|
Пет Сеп 13, 2013 11:40 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Старши треньорът на Литекс Златомир Загорчич заяви, че не се интересува от думите на президента на Славия Венцеслав Стефанов относно съдийството на предстоящия мач между двата тима днес.
"Славия да си говорят каквото искат за съдиите, ние ще говорим на терена. Там ни е силата", категоричен бе сръбският специалист.
"Това ще е един от най-трудните ни мачове. Трябва да спечелим и да задържим първото си място. Това ще стане само с максимална концентрация и раздаване. Познавам Славия и техния млад и амбициозен треньор. Няма да се дадат без бой до последния съдийски сигнал. Чака ни здрав и напрегнат двубой", каза още наставникът на ловчанлии пред "Тема: Спорт".
Той разкри, че няма никакви проблеми преди мача и за първи път, откакто пое тима това лято, ще може да разчита на всичките си футболисти.
"За първи път всички са на линия - нямаме контузени и наказани. Националите се върнаха в отлично функционално и кондиционно състояние. Така че очаквам единствено и само победа", завърши Загорчич.
|
Съб Сеп 14, 2013 10:43 am |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Пашов егати туриста! бих го сменил още до 25 мин!
_________________ славист,лош човек няма!
|
Съб Сеп 14, 2013 8:41 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Дотук си седим доста прилично, но си мисля че курвата съдия ще ни натика в защита през второто ... Браво на агитката, браво и на Галин, Фернандо и Павле, определено като са заедно на терена има наченки на футбол 
|
Съб Сеп 14, 2013 8:52 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Една контра не можем да им направим и сме на път да изпуснем мача
|
Съб Сеп 14, 2013 9:32 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
3 червени картона за Шалаев до момента....
|
Съб Сеп 14, 2013 9:38 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Добър мач в защита, имахме и шанс накрая. Можехме да бъдем по-настоятелни в нападение, Латекса е явно в регрес и ще отпадне от борбата за първите места...
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Съб Сеп 14, 2013 9:54 pm |
|
 |
|